רעיונות למתנה לבן/בת זוג ה"לא חוקי"

רעיונות למתנה לבן/בת זוג ה"לא חוקי"

מה לעשות שמגיע יום הולדת ורוצים להפתיע לא רק במיטה ...
אז יאאאאלה חברה .... תנו רעיונות רומנטיים וכמובן זדוניים ובתקווה שאין הרבה פרסים אנו צוחקים ומבזבזים

dalida3

New member
אני לא בעד מתנות. המתנה הכי יפה זה

הזמן הגנוב שלנו יחד. לא רוצה שיוציא עלי
שאמור לפרנס את משפחתו. נשמע קצת פלצני אולי, אבל זו אני.

y007007

Member
כנות מדהימה!!!../images/Emo24.gif למרות שאני>

>הענקתי כבר לאחת מכשיר DVD, לשנייה מצלמת אינטרנט(עושה אחלה תמונות) ...לאחרת בשמים. אולי הייתי
אבל תמיד עשיתי הכל מכל הלב!!!

dalida3

New member
זה לא להיות../images/Emo163.gif,אתה אוהב לתת ../images/Emo77.gif

סבבה. כייף לך וכייף לאישה שאיתך. אבל אפשר גם לתת מכל ה
בדרך לא חומרית. תודה על ה
...קח לך אחד גם בשבילך
ואוסיף גם
ושלא תבין לא נכון, אני מאווווווווד אוהבת
,אבל אותן אני מעדיפה לקבל מבן הזוג החוקי שלי.

y007007

Member
אין ספק שלאישתי כיף../images/Emo151.gif כי אחרת>

>אין לי כרגע
לפחות לא פיזית...מדברים מתכתבים אבל פיזית אני כבר שכחתי מתי זה היה

דווקא כן......

בעד מתנות, אבל הכי כיף כאלה מיוחדות...אני צריכה להיזכר כי זה כבר נגמר
אהההה נזכרתי, למשל פעם נתן לי סוכריה ענקית על מקל עם משהו חמוד שכתוב עליה, אני קניתי שוקולדים בצורת לב ששנינו חיסלנו באחת הפגישות, הבאתי לו חולצה שחשבתי שתיראה מדהים על הגוף הלא פחות מדהים שלו...והוא הביא לי דיסק עם שירים שאמר שכל פעם שהם מתנגנים ברדיו אני עולה לו במחשבות. אז היום אחרי שהכל נגמר אני מאזינה ברכב לדיסק שלו....ונזכרת ברגעים הקסומים ההם. אחלה מזכרת. ואף אחד אפילו לא חושד שלא אני זו שצרבתי את הדיסק הזה..

תלוי בתקציב

משהו שאפשר לקחת אתה לא יכול לתת לה, איך היא תסביר את זה בבית? עגילים אולי כן, בעל מצוי לא שם לב לעגילים שאישתו עונדת. אפשר יום כיף בספא אפשר יום כיף של שניכם ביחד, לאו דוקא במיטה

כל מה שתלוי .... המממ

חש עגילים תלויים, תליון תלוי, צמיד תלוי ... אם יש גם יהלומים אז הראש שלי גם יהיה תלוי

dalida3

New member
ארוחת בוקר בטבע../images/Emo39.gif

או אם אתם נפגשים בלילות,אז ארוחה לאור נרות ולאור ה
.....גם בטבע

מתנה שאני אוהב לקבל

פינוק בספא: מסאג'(כוללני..כמו בפנטזיות הכי שלי..)וכאלו

אוהב מתנות יחיה

במומלדת שלי לפני שנתיים, ביקשתי מתלה לשרשראות שלי שנה שעברה, ביקשתי מתלה לטבעות שלי מחכה למומלדת השנה, לקבל מתלה לצמידים שלי אוהבת עבודות יד
במומלדת שלו... לפני שנתיים, קניתי לו חולצות ותחתונים שנה שעברה, קניתי לו נעלים מחכה למומלדת השנה לקנות לו חגורה וגרביים אוהבת קניות
ובלי קשר למומלדת, החלפנו הרבה תכשיטים, דיסקים,ספרים, משחקים לשולחן משרדי ועוד...

קלימּבה

New member
אני עם 007 בתוספת

את היומולדת האחרון חגגנו בצימר עם ג'קוזי, בקבוק יין טוב וגבינות. וההפתעה היתה שלפתיח הזמנתי זוג מסז'יסטים (הוא לי היא לו) והיה מ-ד-ה-י-ם שלא לדבר על ההפתעה....

למעלה