רעיון

• פותח הנושא Olv
  • פורסם בתאריך

Olv

New member
רעיון

קראתי אתמול פעם נוספת את לנור שכתב רומן דירג' ומצאתי את עצמי שואג מצחוק ממש בדמעות והכל כאילו צפיתי בפרק טוב ממש של דרו קארי. ואז חשבתי לעצמי, למה לא לעשות מצעד של עשרת הקומיקסים הכי מצחיקים שיש, לא הכי טובים, לא הכי אומנותיים כאלה שאחרי שאתה קורא החיוך לא יורד לך מהפנים לשבוע. בזמנו קראתי את הייט של פיטר בג בעקבות המלצה מצויינת של אמיתי וחשבתי שלא יכול להיות יותר מצחיק מזה עד שכאמור נתקלתי ברומן דירג' ובלנור האגדית. האם מישהו מצטרף ורושם+מנמק מה החוברות שהכי הצחיקו אותו

yoavhi1994

New member
שלי

1. לנור- גם בגלל שזה מצחיק מאוד(stupied like a fox), וגם בגלל שזה הקומיקס היחיד שבבעלותי שנועד אך ורק כדי להצחיק. 2. CHEW- רק זה שהכותב מצליח לשלב את כל האלמנטים ההזויים האלה לסיפור חכם ומעניין זה קורע מצחוק. חוץ מזה גם הקטעים הקומיים(הרבים) מאוד מצחיקים. ומעל הכל: !!!POYO 3. transmetropolitian- סאטירה מעולה, הומור שחור נשכני, וההבעות פנים של ספיידר ג'רוזלם. 4. preacher- בגלל הקטע שהבחור ההזוי שמארגן אורגיות ועושה פורנו ילדים מחנה את האופניים שלו בתחת של המשרת שלו. ובעצם היו עוד כמה קטעים מצחיקים בדרכו הביזארית והעוקבה מדם של המטיף.

mulon1984

New member
הבחירות שלי (+תהיה על לנור)

לנור זה מצחיק? חשבתי זה קומיקס לפריקיות. בכל מקרה, אני בוחר ב: Nextwave - שזה פשוט מדהים כי ההומור נמצא לא רק בבדיחות קטנות, אלא גם בסיפור עצמו. אחד הדברים הקורעים וחובה לכל אדם להכיר - בעיקר אם אתם לא חובבי גיבורי על!!!( ביקורת שכתבתי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=539581&blogcode=9838540 ) Twited Toyfare Theatre - קומיקס מאת היוצרים של רובוט צ'יקן. הם לקחו אקשן פיגרס עתיקים ומכוערים להפליא ויצרו איתם קומיקס מטורף שהוא בעיקר פארודיות על יקום מרוול, כוח המחץ, הרובוטריקים וכל מה ששנות ה-80. מומלץ בחום, אבל יתאים בעיקר למי שמכיר על מה מדובר. (ביקורת שכתבתי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=539581&blogcode=9820840 ) כל מה שנכתב ע"י קית' גיפן ואוייר ע"י קווין מגווייר - צוות מעולה. אחד כותב מצויין והשני משלים אותו עם שפת גוף והבעות פנים מדהימות. הם כותבים גיבורי על, הם כותבים אותם מצויין ועם המון הומור, ואני מוצא את ההומור כמוסיף המון ריאליזם לדמויות ולסיפור, הרבה יותר מהתמכרות לאלכוהול או אימפוטנציה. (ביקורת על כמה מהדברים שהם כתבו ביחד ויצאו מעולה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=539581&blogcode=11469569 )

Olv

New member
לנור

מולון, תן לי בהודעה פרטית את הכתובת שלך ואשלח לך במתנה חוברת בודדת של לנור שיש לי פעמיים. אם היא לא תצחיק אותך אז לנור פשוט לא בשבילך. אבל דמות שהמחבר שלה מתאר אותה כבעלת קיבולת מוח של סנאי מת לא יכולה שלא להיות מצחיקה.

mulon1984

New member
חחחח מגניב

תודה רבה על האדיבות, אבל יהיה עדיף אם תיתן את החוברת למישהו שיש לו פחות נגישות לקומיקס ממני. אבל אני מבטיח לבדוק את זה :) תודה :)

Elad Lerner

New member
וואי... מה לבחור...

Spumco Comic Book - מי שמכיר את השל ספאמקו, ידע למה לצפות. מדובר בארבעה חוברות קומיקס מעולות מבית היוצר של ג'ון קריספלוסי - המוח החולני מאחורי רן וסטימפי. החוברות מתמקדות בשתי דמויות: ג'וני האדיוט, וג'ורג' ליקר. אין בחוברות האלו הרבה טקסט, אבל רואים שמי שתכנן את הקומיקס הזה הוא אנימטור בלב ובנשמה. כל פעולה, כל תנועה, וכל הבעת פנים מדוייקת ושוכללת להצחיק. לא קורה הרבה בכל סיפור, אבל כל פעולה נמשכת הרבה פאנלים, מה נותן הרבה חופש להומור ויזואלי יצירתי. לדוגמה, יש 6 עמודים שלמים שמוקדשים לכלב משחפש את המקום המושלם לעשות את צרכיו, עושה אותם, והאקסטזה שהוא מרגיש לאחר מכן. Calvin And Hobbes - Lazy Sunday Book - אוסף הסטריפים הצבעוניים בגודל עמוד שלם של קלווין והובס מאת ביל ווטרסון. באופן אישי, לקרוא אוגדן של סטריפים יומיים מיגע אותי. אני לא יכול לקרוא יותר מכמה עמודים (כשבדרך כלל יש 3 סטריפים בכל עמוד) בלי שאני מרגיש humor saturation. ראיתי עכשיו כל כך הרבה פאנצ'ים שאין לי כבר כוח לזה. אבל הספר הזה מאגד עמודים מלאים. כל עמוד הוא כמו סיפור קצר. האומנות הוויזואלית והתחכום של קלווין והובס מעולים. אין שני עמודים שהם אותו הדבר, או אם אותה הבדיחה. הערך המוסף של מחשבות פילוסופיות על האדם והחברה זה רק בונוס שלעולם לא מקלקל את החוויה. Order of The Stick - טוב. זה טיפה רמאות... עד עכשיו הזכרתי 2 ספרים, ופתאום וובקומיקס. אבל לא! מצאתי דרך! קומיקס הפנטזיה של ריץ' ברלוו יצא כבר במספר אוגדנים! כמו שכבר הזכרתי את החיבה שלי לסוג הארוך יותר של קומיקס, OOTS הוא פנטזיה בקנה מידה אפי, שהתחילה בתור פארודיה למבוכים ודרקונים, ומהר מאד גדלה למה הרבה יותר מרשים. נכון, ההומור שם הוא חנוני, ונכון, כדאי להכיר את החוקים של DND כדי להבין חלק מהבדיחות, אבל חוץ מהסטריפים הראשונים, רוב ההומור נובע מהדמויות עצמן, האופי שלהן, והסביבה. העלילה המסובכת אף פעם לא עמדה בפני פאנץ' טוב. הומור אינטלקטואלי לגיקים שאוהבים לקרוא. Spacetrawler - אוקי. אוקי. אז גלשתי לוובקומיקס. מה לעשות שיש גם כמה טובים כאלו. סאגת המדע הבדיוני של כריסטופר בלדווין דומה בהרבה מובנים לסוג של שילוב בין קלווין והובס לבין OOTS... בחלל. בעיקרון מדובר על קבוצה קטנה של חייזרים אקטיביסטיים שחוטפים מספר בני אדם מרחבי העולם כדי לעזור להם (כי כדור הארץ עוד לא בפדרציה הבין-כוכבית.... פוליטיקה). העלילה מרתקת, ואף פעם לא מרגישה כבדה מידי כמו שיכול לקרות לפעמים ב-OOTS. הרבה סצינות אקשן, והרבה מזימות, אבל עדיין בסוף כל עמוד תמצאו את עצמיכם צוחקים.

Elad Lerner

New member
כמה לינקים

קודם כל - http://spacetrawler.com/ Spacetrawler http://www.giantitp.com/index.html Giant In The Playground - הבית של Order of The Stick. אני הזכרתי את הספרים של OOTS, אבל כרגע רובם לא זמינים, וחבל. למרות שהמקור של הקומיקס באתר, הוא נוצר עם מחשבה על פרינט. בספרים יש *המון* עמודי בונוס. שלא לדבר על כך שיצאו שלושה ספרים שבכלל לא מופיעים באתר. להוציא ספרי קומיקס זה יקר - דפים גדולים ואיכותיים, צבע מלא... לא משהו שבא בקלות ליוצר עצמאי. לפני יומיים ריץ' פתח קיקסטארטר להדפסה מחודשת של הספר הכי פופולארי בסדרה, War and XP http://www.kickstarter.com/projects/599092525/the-order-of-the-stick-reprint-drive כבר אחרי יום וחצי מספיק אנשים תרמו לפרוייקט כדי להגיע לסכום המינימאלי! עכשיו המטרה הבאה היא להדפיס גם את War and XP וגם את ספר הפריקוול On The Origin of PCs. אני מאד מקווה שהם יגיעו למטרה הזאת בגלל ש... כבר יש לי את שני הספרים האלו בבית
ואם יגיעו להדפסה מחודשת שלהם, אז המטרה הבאה תהיה ספר שאין לי. בלי קשר, כל מי שתורם (קשה לקרוא לזה תורם... אפשר לתרום בסכום ששווה ערך לספר ובכך בעצם לקנות אותו כמו הזמנה מראש) מקבל עוד צ'ופרים כמו מגנט, וחוברת PDF עם סיפור אוריג'ין של אחת מהדמויות היותר מעניינות בסדרה! אני ממליץ לכולם לקרוא את Order of The Stick, ומתישהו בחודש הקרוב, אם יבוא לכם, לשים כמה דולארים בצינצנת

yoavhi1994

New member
נחמד מאוד

התחלתי לקרוא את Spacetrawler, מקורי ומגניב. אהבתי שהדמויות כמעט נקיות מסטיריוטיפים שקשורים ללאום שלהם(חוץ מהיפנית, אבל זה בקטנה). אני גם אוהב שזה סטריפים שמתחברים ביחד לעלילה, וכמעט בכל דף/פרק יש פאנץ'+ בניה של הדמיות ושל היחסים בינהם.

Elad Lerner

New member
שמח שאהבת :)

ועכשיו למשהו שלאף אחד לא אכפת ממנו: נכון לכתיבת שורות אלו, נתרם ל-Kickstarter של Order of The Stick סכום של כ-166,000$. 166 אלף דולאר אמריקאי. תוך 5 ימים. זה פשוט מדהים! הכוח שיש למעריצים להרים את הקומיקס שאם אוהבים זה משהו בלתי יאמן. ולחשוב שהפרוייקט התחיל עם מטרה של גיוס של 57,000$ בשביל להדפיס ספר אחד, עכשיו יש כבר מספיק כסף כדי להדפיס שלושה! ואני בטוח שב-25 ימים הקרובים הוא גם יצליח לגייס מספיק בשביל שאר הספרים
עבדיכם הנאמן שם 100$ עבור 2 ספרים (אחד מהם חתום), ספר אלקטרוני עם כמה סיפורי אוריג'ין, מגנט, ומשלוח לארץ.

למעלה