רעיון

רעיון

הארי וולדמורט ייצטרכו להילכם פנים מול פנים בסופו של דבר... חשבתם על זה שבעצם הארי לא יוכל להילכם נגד וולדמורט מכיוון שלשרביטים של שניהם יש את אותו גרעין זהה(מעוף החול פוקס) ולכן ברגע שהם ייכפו מאבק בין שני השרביטים(כמצויין בספר הרביעי) תתרחש תופעה בשם "פריורי אינקנטאטם" אשר אומרת ששני שרביטים בעלי גרעין זהה לא יוכלו להאיבק אחד בשני. מה אתם אומרים?

yoavj1

New member
נראה לי

שזה רק כאשר הם מטילים לחשים אחד על השני בדיוק באותו זמן. חוץ מזה, אל תשכח שפעם קודמת שזה קרה הארי די ניצח... אז אולי גם בקרב הסופי.

Pr0NgS

New member
../images/Emo45.gif שירת עוף-החול מטילה מורא בלבם

של החוטאים.

Pr0NgS

New member
הרגע ציטטתי, מחיות הפלא ../images/Emo13.gif

"נאמר שהיא מגבירה את עוז רוחם של טהורי הלבב, ו..." מה שכתבתי. ג'ק"ר כתבה את הספר, כך שאין ספק לזה, וגם ראינו שיש פחד על פניו של וולדמורט <לתדהמתו של הארי>.

PaDF00t

New member
כן...

אם כך, מי שינצח את וולדי יהיה פוקס, ואנחנו כל הזמן חשבנו שזה יהיה הארי חדשות טובות! בנוסף לכך שכולם יצטרכו למות בדרך כדי לעזור ל"הארי" לנצח את וולדמורט, גם פוקס מתנדב ויתחיל לשיר בקרב האחרון, הארי יהיה פופאי שאכל קופסאת תרד וולדמורט יהפוך לקרפדה מנומרת...

ToryMaster

New member
לא

הוא רק עזב
אגב, בקטע שפוקס מסיים לשיר, הארי לא חשוב על זה שהוא עזב לתמיד?

PaDF00t

New member
צודקת!!! |סופקת כפיים באושר ציני|

זה אומר שהארי בכל זאת ימות *סניף סניף* (?) חחחח כ-מה חבל...

black robe

New member
יש את זה באנגלית ובעברית../images/Emo63.gif

לי יש את הגרסה העברית, אבל הייתי רוצה את זה גם באנגלית
מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את זה באנגלית?

אלאסטור

New member
הייתי שמח לדעת

היכן ניתן להשיג את הגירסה העברית, וגם האם שווה לקנות את ה"עולמות הקסומים של הארי פוטר".

noosh

New member
את שתי הגרסאות ניתן להשיג

בכל חנות ספרים, אינ חושבת. לי, לפחות, קנו אותה באנגלית בסטימצקי, ואני די בטוחה שיש אותם שם גם בעברית. בקשר ל"עולמות הקסומים", זה נורא סובייקטיבי, אבל אני לא ממש הרגשתי שזה ספר שאינ צריכה בבית. לקחתי אותו מחברה, קראתי קצת, היה נחמד, וזהו.

black robe

New member
זה יקרה רק ששניהם יעשו את הלחש../images/Emo63.gif

באותו הזמן. הרי וולדמורט עשה על הארי כמה קרושיו טובים וכל מיני קללות אחרות בבית הקברות לפני שקרתה התופעה. אם הם יעשו לחש כל אחד בתורו, אז זה לא יקרה, אבל צצה לי שאלה: אם הארי יעשה קסם נגד או יחסום קללה של וולדמורט, הרי זה אמור להיות באותו הזמן, לא? אז זה אומר בעצם שהארי לא יוכל להתגונן? וגם לא וולדמורט??

yakovf2

New member
במקרה כזה

ידידנו רון וויזלי כבר בספר הראשון אמר מה צריך לעשות במקרה והשרביטים לא מועילים.פשוט הארי צריך לזרוק את השרביט ולתת לוולדי בוקס באף.
ובהתחשב בעובדה שהארי יהיה בן 17 ווולדי בערך בן 70 אז יש להארי סיכויים לא רעים בכלל.

דנקי

New member
וואי!! ../images/Emo140.gif

לא חשבתי על זה עד עכשיו!! וולדמורט בן איזה 70-80!! זקן לאללה!! איך אתם חושבים שהוא יילחם בהארי?? עם מקל סבא??!?!? לא, באמת!! למה כל הדמויות המבוגרות (וגם המורים, אם הם עבדו מתקופת לימודיהם של וולדמורט.. קחו את סלהגורן, הוא לימד את איבריי ולסטריינג'.. הרבה שנים.. הוא כבר זקן!!) אז למה כל המבוגרים הם לא מבוגרים אלא ממש זקנים? דמבי בטח בן איזה מאתיים!! ולא רואים עליהם בסרטים למשל!! ובפעולות שלהם בספרים.. לא יודעת.. זה מוזר כזה.. רולינג נראה לי לאנתנה חשיבות לגילאים המבוגרים (כמו 60 ומעלה...) חחח... זה די משעשע.. תחשבו על זה שוולדי מרביץ להארי בוקסים "מוגלגיים" ומעיף אותו עד זמבאבואה??? חחחחח.. לא יודעת.. מה אתם חושבים?? דניאלה.

למעלה