פגישה לגמרי בלתי צפוייה שלי ושל אמ
בקשתם -קיבלתם. הלכתי עם אמא שלי להופעה של ריקי גל בזאפה -הופעתו השניה כדי לשמוע את הראל כמובן. דלתות האולם היו אמורות להפתח בשעה 21.00 ואילו ההופעה היתה אמורה להתקיים בשעה 22.00. באנו ברבע ל-9 וראינו הרבה אנשים מתגודדים בכניסה כאשר לפתע הבחננו בהראל,בכובע המצחיה שלו יוצא מהאולם .אמא שלי זיהתה אותו מייד ,וללא מעצורים חיבקה אותו בחום כמו שמחבקים בן אהוב,הרעיפה עליו תשבוחות לרוב כגון -אתה מקסים, אתה כל כך שר יפה , אני אוהבת אותך מאוד,אתה מהמם וכו; היא באמת התנהגה בצורה כל כך ספונטנית שאפילו אני נדהמתי. הראל קצת היה המום מזה אבל הוא חיבק אותה בחזרה והשיב שגם היא מהממת וחייך את אחד החיוכים הממיסים והמקסימים שלו.האנשים שעמדו בפתח האולם נקרעו מצחוק, והראל הושיט את ידו לעברם כאומר להם להרגע - הושלך הס.ואז הוא שאל אם אנחנו באות להופעה .אני קצת התבלבלתי ולא יכולתי לענות מייד אבל אחר כך התעשתתי ועניתי שרק בגללו באנו.ביקשתי ממנו להצטלם איתו ועם אמא שלי והוא נענה ברצון. לא יכולתי לטפל במצלמה כי היה לי מין בלק אאוט ואז בעלי בא וצילם אותנו. אז אם אומרים שיש לו רק מעריצות הסטריות בנות 14 אז זה לא ממש מדוייק. אני אמא לילדים בני 22 ו20 ואמא שלי כבר גם עברה את גיל 18.