ערוץ הילדים הוא הערוץ היחיד שציבור קהל היעד שלו מתחלף כל כמה שנים. ז"א, מי שצופה בו הם ילדים קטנים ומכיוון שיש לילדים נטייה לגדול, כל כמה שנים יש להם דור חדש של ילדים שלא ראו קלסיקות כמו "צבי הנינג'ה" והם יכולים לשדר את זה מההתחלה.
כי כדי לשדר סדרה מסויימת צריך לקנות את זכויות השידור שלה (ומדובר בהרבה כסף). וחוץ מזה הם עוד מעט מסיימים להראות את כל הסדרה, אז למה להם להראות אותה שוב מההתחלה? לא עדיף להראות משהו אחר? כאילו, אני ממש לא מתנגדת ושאמח אם הם באמת יראו את זה (מכל הסדרה המוקלטת אצלי חסר לי רק החצי של הפרק הראשון...
וחוץ מזה אם הם צריכים לשלם שוב על הזכויות אז אני בטוח שזה לא יקר בכלל מכיוון שהסדרה כבר עשתה את שלה והיא די ישנה. ושווה לערוץ הילדים להיענות במידה ויש בקשה לא של הן אדם יחיד.
מצטערת אבל לא מצאתי עוד איפה לתקוע את ההודעה הזאת.....ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה... אז הנה מתחיל הדיון על שני הפרקים ששודרו לפני כמה דקות.. לדעתי הפרקים לא היו משהו, חוץ מהפרק הראשון שאכן היה די מרגש שמגי פגשה את אביה(למרות שזה לא היה האבא האמיתי שלה.....). את הפרק השני לא סיימתי לראות כי ראיתי אותו כבר איזה 5 פעמים(וגם הייתי צריכה ללמוד למבחן אז החלטתי לוותר על הפרק הזה...). ועכשיו תספרו מה דעתכם על הפרקים?