כתבתי והכל נמחק ../images/Emo178.gif
בגיוסים האחרונים שהייתי, זה מה שעשינו- כל הבוגרים נכנסים לכיתה מלבד 3 שנשארים בחוץ. הבוגרים שבתוך הכיתה מתחילים לעשות קצב על השולחנות של התלמידים (מה שממש מלהיב אותם). אחד הבוגרים מבחוץ נכנס ושר ע"פ הקצב- "אני חניך מכבי..." והבוגר הבא נכנס- "אני הכל יכול..." הבוגר האחרון נכנס ומרים את העניבה- "להסתובב עם חאקי..." ואז כל הבוגרים יחד עושים תנועות של תרנגול וממשיכים לשיר "גאה כמו תרנגול.." וכל הזמן עושים גם קצב על השולחנות. החניכים ממש מתלהבים וחלקם אפילו מצטרפים לשיר איתנו. בסוף כולם מוחאים כפיים, והמדריך של אותה כיתה (במידה והוא הגיע לגיוסים
) מציג את עצמו, ומציין מתי ואיפה הפעולה. בדרך החוצה תולים שלט

זה הביא לנו הרבה חניכים ליום פעילות שהיה באותו שבוע (בעיקר קטנים, אבל גם הגדולים התלהבו מהשיר), וזה גם מה זה כיף לגייס ככה
(אני תמיד הייתי זאת ששרה "להסתובב עם חאקי"
) עוד רעיונות לגיוסים- * כשהייתי חניכה, תמיד באו עם מלא תחפושות ושרו "קרנבל, מכבי קנרבל... מי שלא יבוא חבל..." זה נחמד וזה, אבל כמה שהחניכים יותר מבוגרים- ככה הם פחות מתלהבים. * אפשר גם להביא קופסא מלאה טופי, ולהגיד שביום שבפעולה הקרובה החניך שינחש כמה סוכריות יש- יקבל פרס... * הכי חשוב, להשאיר שלט!! לרשום בענק ולהדגיש "מכבי צעיר", לציין את מיקום הסניף ושעת פעולה לכל שכבה. *לעשות רעש! ככה הכיתות ליד שומעות שאתם שם, וממש מחכות שתגיעו גם אליהם... *לחייך, לרקוד, לשיר, לעשות שטויות, ולהראות כאילו הכי כיף בעולם במכבי (מה שנכון

) * במידה ויש מפעל קרוב, כל הזמן לפרסם ולהזכיר. בשלטים, בגיוסים, בפעולות... אנחנו שקועים בטקס פתי"ש, ואפילו כבר מדברים עם החניכים על מירוץ לפיד.