רעיונות בבקשה...

jessy19

New member
רעיונות בבקשה...

היי חבר'ה! אני מש"קית חינוך בבסיס פתוח ורציתי לעשות לחיילים פעילות גיבוש כזאת שהיא חלק משיעור שאני אעביר. חשבתי שאפשר לעשות אולי מעין סדנאת פרסום, לחלק אותם לחמש קבוצות ולתת להם לבחור מתוך רשימה מוצרים ואז לפרסם אותם בעזרת ג'ינגל וציור הפרסומת. נראה לכם שהם ישתפו פעולה? אשמח מאוד לעוד רעיונות ולשמות של מוצרים שאפשר לעשות להם פרסומות כאלו. תודה!

itan1

New member
למה להסתפק בקטן?

אני הייתי מציע לך לשלוח את החיילים לקורס קופירייטינג אצל תרצה גרנות תמורת סכום פעוט לכול תלמיד, שאין ספק שצה"ל יכול לממן מעודפי הכסף הרבים שהממשלה מקצה לו. מה אתה אומר?

itan1

New member
וברצינות:

אני חושב שהם ישתפו הרבה יותר פעולה אם יהיה הומור בפרסומות. אני לא יודע עד כמה החיילים של ישראל יצירתיים, אבל אני חושב שאם המשימה תיהיה למכור מוצר מסוים, ולא ע"י פרסומת, אלה כמעין איש מכירות זה יכול להיות הרבה יותר מבדר. חשבתי לדוגמא על לנסות למכור מכונת גילוח לסדאם חוסין, סדנת דיאטה לשרון וכדומה. הכול כמובן בתנאי שאת מעוניינית שהקורס יהיה המוריסטי.

jessy19

New member
זאת סדנא שאמורה להיות בהומור

אבל שזה יגבש אותם- אולי אפשר באמת לבקש מהם לבחור מוצר ולפרסם אותו כאילו הם מערוץ הקניות? העניין הוא שאני צריכה משהו שייקח להם זמן, שיוציא מהם קצת יצירתיות... עוד רעיונות בבקשה ורשימת מוצרים מוכרים

amiro007

New member
רק משו שקשור לצבא!!!

ככה יהיה להם יותר קל... למשל לפרסם את נעלי גולדה לגברים ולא לנשים
גולדה!! קבל היום קבל פטור מחר
או למשל אמ 16 על שום מה?? על שום 16 הפלסטינאים שהוא הוריד במלחמת X
יש עוד מלא דברים! אבל קחי משו שקשור לצבא יותר קל
בהצלחה

למעלה