רעיון

yaniv1611

New member
רעיון

שלום לכל הירושלמים באשר אתם,
רציתי להעלות רעיון שיכול להיות מאוד מעניין
אני ביקרתי בעיר שלכם שבוע שעבר למשך שבוע שלם עם המשפחה [אישה+ילד] וחשבתי על רעיון
כל כרטיס נסיעה תקף לשעה וחצי, אולי כשכל אחד מאיתנו מסיים את השימוש בכרטיס שלו פשוט יירד מהאוטובוס\רכבת קלה וייתן אותם למישהו אחר הממתין בתחנה כך שגם הוא יוכל להשתמש בכרטיס במקום לרכוש כרטיס
דבר זה יכול לחסוך כסף רב,
אני ככה עשיתי כשנסעתי בתחב"צ גם נתתי כרטיסים וגם ביקשתי
בנוסף, ללא שום קשר, ראיתי ערבים רבים שעבורם האופציה של תשלום ברכבת כלל לא קיימת, זה לא מעניין אותם, פשוט עבריינות לשמה

גם לרמות גם להשמיץ 2 ציפרים בכרטיס אחד

האמנם אתה בטוח שיש ערבים ורק ערבים שלא שילמו דמי נסיעה?

אמנם אני לא דואגת לאגד או סיטי פס אך חושבת וכן ראיתי אנשים שעולים בלי לשלם ומבקשים כרטיסים מאחרים. לא הייתי מציעה לבנות על זה כשיטה. לא תקף כמובן למי שהכרטיס שלו קשור ברב קו ממילא.

yaniv1611

New member
התשובה היא כן, רק ערבים עושים זאת

וסליחה, לרמות?
רק השתמשתי בכרטיס בתוקף שמבחינת הבעלים הקודם שלו אין לו עוד שימוש וצורך בו, ונאה דורש, נאה גם מקיים, גם אני נתתי את הכרטיסים שלי כשסיימתי להשתמש בהם

ואיך את יודעת?

עמדת שם ועשית סטטיסטיקה של כל מי שלוקח כרטיסים מאחרים, והגעת למסקנה שאין אף יהודי שעושה את זה?
איזו הוכחה יש לך למסקנה הכל-כך גורפת שלך?

אני לא יודעת מי גונב נסיעות ולא התיימרתיקרא ש

קרא בבקשה שוב את דברי!
אני לא אמרתי על אף אחד או אף לאום שלא קונים כרטיסים.
איני יודעת מי גונב ומי לא. מה שאני יודעת היא שהצהרתו של יניב 1611 שכאילו כל מי שלא קונה כרטיס הם ערבים היא גזענית.
בתור אחד שטוען שמתנגד לגזענות זה המקום שלך להעיר לו על הפוסט הגזעני. אלא אם גם אתה טוען שכל הגנבים הם ערבים ויש לך גם הוכחות.

לא ממש הבנתי למי את מגיבה

אבל שימי לב שהתגובה שלי לא יועדה אלייך, אלא ליניב פותח השרשור.

(יחי ההבדל בין 'תפוז' שיש בו שרשורים, לבין הפייסבוק שאין בו)

שמחה שטעות בתגובה ולא פתחתי בשרשור

אני לא פתחתי את השרשור הזה יקירי. אבל ברגע שרואה תגובה גזענית מחוייבת להגיב. מקוה שגם אתה.

ושוב אותה טעות

לא כתבתי שאת פתחת בשרשור - כתבתי את זה לפותח השרשור ולא אלייך. וגם את התגובה על הפוסט הגזעני כתבתי, כמובן, בתגובה אליו ולא אלייך.

אני מניח שאת מספיק ותיקה כאן כדי לדעת מהו מבנה השרשור ב'תפוז', לכן לא מובן למה את חושבת שהתגובות שלי לפותח השרשור מיועדות אלייך.

yaniv1611

New member
סליחה

סלחו לי רבותי וגבירותי היקרים
אני פשוט, אמרתי את אשר עיני ראו, אין להאשים אותי בגזענות חלילה כלל ועיקר
אני באמת ראיתי את כל אלו, את ההתגרויות שלהם ביהודים, וגם את מה שקורה בשאר העיר וברכבת הקלה

כלומר

שבעצם פתחת את השרשור הזה כדי לכתוב על הערבים, והרב-קו היה בעצם רק תירוץ.

yaniv1611

New member
טעות

זה התגלגל לזה והתנפח למימדים לא ריאליים
אני מאחל לכולכם כל טוב
ושתדעו, יש לכם את העיר הכי מקסימה בעולם!!!

למעלה