רעיונות לגיוסים.

רעיונות לגיוסים.

בגלל הזמן הרב הפנוי בשל השביתה.. אתם מוזמנים לכתוב כאן את כל הרעיונות לגיוסים שיש לכם.. לספר מה עשיתם, איך גייסתם בתחילת שנה, רעיונות ששמעתם עליהם.. משחקים כייפים.. פשוט הכל!. יאלללה.

assafein

New member
שיפ שיפ שיפ../images/Emo3.gif

אמממ בעיקרון אף פעם לא גייסתי, ורק פעם אחת גוייסתי אז הנסיון שלי לא משהו עד עכשיו... בכל מקרה, אני חושב שהגיוסים הכי טובים הם גיוסים עם תחפושות אצל 2 הצדדים.. משחקים אפשריים: לכיתות הקטנות יותר, שהמדריכים יתחפשו ויציגו הצגה אל מול הילדים... כמו בהצגות בשכונה שמשתפים את הילדים בתוך ההצגה.. שהם צריכים רוץ ולקפוץ וכו'... נגיד פירטים או נסיכים או משהו כזה(נגיד יש נסיכה, והמכשפה רוצה לפגוע בה אז נותנים לילדים כל מיני ניירות מקופלים(שיהיו כמו אבנים) שיזרקו עליה ויבריחו אותה, ואז שיגידו להם משהו כמו "להמשך הסיפור תבואו לפעולה") לכיתות הגדולות יותר זה תחרויות בין קבוצות עם כל מיני תחפושות או משימות... רצוי שיהיו אחד או שניים שמעבירים תפעולה ועוד איזה 3 בוגרים על תקן שופטים... שבת שלום

A m b a G a l

New member
מה שאנחנו עשינו..(-:

זה שיעור ODT שהוצאנו את כל הכיתה (ו') מהשיעור אל המגרש.. ושמה חיכו להם תחנות ובכל תחנה עזרים לתחנה (סנאדות..כופתים..). עשינו כמה משחקי ODT ותחרות של בנים-בנות.. היה ממש נחמד (-: הבנות ניצחו..
והבאנו להם שלוקים !

A m b a G a l

New member
אני מדריכה 2 כיתות.

את הפעילות עשינו רק לכיתה אחת.. ובה יש בערך 36 ילדים.. והתחנות- מרוץ סנדינות, צורות, משהו שהמצאנו,סנדה בספירלה ועוד משהו שאני לא זוכרת..

אווווווווווווקי../images/Emo13.gif

עשיתי את זה שנה שעברה בשכבת ג' וזה הביא הרבה חניכים!
להחביא בביצפר 10 פתקים[אפשר יותר..] שרשום בהם "מצאת אותי! ואת יום הפעולה, מיקום ושעה!" ולהגיד בכיתות שמי שמוצא את הפתק ומביא לפעולה מקבל פרס..ומי שלא מוצא ובא בכל זאת מקבל גם משו!
הפרס יכול להיות כל דבר..ואפשר שהוא יהיה גם מושמוש מושקע!
לעשות משחק בכיתה עם מתנדבים

אעע נשמע ממש ממש טוב!!!

באו אליכם עם פתקים? איזה פרסים הבאתם? מקורי ביותר. יש עוד רעיונות?

חלק כן, וחלק פשוט באו../images/Emo13.gif

כנראה שמשו משך אותם לבוא ולראות.. אני הבאתי את המושמושים
עשינו להם גם משחק בכיתה עם 3 מתנדבים..ואחר כך כולם רצו להשתתף..אז אמרנו שמי שבא לפעולה יוכל להשתתף במשחק ובעוד הרבה כאלה!
זה עובד יותר טוב על הגילאים הקטנים
אממ, אני אחשוב על משו ואם יעלה לי אני אגיד לך!
[ואי אנחנו צריכים לעשות את זה גם השנה!חחחח]

Retama

New member
כתבתי והכל נמחק ../images/Emo178.gif

בגיוסים האחרונים שהייתי, זה מה שעשינו- כל הבוגרים נכנסים לכיתה מלבד 3 שנשארים בחוץ. הבוגרים שבתוך הכיתה מתחילים לעשות קצב על השולחנות של התלמידים (מה שממש מלהיב אותם). אחד הבוגרים מבחוץ נכנס ושר ע"פ הקצב- "אני חניך מכבי..." והבוגר הבא נכנס- "אני הכל יכול..." הבוגר האחרון נכנס ומרים את העניבה- "להסתובב עם חאקי..." ואז כל הבוגרים יחד עושים תנועות של תרנגול וממשיכים לשיר "גאה כמו תרנגול.." וכל הזמן עושים גם קצב על השולחנות. החניכים ממש מתלהבים וחלקם אפילו מצטרפים לשיר איתנו. בסוף כולם מוחאים כפיים, והמדריך של אותה כיתה (במידה והוא הגיע לגיוסים
) מציג את עצמו, ומציין מתי ואיפה הפעולה. בדרך החוצה תולים שלט :p זה הביא לנו הרבה חניכים ליום פעילות שהיה באותו שבוע (בעיקר קטנים, אבל גם הגדולים התלהבו מהשיר), וזה גם מה זה כיף לגייס ככה
(אני תמיד הייתי זאת ששרה "להסתובב עם חאקי"
) עוד רעיונות לגיוסים- * כשהייתי חניכה, תמיד באו עם מלא תחפושות ושרו "קרנבל, מכבי קנרבל... מי שלא יבוא חבל..." זה נחמד וזה, אבל כמה שהחניכים יותר מבוגרים- ככה הם פחות מתלהבים. * אפשר גם להביא קופסא מלאה טופי, ולהגיד שביום שבפעולה הקרובה החניך שינחש כמה סוכריות יש- יקבל פרס... * הכי חשוב, להשאיר שלט!! לרשום בענק ולהדגיש "מכבי צעיר", לציין את מיקום הסניף ושעת פעולה לכל שכבה. *לעשות רעש! ככה הכיתות ליד שומעות שאתם שם, וממש מחכות שתגיעו גם אליהם... *לחייך, לרקוד, לשיר, לעשות שטויות, ולהראות כאילו הכי כיף בעולם במכבי (מה שנכון :) ) * במידה ויש מפעל קרוב, כל הזמן לפרסם ולהזכיר. בשלטים, בגיוסים, בפעולות... אנחנו שקועים בטקס פתי"ש, ואפילו כבר מדברים עם החניכים על מירוץ לפיד.

../images/Emo47.gifמלכה!!

זה ששר- 'גאה כמו תרנגול' יכול להתלבש כמו תרנגול.
באיזה שכבות עשיתם את זה? כמה בוגרים נכנסתם לכל כיתה?

Retama

New member
חחח :)

חשבנו על עניין התרנגול, אבל אמרנו שאולי לפעם הבאה (; שכבות ג'-ו', נראה לי שהיינו 10 בוגרים

קובץ רעיונות.

תוכלו למצוא בקובץ רעיונות, גימקים... לפרסום, לגיוסים... כל מיני.
הקובץ הוא בעצם לקט רעיונות שאספתי- של הסניף, של חברים, צופים, נוער עובד ולומד... אז.. קרדיט לכולם. ואם תתנו רעיונות ממש טובים... אני אוסיף אתכם לקובץ שלי.

למעלה