רעיון

טלמ

New member
רעיון

בעודי יושב בכסאי (ועצבני על החבורת ערסים שיהיו איתי בכיתה) אני חושב מדוע אין לג'אג אתר אינטרנט ישראלי? הרי יש אותה כמות מעריצים כמו מכושפות (10 אתרים ישראלים למכושפות). אז לדעתי צריך לחשוב על הרעיון שאנחנו נפתח אתר... כל אחד ישקיע קצת ויצא את לתפארת שלא יבייש אף אחד... נוכל לעשות עצומה להמשלך הסדרה ולהעלת עונה 7 ב-HOT3... צריך לחשוב על זה כל עוד אין לחץ לימודים אטומי (בגרויות לתיכונים וכו'...) תודה

פגית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן יש מוחות בפורום שחושבים על זה נראה מה יצא מזה......

whitiger

New member
כי פעם חיפשתי ולא מצאתי..

אבל אם אין אני מבטיח לכם 100 אחוז אי הצלחה עם אתר ישראלי... אם יש אז רק 99...

vitamin P

New member
אתם יודעים מה? סבבה לקחתי על עצמי

למרות שדיברנו על זה אלף פעם בשבוע הקרוב אני אבנה דוגמא עם קצת תמונות וקצת תוכן לא יותר מידי ותגידו לי מה אתם חושבים אין לי ידע רחב בפלאש וכל מיני דברים כאלה לבניית אתרים אבל אתר בסיסי רגיל אני מסוגל משהו לא יותר מידי מתוחכם אם למישהו יש רצון להשיקע הרבה יותר זמן בפיתוח יפה יותר של תפריטים וכאלה אז סבבה לא נראה לי שיש צורך תגידו לי אחרי זה מה אתם חושבים

whitiger

New member
ללא נושא

אני למדתי פלאש ואני עכשיו מתחיל ללמוד פוטושופ אבל אין לי ממש זמן לעזור... (זמן יש, גישה למחשב בזמן הפנוי - אין...)

vitamin P

New member
אני יודע פלאש בסיסי לאנימציות אבל

סרטים וכאלה אבל לא ניסיתי לשלב את זה באתרים אני לא ממש יודע מה הקשר לפוטושופ?

Dark Storm

New member
זה פסדר אנשים...

אני וסוזי כבר עובדים על זה, יש לנו עיצוב והכל לא צריך לדאוג... כשנצתרך תוכן למלא שם נודיע וכולם יוכלו להציע ולהביא דברים

פגית

New member
כן זה מה שאמרתי והם סתם רוצים לקחת

לכם תתהילה בושה......

טלמ

New member
טוב...

כמו שאמרתי, יש לי נסיון רב בכתיבת כתבות, מאמרים וכו'. אני אשמח לעזור לאתר שיוקם

אין בעיה.. מבטיחה להודיע לך בזמן

ואנחנו באמת נשמח לעזרה בנושאי המאמרים והכתבות אז..ניידע אותך בהחלט וזה כנראה יהיה ממש בקרוב. so be ready!

למעלה