רעיונות לחצלול

pulpu

New member
רעיונות לחצלול

אני מחפשת דברים מגניבים לעשות שם.. מזמן לא היה לי חלום צלול לצערי, אז למקרה שפתאום יהיה, אני רוצה רעיונות מוצלחים. אני מחפשת דברים חזקים לעשות שם. למשל להסתכל במראה, לנסות סמים, לא יודעת, לעשות דברים שגורמים לתחושות חזקות. או כמו הדיון שיש פה בעמוד, דברים מפחידים. בור שחור עם קולות מסתוריים שמדברים אליי,
זה למשל מצויין.

shaiadi

New member
כמה דברים שאני רוצה לעשות

קודם כל אני מאמין שהתחושות החזקות משתנות אצל כל בן אדם, אז מה שמעניין אותי לא בהכרח יעניין אותך, בכל מקרה הנה כמה דברים שהייתי רוצה לעשות או שכבר עשיתי. לצלול, לגלוש, להכנס למראה, לשמוע להקות/זמרים שאני אוהב, לפגוש בני משפחה שנפטרו, לצנוח, לנסות לגלות מידע מתוך התת מודע שלי. יש לי עוד הרבה דברים אבל אלו הדברים "החזקים" אפשר לומר.

makron2

New member
אני חושב...

שהדברים המעניינים יבואו לבד. ולמה לחכות למקרה שיהיה חצלול כי כמובן שאפשר לעודד חצלול ע"י פעולות או שיטות מסויימות. נשמח לשמוע על חוויות

נתנאל56

New member
יש לי גם רעיון

אני יודע אולי אני קצת יגזים אם אני יכתוב את זה בטח זה משהו שדורש הרבה ניסיון אבל את יכולה לנסות לקחת את עצמך לאיזה עולם מדע בדיוני (משהו עתידני או פוסט אפוקליפטי או כל דבר אחר בסגנון) ולכי תדעי איזה הפתעות המוח שלך יראה לך שם..

MrCola

New member
הכנתי לעצמי רשימה

ומידי פעם שעולה לי רעיון אני מעדכן אותה,הנה כמה: לעוף, לראות את עצמי במבט עילי, לחזור אחורה בזמן, להלחין יצירה משלי, להכניס לתובנות תת-מודעיות ע"י דו שיח עם אנשים בעת החלום. תכיני לעצמך,ומתישהוא בטוח יעלה לך רעיון מגניב, ואז תרשמי אותו. בהצלחה.

למעלה