* רעיון *

אם זה מה שאתה אומר אחרי כל הסיפור שהיה . . .

ביניכם אין לי ספק שהיא עדיין יושבת טוב אצלך בלב וכן אתה אצלה (כפי שהבנתי ממך בהודעה הקודמת) ולכן אני בעד שתחזרו ותישרו ביניכם את ההדורים, ואתה יודע מה?! יותר מזה… דוקא בגלל כל הבלגן שהיה ביניכם אני נוטה יותר לדעת שאתם הזיווג הנכון כי איפה שהכל זורם חלק ללא הפרעה אז זה לא הזיווג הנכון ובגלל זה גם השטן לא נכנס ביניהם לחבל להם בקשר כי ממילא זה לא זה אז אין לו למה להפריע אבל בקשר שמבחינת מציאת חן והשקפה הם בסדר ופתאום צצים נתונים חדשים ש״מפריעים״ אין זה כי אם מעשה השטן לחבל ולטשטש את הקשר הזה כדי שפחות ״בית נאמן בישראל״ יקום כי הוא יודע שהם זיווג טוב והם ״עלולים״ להצליח. בהצלחה לך...

בועz

New member
עכשיו מה אני אעשה לגבי ההורים?

ההורים קשים יש לה... זאת אומרת.... קרים.. לא מדברים איתי! לא יודע.... ככה הם...מקסימום 'שלום' ומים קרים....

אפרתiש

New member
מימה שהספקתי להכיר אותך פה.

שכבר 3 פעמים הלכת לתארס .כל פעם עם מישהי אחרת. או שהבעיה בך. או שאתה מתלהב לפני הזמן. וזהו. זלא נראה לי נורמלי המצב הזה שלך.

קליט

New member
בועז

אתה לא כותב למה כן לחזור ולמה לא לחזור . ובכל זאת כמה נקודות . א) איך תפתור את הקושי הכספי בענין ? . . . אפשר לחשוב על פיתרונות יצירתיים . . . ב) מה ההורים שלך אומרים על זה ? . . . ג) גם הייתי בודק אתך, איך האמא ו ~הבת~ התנהגו בזמן האחרון ? . . בהיסטריה, בקללות, צעקות, זילזול . . . זה אומר משהו על האישיות שלהן למרות שהן היו בעצבים . ד) עכשיו הזמן לפני שאתה חוזר, ושוב כרוך אחריה - לעשות חושבים ו ~לברר~ על האישיות שלה - האם היא נוטה לכעוס וכו` האם היא באמת מתאימה לך, אתם מ2 עידות שונות . . . בהצלחה . חג שמח

למה אתה מכניס את העדה???

אתה מתאר את הספרדים כברברים אני יכולה להראות לך את המשפחה שלי כמה עדינים ואולי קצת תשנה את הדעה....

קליט

New member
מעולם לא תארתי את הספרדים כברברים ! . חלילה

הספרדים הם חמים יותר בהרבה מובנים, יתכן וזה יצור קושי . אומרים שמה שמאפיין את המרוקאים זה שהם מהירי חימה לפעמים (טובי לב, חמים, חריפים בשכל, ישירים ואסרטיבים, יפי תואר, ויודעות לבשל...) השאלה אם זה מתאים לו . (אני נוגע בנקודות עדינות שטוב לדעת אותם ולדבר עליהם)

קליט

אי אפשר לדון אדם בשעת כעסו.. גמאני הייתי כועסת ומזלזלת באדם חסר לב שמבטל בגלל כסף!

קליט

New member
אז לכן כתבתי שזה אומר "משהו" - ההתנהגות שלהם

כפי מה שהבנתי "הם" ביטלו והתעקשו על כסף .

למעלה