רעיון...

Emc2

New member
רעיון...

לכל מי שיש "אולפן הקלטות" בבית... האם אתם יכולים לצרף תמונה + מפרט טכני של כל הרכיבים באולפן?

baduist

New member
אני

לא חושב שזה יהיה יעיל, אני לא חושב שיש כאן מספיק אנשים קבועים שיש להם:) אבל הייתי ממליץ לך אולי להרשם (חינם) לפורומים של אקט מוסיקלי, שם היה שרשור כזה פעם, די גדול אם אני זוכר נכון, וזה לא בעיה למצוא אותו. ובכלל זה יהיה לך אולי מאוד יעיל, יש שם פורום לדיג´יי´ז, וכל מידע שאי פעם תצטרך על אולפן ביתי.

אבל אז מה הקטע של הפורום

אם כל פעם נפנה אותו לפורום אחר יותר גדול שעובד יותר זמן המטרה פה היא להגדיל את כמות האנשים בפורום

baduist

New member
עשר דקות

בפורום של אקט יבהירו לך, שלפורום הזה א. אין סיכוי להתקרב ליעילות של אקט, מבחינה טכנית. ב. אין לו נחיצות לנושאים\תחומי מסויימים, והוא משמש בעיקר לחבר´ה פחות ´מקצועיים´, שמגיעים לכאן, ואין להם צורך להרשם לאקט בשביל שאלונת קטנה. לעניינינו, הסיכוי שיועלו לכאן יותר משלוש תמונות של אולפנים ביתיים, הוא לא גדול, אז הפניתי אותו למקום שבו זה כבר קרה, זה הכל.

Emc2

New member
נכון

אבל לא צריך לקטול... ברור שהפורום לא יתפתח לקהילה פעילה ורצינית כמו באקט... כי פשוט אין צורך או סיבה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לנסות לפתוח פורום צדיי גם כאן. למרות הכל, שיטת הפורומים של תפוז היא היעילה ביותר

baduist

New member
לא התכוונתי לקטול

מה שכן, אני לא מסכים, אני חושב שלענייני סאונד השיטה של תפוז פחות מתאימה. שיטת ההודעות הקופצות מתאימה לפורום של דיונים. לפורום של מידע - כמו זה - שבו רוב ההודעות הן של שאלות ותשובות, עדיף פורום כמו של אקט, עם חולקה לנושאים, אפשרויות חיפוש מתקדמות יותר, ואגירת נתונים ודאטה יעילה יותר, ומסודרת. ואני חושב שלא סתם רוב הפורומים בעולם שמתעסקים בסאונד ומוסיקה בנויים דומה.

Emc2

New member
אהה...

טוב... רק למה איך שאני מציע רעיון אתה חייב להגיד לא?
... ו... דרך אגב ראיתי... נזל נזל הריר... :)... אבל אני מסתפק במועט...

למעלה