פילוסוף רוחני33
Well-known member
יותר כדאי להגיד דברים נכונים כדי למנוע אי הבנות, כמו שיתפסו אותי או שמישהו לא יגן עלי. אם מישהו לא מאמין, אפשר להגיד: אני לא רוצה לענות, תחשוב מה שאתה רוצה. אבל אם הוא בעצבים ופועל מתוך רגש, הוא לא יקשיב ולא יבין וצריך לדבר אליו פשוט ולעניין. בנוסף אם הוא לא חושד שיש לי מניע להסתיר, אפשר להטעות אותו כאילו ראיתי ואני יודע שהאמת שונה, למשל כדי להיזהר מעימות אתו.
צריך לדבר עם חברים על דברים שאוהבים לעשות, בעיקר בזמן הפנוי, כדי לחזק היטב את הקשרים. אנשים עושים דברים כדי להרגיש טוב, ונרצה לדעת כמה הצליחו בזה. דיבור כללי לא מתעניין ברצינות בפרטים שבחיי האדם, שהם מורכבים ויש בהם טוב ורע, דברים אישיים יותר ואישיים פחות.
צריך לדבר דברים עם תוכן חשוב, שקשורים לנושא העכשווי ושמשרתים מטרה עכשווית מעשית, שכלית או רגשית.
צריך לדבר עם חברים על דברים שאוהבים לעשות, בעיקר בזמן הפנוי, כדי לחזק היטב את הקשרים. אנשים עושים דברים כדי להרגיש טוב, ונרצה לדעת כמה הצליחו בזה. דיבור כללי לא מתעניין ברצינות בפרטים שבחיי האדם, שהם מורכבים ויש בהם טוב ורע, דברים אישיים יותר ואישיים פחות.
צריך לדבר דברים עם תוכן חשוב, שקשורים לנושא העכשווי ושמשרתים מטרה עכשווית מעשית, שכלית או רגשית.