רעיון!!!!

• פותח הנושא Plok2
  • פורסם בתאריך

Plok2

New member
רעיון!!!!

בוא נבקש מערוץ 6 שישדר את הסדרה מהתחלה!!!! הוא ישדר אם עשרות יבקשו! ככה נעקוב אחרי הסדרה מחדש

Lu Tze

New member
אם ישלחו אליהם עשרות

מכתבים (אמיתיים, לא אי-מייל), אז אולי זה יעזור במשהו. אבל צריך קודם לבדוק אם הם לא יעשו את זה בכל מקרה.

אני לא מתווכחת או שום דבר אבל זה

נראה לי דיי מוזר מאחר וערוץ 6 לא רוכשים סדרות חדשות לעיתים קרובות אז מה עוד נשאר להם לשדר חוץ משידורים חוזרים של סדרות שיחסית הצליחו אצלם?

Lu Tze

New member
זה די פשוט.

ערוץ הילדים הוא הערוץ היחיד שציבור קהל היעד שלו מתחלף כל כמה שנים. ז"א, מי שצופה בו הם ילדים קטנים ומכיוון שיש לילדים נטייה לגדול, כל כמה שנים יש להם דור חדש של ילדים שלא ראו קלסיקות כמו "צבי הנינג'ה" והם יכולים לשדר את זה מההתחלה.

Witchcraft Girl

New member
חחח אכן

אבל ילדים מתבגרים עם הזמן, ואני חושבת שהדור הזה הוא די בוגר יחסית...

rocket

New member
חחחחחחחחחחחח

זה נכון... אבל הקטע הוא שכל פעם שערוץ 6 שמים משהו נוסטלגי בסגנון צבי הנינג'ה - אני פשוט יושבת וצופה בזה שוב!!! -)

haunter

New member
חוץ מגולשים בזמן

צבי הנינג'ה זו אחת התכניות הטובות שמשודרות בערוץ, בעיקר כשמשדרים עכשיו את הפרקים המצחיקים

Lu Tze

New member
רגע משדרים את זה *עכשיו*?

מתי? איפה? איך? גם תשובה לשאלה ה-1 תספיק.

haunter

New member
משדרים את זה בשבתות

אני לא זוכר בדיוק באיזו שעה, מתישהו אחרי הצהריים. (אני לא מאמין שהיום הפסדתי!
)

SaberTooth

New member
המממ...

"... אשליות, אשליות רבות, לעולם אינן מתקיימות..."

Lockergnomie

New member
כניראה שהם לא ישדרו את זה

כי כדי לשדר סדרה מסויימת צריך לקנות את זכויות השידור שלה (ומדובר בהרבה כסף). וחוץ מזה הם עוד מעט מסיימים להראות את כל הסדרה, אז למה להם להראות אותה שוב מההתחלה? לא עדיף להראות משהו אחר? כאילו, אני ממש לא מתנגדת ושאמח אם הם באמת יראו את זה (מכל הסדרה המוקלטת אצלי חסר לי רק החצי של הפרק הראשון...
), אבל ערוץ הילדים לא חושבים ככה...

Plok2

New member
כבר יש להם את הזכויות

וחוץ מזה אם הם צריכים לשלם שוב על הזכויות אז אני בטוח שזה לא יקר בכלל מכיוון שהסדרה כבר עשתה את שלה והיא די ישנה. ושווה לערוץ הילדים להיענות במידה ויש בקשה לא של הן אדם יחיד.

The tooth Fairy

New member
ניצול"ש על הפרקים ששודרו עכשיו

מצטערת אבל לא מצאתי עוד איפה לתקוע את ההודעה הזאת.....ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה... אז הנה מתחיל הדיון על שני הפרקים ששודרו לפני כמה דקות.. לדעתי הפרקים לא היו משהו, חוץ מהפרק הראשון שאכן היה די מרגש שמגי פגשה את אביה(למרות שזה לא היה האבא האמיתי שלה.....). את הפרק השני לא סיימתי לראות כי ראיתי אותו כבר איזה 5 פעמים(וגם הייתי צריכה ללמוד למבחן אז החלטתי לוותר על הפרק הזה...). ועכשיו תספרו מה דעתכם על הפרקים?

ברינסלי

New member
ניצלו"ש קטן וממש לא קשור, למנהלים..

כדאי להוסיף לקישורי הפורום את האתר "עולם הבית". www.earthprime.com אתר מצויין שלא ראיתי שנמצא בקישורים.

למעלה