רעיון...

uriah113

New member
רעיון...

אפשר לעשות תחרות הרפתקאות..כל אחד שולח הרפתקאה קצרה שיש לו (לא ארוכה)..שיהיה על משהו מקורי ועניין..אם הרבה יצורים וקרבות וכו'..רני מוכל להיות אחראי עליה אם כן מישהו אחר רוצה..מה דעתכם?!

timur97

New member
אני אגיב, כי על הרעיון שלי הגיבו...

זה רעיון נחמד, אבל לדעתי לא בר ביצוע. כי גם אלה מאיתנו שכתבו הרפתקה, ספק אם עשו זאת באופן מסודר. אני שופט לפי אצמי - הרפתות שלי זה בדרך לקחת short adventure מהרשת ולבנות עליה קצת בשר אמיתי, אבל כל הרשומות שלי אלו סתם חתיחות נייר מפוזרות. תקנו אותי אם אני טועה ויש שה"מים מסודרים אי שם. יש לי הצעה למשהו יותר קל. אולי תחרות דמויות שאנשים יפרסמו את הדמות שלהם, כולל נתונים ורקע רול-פליי ואחרים ישפטו את הדמות על צדדיה החזקים והחלשים. מה אתם חושבים? -------------- הודעה זאת נכתבה בלשון זכר, אך מיועדת לזכר, נקבה וaberation כאחד.

timur97

New member
תיקון כותרת

את הכותרת הקודמת יש לקרוא: "אני אגיב, כי על הרעיון שלי הגיבו בדיוק 0 אנשים"

uriah113

New member
.....

הם יכולים לסדר אותה קצת..אני בטוח שזאת לא בעיה...

The DDM

New member
אתה טועה!!! ההרפתקאות שלי מסודרות!!

אולי אני היחיד אבל אני מכין את ההרפתקאות מסודר מאוד.... כל הזמן אומרים לי שזה מסודר מידי ואני מציין יותר מידי האחים שלי הם ההפך המוחלט שהיו כותבים על דף כמה מילים ולפי זה נזכרים במה שהם תכננו...... הרבה יותר כייף לבנות הרפתקאה כשהיא מסודרת כי לסדר אותה זה אתגר בפני אצמו למרות שבמשחק עצמו לאלתר זה טיפה יותר נחמד לדעתי.

למעלה