רעיונות לגנאשים

רעיונות לגנאשים

אחרי שהיינו בסדנא אצל מיה (שהיתה מעולה!) , התחלנו להכין פרלינים (תמונה מצורפת) לקראת ראש השנה אנחנו חושבים להכין את ברכת ראש השנה כ"ברכה מתוקה" - מין קופסא קטנה עם שלושה-ארבעה פרלינים. אנחנו מחפשים רעיונות לגנאשים למילוי הפרלינים, בשילוב דבש ו/או תפוחים (אפשרי גם עם אלכוהול) תודה

גנאשים לראש השנה

קודם כל- אני מתה מסקרנות לדעת מי זה/זו??? (לפחות תשלחו לי מסר שאדע ממי הנחת!) ובעניין ראש השנה, בשנה שעברה הכנתי פרלינים עם דבש וברנדי על בסיס שוקולד לבן (בסגנון הארל גרי של הסדנה, הדבש אגב גם מחליף את הגלוקוזה) תפוחים - אם יש קלוודוס שזה ליקר תפוחים אפשר לשלב בגנאש , או חתיכות תפוח מיובש מוספג באלכוהול יכול להיות נפלא בגנאש דבש, פשוט לשחק...מה יכול לצאת רע :) לשלוחן החג אפשר להכין פרוסות תפוח טבולות בשוקולד מטומפרר- יפה ומדליק. מקווה שיעלו פה עוד רעיונות , זה יכול להיות מעניין לשרשר רעיונות לחג שוקולדי מיה

תודה רבה,ננסה ונדווח

ואגב, אנחנו תומר (שהוא לא החבר של גליה) וחברה שלו (שלא היתה בסדנא אבל לימדו אותה והיא נדבקה בחיידק...
) מהסדנא מלפני חודש
הפרלין השלישי יהיה פרלין גפלט פיש...

גפילטה פיש נשמע טוב../images/Emo67.gif

כיף להפגש פה! וכל הכבוד על התוצאות המבריקות ובטח הטעימות
ד"ש לגליה והיה עוד מישהו/הי - לא ? (אני סנילית בעניני שמות...) שבת שלום מיה

הכנו את הגנאשים

הכנו אתמול את הגנאשים: שוקולד חלב עם דבש ודרמבוי שוקולד לבן עם חתיכות תפוחי עץ מיובשים שהושרו בקוניאק וסיידר תפוחים (יצא מדהים!!!) שוקולד לבן עם קינמון, וניל טיפטיפה מוסקט וקוניאק. מכיוון שזה ראש השנה והכל צריך להיות מתוק לחלוטין המבחוץ יהיה שוקולד לבן וחלב. נקוווה שלא יתפקשש..

למעלה