הנה כמה הצעות שלי
ובטח בעתיד יהיו לי עוד כמה רעיונות. 1. מבחינת ביטחון, לא נראה לי שבימים אלו, לאסוף קבוצה של יותר מ-1000 איש במקום אחד, ולשים אותם ברחוב, זה הרעיון הכי חכם בעולם. 2. לא היה מספיק זמן לפגוש אנשים, וגם לא היה שום מקום מסודר. אחרי הכל, עם כל הכבוד לנאומים, ועם כל הכבוד להופעה (המחורבנת), אנשים באים כדי להיפגש, ולראות חברים שהם לא ראו הרבה זמן (או להכיר חברי פורום שהם לא ראו מעולם...), ולכן צריך לנסות ולארגן יותר טוב את החלק של המפגש, כי במצב שנוצר, לא היה זמן להיפגש, ודחפו אנשים לתוך האולם כדי להתחיל בזמן, ולא הספקתי לדבר עם כל מי שרציתי (רק עם הרוב, ולא מספיק זמן). 3. מה לעשות בתנועה, יש הרבה אנשים שהם די חסרי ערכים, וגם לא יודעים להתנהג באופן מכובד במקומות ציבוריים, וכדאי לנסות לפרוש את האנשים היותר מבוגרים (כולל מד"בים, שזה תפקידם באמת), כדי להשתלט על כל הבעיתיים והדבילים למיניהם. 4. כדאי בעתיד למצוא הצגה קצת יותר מוצלחת, וללכת על משהו שסביר להניח שימצא חן בעיניהם של רוב האנשים (וזה גם יחסוך הרבה הפרעות). לדעתי רוב האנשים, לא נהנו מההופעה, והיא הייתה ביזבוז זמן רציני מבחינתם (וגם מבחינתי). 5. חבל שהרבה מאוד לא באים עם חלצ"כים, אחרי הכל זה כנס פעילים, ומה זה אומר על התנועה אם אף אחד לא מגיע עם חלצ"כ (כולל מד"בים מסויימים, שעדיין אין להם חלצ"כ). 6. רצוי לנסות למצוא מקומות שיותר קל לאוטובוסים לחכות בהם, ולחנות שם. בהבימה אין מספיק מקום, וזה לא היה מאורגן כמו שצריך, ואנחנו הסתובבנו כמו דבילים לחפש את ההסעה שלנו.