רעיון!

MajorGad

New member
רעיון!

טוב..כמו שאתם יודעים אני משתגע פה משעמום. יש לי עוד חודשיים לגיוס וממש, אבל ממש אין לי מה לעשות. אז חוץ מלראות מסטארגייט ולקרוא רומח הדרקון אני לא עושה הרבה במהלך היום. במהלך שעמומי האינסופי אני נכנס לכל מיני פורומים ובינהם לפורום סאבלימינל והצל (שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא שומע סאבלימינל והצל!). בפורום הזה המנהל עושה "קלאש" בין שיר מכל דיסק שסאבלימינל הוציא וחברי הפורום בוחרים איזה שיר יותר טוב. אז חשבתי, אפשר לעשות גם פה משהו בסגנון כמו פרקים עם מכנים משותפים בין העונות (כמו הפרק הראשון של עונה 3 לעומת הפרק הראשון של עונה 6) או בין דמויות אורח כמו אומה דסאלה וצ'אקה או בין גואולדים שונים כמו אפופיס או אנוביס וכו'... מה אתם אומרים ... ?

אוקיי, לא מי יודע מה הבנתי

אבל המכנה המשותף בין כל הגואולדים למיניהם זה: ג'אפה, קרי!! אגב, אתה קורא רומח הדרקון ואוהב סטארגייט. מה עוד יש לנו במשותף?

MajorGad

New member
שומעת משינה והדג נחש?

aשרון

New member
אז מה אני אומר?..........

רעיון נחמד גד, מוצא חן בעיני, אבל הנה חור ברעיון, לא לכל המשתתפים פה יש את הגישה לכל פרקי הסדרה, אז האפשרות "להתנגשות"- קרי "קלאש", היא פחות סבירה כאן. אבל רעיון טוב... דרך אגב שעמום, ניסית אולי לעניין את עצמך בספורט כלשהוא, או שאתה עוסק באימונים לקראת הגיוס. אני אישית, מנסה לשמור על מוטיבציה בקשר לשחייה. יאללה ביי, תהנו מהפרק השבועי, שרון.

MajorGad

New member
חח..יש לי אסטמה (פרופיל 64)

אז הרבה סוגי ספורט קשה לי לעשות אבל מה שכן אני כנראה אלך לשחות באמת אני מברר עכשיו מחירים בבריכות..

MajorGad

New member
הלוואי..

אין עבודה וגם במקומות שמצאתי הם רוצים לטווח ארוך לא לחודשיים

שומעת משינה, וכל מה שנשמע טוב.

אבל.. אבל..
הם הולכים להוריד את סטארגייט מיום שישי בשבע לטובת מיכל ינאי!! איכככססססססס!!!

MajorGad

New member
אני אוהב את...

הרשומות ודשל"ק. הספרים הטובים ביותר.אני לא כ"כ אוהב את האגדות כי הן מתעסקות בשתי דמויות שאני לא הכי מזדהה איתן. רייסטלין וקרמון. ומה הם שלך? מה הספקת כבר לקרוא מרומח הדרקון..? אני עכשיו בספר השישי של שישיית המפגשים.. "The companions" ואח"כ אתפנה לקרוא את סדרת רייסטלין. אני תוהה כרגע איזה סדרה של רומח הדרקון להזמין מאמאזון אם בכלל.. יש לך הצעות ?

MajorGad

New member
מיכל זוארץ סתם כונפה..

אחרי טיול חנוכה הלכנו כל השכב"ג של שבט מצדה לתוכנית שלה..היא פשוט פאתטית. היא עוצרת את הצילומים באמצע בשביל לעשן סיגריה. את האלמונים שהיא מארחת היא מחייכת אליהם. על טל שגב היא נמרחת כאילו הוא החבר שלה מזה 3 שנים. היא מזיעה כמו מטורפת שם..ממש ראינו את הכתמי זיעה
היא הביאה איזה "בדרן" לתוכנית מרוב שהוא לא הצליח להצחיק הבמאי סימן לנו לצחוק אחרי כל בדיחה שלו. תוכנית עלובה שלא מעניינת אף אחד..כמו כמעט כל התוכניות של ערוץ אחד. אם ערוץ אחד באמת ישים את מיכל זוארץ במקום סטארגייט הוא יקטוף בפעם האלף את התואר הערוץ הכי מטומטם בישראל. מה שכן, יכול להיות שסטארגייט יבוא במקום "אוצרות מן העבר" שמשודרת ביום שבת.. איך חסר בארץ ערוץ Sci-fi או סינדיקשיין..

הוא הולך לשים אותה, פרסמו את זה

ממש לפני סטארגייט, החל מה-31 לחודש יש להם לוח משדרים חדש.

למעלה