רעיונות למפגש

דיאבלו

New member
רעיונות למפגש

יש כמה רעיונות : 1. אפשר להיפגש לפני פסח וכל אחד יביא ת´חמץ שלו מהבית ונזלול ביחד עד שנתפוצץ. את זה אפשר לעשות אצלי, כי אני לא שומר, וכל מה שישאר, שישאר אצלי, אני מוכן לזה.
2. אפשר להיפגש בליל הסדר עצמו, נקרא יחד ת´אגדה, פסי תכין אוכל ממליגה תשיר אחד מי יודע פרח תחפש חמץ בפינות עם נר חייבת תקשט לנו את הבית דינהמיט תכין את הצלחת לפי מיטב המסורת רשפים תחביא ת´אפיקומן וכל השאר יחד איתי בצוות מתוגבר, נחפש את האפיקומן,נאכל ת´אוכל, נתקע גרע´פס ונלך לשתות בירות (שזה חמץ כמובן) תחשבו על זה

אוי, שתוק כבר ../images/Emo6.gif ו.. תודה .

תודה לכל החברה שהסכימו לפתוח ביתם למפגש. אתם פשוט מדהימים! אם חשבתי על זה כאופציה אחרונה משום שחששתי שלא תסכימו כל כך.. הצפתם אותי! אוהבת אתכם
אנחנו נאמץ את ביצה של אחת המשתתפות בגלל "גיאוגרפיה חיובית"
כיון שאנחנו פזורים על פני כל הארץ, אני מחפשת משהו באיזור מרכז הארץ. שיהיה לכולם נוח להגיע. שוב - תודה לכל האמיצים שבחבורה
אמא.

מייקי69

New member
אנחנו "נאמץ" את...

ה"ביצה" של אחת המשתתפות את ה"בננה" של אחד המשתתפים את ה"קלמנטינות" של אטיוד ו... אני לא רוצה לחשוב מה נעשה לאשכוליות האדומות..... הממממ....... סלט פירות יצא מאיתנו, או אולי סלט... ביצים????

אפשר גם לדרוך על הענבים...../images/Emo48.gif../images/Emo95.gif

סלט ביצים... הרסת אותי
יש לך מיונז אולי? דינה.מית גלגלת מצחוק

ילדות!! אני מבקשת!!

זה פורום רצינייייייייי זה! פסי (גם רוצה משחקי לשון..)

מייקי69

New member
חנה-בננה !!!!!

טא-נא-ני-נא-נאם!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענבים... צימוקים..... עגולים.... מצחיקים..... נפלתי!!!!!

Michelle1

New member
שיט, פסי,

בדיוק כשרציתי לנדב את ביתי למפגש פורום, הלכת ושמת סייגים. מרכז הארץ פחחחח סנוביזם מסוג חדש. כשתחליטו לעבור לפריפריות (אמריקה, בוסטון) תקראו לי. פתוחה למסיבות תה.

Michelle1

New member
וכל הנאום

הזה, היה בשביל לעשות את עצמי כאילו הוזמנתי.

הזמנה מיוחדת../images/Emo70.gifהזמנה מיוחדת../images/Emo70.gif

פורום "אינטימיות-תמיכה" זוחל על גחונו, מלקק עפר ומתחנן שמישל תבוא למפגש או שהיא מקבלת ביס בטוציק!!!! פיכס. פיספסתי לך.
בטח שאת באה, פסיכית!

Michelle1

New member
מילא זוחל על

גחונו, אבל למה ללקק עפר? יש לי מספיק מקומות פנויים לליקוקים

למעלה