רעיונות למאמרים...

vivaviva

New member
פגישה לא צפויה

סיפרתי על הפגישה שלי ושל אמא שלי עם הראלי בפתח מועדון זאפה ואף אחד לא טורח להגיב וחבל.

רעיונות למאמרים...

מהאודישן, ועד לבמה של ניצנים- הדרך שעבר הראל
מתוך הופעות של הראל
פגישות עם הראל למי שיש עוד- שתוסיף
ומי שרוצה קצת להוסיף לפורום שתיקח איזה רעיון ותכתוב מאמר
יש הרבה בנות שהיו בהופעות שלו ויכולות לכתוב על זה משהו

דווקא קראתי../images/Emo9.gif

אבל היה מאוחר ולא היה לי כוח להגיב אז הלכתי לישון
הראל כזה מתוק ומדהים, ובעל חוש הומור
אני שמחה בשבילך ובשביל אמא שלך שפגשתן אותו..

פגישות עם הראל יש כבר בטאגליינס,

את מתוך הופעות של הראל לא הבנתי, והדרך של הראל זה רעיון טוב

vivaviva

New member
פגישה לגמרי בלתי צפוייה שלי ושל אמ

בקשתם -קיבלתם. הלכתי עם אמא שלי להופעה של ריקי גל בזאפה -הופעתו השניה כדי לשמוע את הראל כמובן. דלתות האולם היו אמורות להפתח בשעה 21.00 ואילו ההופעה היתה אמורה להתקיים בשעה 22.00. באנו ברבע ל-9 וראינו הרבה אנשים מתגודדים בכניסה כאשר לפתע הבחננו בהראל,בכובע המצחיה שלו יוצא מהאולם .אמא שלי זיהתה אותו מייד ,וללא מעצורים חיבקה אותו בחום כמו שמחבקים בן אהוב,הרעיפה עליו תשבוחות לרוב כגון -אתה מקסים, אתה כל כך שר יפה , אני אוהבת אותך מאוד,אתה מהמם וכו; היא באמת התנהגה בצורה כל כך ספונטנית שאפילו אני נדהמתי. הראל קצת היה המום מזה אבל הוא חיבק אותה בחזרה והשיב שגם היא מהממת וחייך את אחד החיוכים הממיסים והמקסימים שלו.האנשים שעמדו בפתח האולם נקרעו מצחוק, והראל הושיט את ידו לעברם כאומר להם להרגע - הושלך הס.ואז הוא שאל אם אנחנו באות להופעה .אני קצת התבלבלתי ולא יכולתי לענות מייד אבל אחר כך התעשתתי ועניתי שרק בגללו באנו.ביקשתי ממנו להצטלם איתו ועם אמא שלי והוא נענה ברצון. לא יכולתי לטפל במצלמה כי היה לי מין בלק אאוט ואז בעלי בא וצילם אותנו. אז אם אומרים שיש לו רק מעריצות הסטריות בנות 14 אז זה לא ממש מדוייק. אני אמא לילדים בני 22 ו20 ואמא שלי כבר גם עברה את גיל 18.

vivaviva

New member
פגישה בלתי צפויה- המשך קצרצר

- ואני רציתי לשאול את הראלי למה הוא מחכה ,כי לא יתנו לו להכנס לזאפה, מכיון שהכניסה לשם מותרת למבוגרים בני 18 ומעלה. זה היה קצת אחרי שלא נתנו לו להכנס לאיזה מקום, כי לא זיהו אותו וחשבו שהוא מתחת לגיל המותר .

vivaviva

New member
בהופעה עצמה-היה מאוד מרגש.

בהופעה בזאפה הראל אמר שהוא ישיר את "שלכת" ושאל את הקהל אם מישהו יודע כיצד השיר נקרא בצרפתית . (- באותו זמן הוא היה חולה - התקררות או שפעת - ) והוסיף -"השיר נקרא בצרפתית -je swis malade בתרגום חופשי -אני חולה".

וואו איזה כיף לכןןןן...איזה מדהים

הוא.. חח גם אמא שלי התנהגה ככה כשהיא ראתה אותו.. :)

../images/Emo41.gif גלריות חדשות נפתחו.. ../images/Emo60.gif

פתחתי גלריות נוספות: נבחרי ערוץ הילדים, ההופעות מזאפה, תמונות שלכם עם הראל ועוד! כל מי שיכול - שיעזור ויעלה תמונות לשם!

הביצוע/שיר האהוב:

1. הנני כאן 2. בדידות 3. בתוך 4. ברית עולם 5. החול יזכור 6. אין עוד סיכוי 7. עודני ילד מקווה שעזרתי...

vivaviva

New member
השיר האהוב-אמא- של ריקי גל

כשאני שומעת את השיר אני כולי מוצפת רגשות שאינני יכולה לתאר. אני שומעת את השיר הזה עם אמא שלי ועם בתי .אולי פעם ישיר את השיר כולו ולא רק כמה בתים ממנו ? אבל הכי מרגשת אותי המחרוזת שהוא שר עם מאיה בוסקילה בקדם הארויזיון. אין לי כבר מילים.

השיר היה אתמול

הוא שר עם ריקי את השיר הזה אתמול בזאפה והוא התבלבל במילים והוא היה מה זה נבוך..

תעשי משהו מקורי

כי רוב הסקרים בערך מסתכמים ב'איזה ביצוע אתם הכי אוהבים' או 'מה אתם אוהבים בהראל'

יש לי רעיון../images/Emo187.gif

במקום איזה ביצוע אתם אוהבים / מה עושה לכם את היום אולי נלך לבקר בצד השני
אולי נברר איזה ביצוע אנחנו לא ממש אוהבים

למעלה