רעיונות בבקשה:)

tomeriko t

New member
רעיונות בבקשה:)

אהלן חבר'ה מה שלומכם? איך עבר השבוע? מחר כבר יום חמישי... איזה כיף... רציתי להתייעץ איתכם בנושא מסויים. כפי שכבר סיפרתי כאן אני יוצא עם בחור חדש ומחר אנחנו נפגשים לדייט השלישי שלנו. הוא רוצה שזה יהיה בים. יש לכם רעיונות להפתיע אותו ולא לטייל סתם על החוף? מה דעתכם על מדורה? על אוהל? על פיקניק בלילה? סתם יין ? אודה לכם אם תתנו רעיונות נוספים ותביעו את דעתכם בנושא... ואולי כל זה בכלל מוקדם בשביל פגישה שלישית חחחח ועדיף שרק סתם נטייל... תומריקו

yosef 30

New member
תומריקו כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך../images/Emo70.gif

אני חייב לציין שכל הזמן בהודעות שלך יש משהו כלכך מתוק. כלכך הרבה טוב קיים בפנים שזה מקסים בעיניי. אני חושב שלפגישה השלישית, עדיף בלי מדורות, אוהלים ושאר ברזלים. תלכו בחוף הים ביחד, שבו באמצע הדרך באיזה מקום על החוף לשתות משהו. ואם בא לך משהו יותר אינטימי - אני הייתי מביא לונגי גדול שיהיה מקום לשניכם עוד לונגי קצת יותר קטן
ששניכם תולכו להתכסות כשיהיה קצת קריר. מביא איתי תרמוס של תה, קפה חם וכמובן עוגיות. ככה יהיה לשניכם זמן של ביחד בלי הרבה התעסקויות. לפעם הבאה אולי תתכננו שניכם ביחד להקים אוהל ולהישאר בלילה על החוף. שיהיה בהצלחה בחור מקסים.
יוסף.

אני הייתי הולך

על יין חביב (עם כוסות יין כמובן ולא פלסטיק
) ועוגיות עסיסיות (ברור ששוקולד), נראה לי קצת יותר רומנטי וסקסי
... ובכלל לא מוגזם, לדעתי, לדייט שלישי אם הולך לכם טוב. זה מינימליסטי, אך יוקרתי ומעלה חיוך

tomeriko t

New member
יוסף אהובי:)

גם אני עוד לא אמרתי לך רשמית שאני אוהב אותך, אז ארשה לי הבוקר: אני פשוט אוהב אותך:) אצלי יש משו מתוק? תראו מי שמדבר...כל הודעה יותר מתוקה מסוכר... נראה לי שאקח את העצה שלך למרות שאשאל קודם את דעתו בעניין היום... מבטיח לעדכן, תומריקו:)

הולך טוב עם אוכל ../images/Emo212.gif

ים ואוכל זה צירוף מצויין (נו, כמו תמיד אני מסכים עם יוסף. אני מכור
). אה - וגם לשמוע גלים זה מצויין ורומנטי. אפשר לשלוח לך קצת ים מאצלנו פה בחצר ? אבל הים בארץ רומנטי לא פחות..

אני וים לא ממש מסתדרים...

נו כל הקטע של לשבת בלילה כשאני אחרי מקלחת, יש מלא חול....לא בשבילי אבל אנחנו לא מדברים עלי אלא עליכם. אוהל נשמע לי מוגזם ומדורה..לא יודע. שמיכה גדולה, בקבוק יין, קצת נשנושים נשמע לי מתכון טוב לסקס בטוח!

tomeriko t

New member
היי איתיוש

האמת שגם אני פחות בקטע של ים בלילה אבל האדון רוצה- האדון ייקבל.. סקס בפגישה שלישית זה בסדר חחח?:)

אז אתה בקטע של אדונים אה?

הבנתי אותך..פורום 507 זה הדלת השלישית משמאל. תמסור ד"ש לחבר'ה ממני!

t o m a k

New member
חשוב...

אין לי הרבה מה להוסיף (נכנסתי בדיוק שניה פעם ראשונה לפורום הזה)... יין, נשנושים, אולי MP3 עם רמקולים קטנים שתהיה קצת מוזיקה. אה ולהיזהר, כשעשיתי דייט בים, נגנב לי התיק (פלאפון, ארנק, ת.ז, כרטיס אשראי, רישיון, MP3, משקפיים...) ובמשטרה לא נראו יותר מיד מופתעים. כך שאם אתה הולך עם תיק לא להסיר אותו מהעיניים שלך לרגע אחד, ועדיף לשים במכנסיים עם כיסים שנסגרים (ריצ'ץ' או סקוץ'). סליחה על הפולניות פשוט חבל שזה יקרה לעוד מישהו, בוקר טוב, תומר.

tomeriko t

New member
הי תומר

אחלה שם יש לך:) מוזיקה זה רעיון מעולה:) נרשם! אני אשים לב על הציוד ב4 עיניים!! תודה! תומריקו

deja vu 23

New member
תומריקו מה מצביקו

אני חושב דייט שלישי פיקניק בלילה/יין קצת ילחיץ את הבחור, מוקדם מדי. טיילו על החוף, שבו באיזה בית קפה על החוף. דייטים הבאים אפשר כבר לשלב פיקניק.

מה מלחיץ ביין על החוף?

אנשים נהנים ביחד- שיהנו, למה צריך להימנע מדברים כאלה? זה לא כאילו הוא מציע לו לבוא איתו לצימר בפגישה הראשונה או לטוס איתו להתחתן בקנדה בפגישה השנייה, סך הכל יין. אפשר להיות רומנטים לפעמים עם אנשים שמוצאים חן בעיניך, לא צריך להיות מרוחקים בכוח... חוצמזה כששוכבים עם מישהו בפגישה השלישית (זה מן חוק כזה, לא? זה הגבול העליון
) אז אפשר גם ללכת לים

deja vu 23

New member
בסדר זאת דעתי

כמו שאמרת, אפשר להיות רומנטי עם אנשים שמוצאים חן בעיניך, זה נראה לי קיטשי, ולא בטוח איך זה יתקבל אצל הצד השני.

meirsh40

New member
לפעמים מותר להיות קצת קיטשים

אסור לצאת בהצהרות הרי הן מתאימות לאותו רגע בלבד ויכול להיות שאחרי זמן מה פתאום כן בא לך להיות קצת קיטשי לפעמים זה נעים !!! שחרר את הרגשות שלך ופעל לפי אינסטינקטים זה תמיד עובד !!!!

meirsh40

New member
סתם ללכת על החוף במיים

להחזיק ידיים ולהסתכל אחד לשני בעיניים כל הזמן......! לא צריך שום דבר מעבר לזה בשלב הזה !

למעלה