רעיון

רעיון../images/Emo62.gif

בואו ננסה להעלות רעיונות ואף לקחת יוזמה לעידוד תרומה בארץ...........מה לדעתכם יכול לשפר את המצב כרגע, זכרו שרק 4% מכלל האוכלוסיה חתומים על כרטיס תורם, זה פשוט מצב חמור ועגום שצריך לשפר. אני אשמח לשיתוף פעולה.

רעיון

אורנית 11 יקרה, מה שלא יכול לעשות "המרכז הלאומי להשתלות" עם תקציבים, תרומות, הנהלה ופקידות, לא תוכל לעשות אורנית אחת נחמדה, עם תריסר המשתתפים - שמחציתם כבר חתומים על הכרטיס - בפורום מיותר זה. ל"מרכז הלאומי" פורום פועל ונושם משלו וחבל על הפיצול. וגם קשה להחתים דרך פורום. הכוונה מאד טובה, אך הרעיון סופו שירד לטמיון. (טמיון = אוצר המדינה, שלא מתקצב די את משרד הבריאות הכולל את "המרכז הלאומי", שחלק משמעותי מתקציבו הולך לתשלומי משכורות לשאינן עמלות די להצדקתה. חתימה טובה ובריאות לך ולכל בית ישראל. נפי. (פעם אחרונה בפורום זה).

כמו שאמרתי כבר כאן

אם הצלחתי שאחד או שניים יחתמו על כרטיס תורם באצמעות הפורום הזה, הגשמתי משהו............הפורום כשמו כן הוא, גם להעלות דיונים בנושא רחב שכזה וחלק מהדיונים יכולים להביא להצלחה ולעידוד חתימה. אולי את/ה פסימי/ת אבל אני לא..............ואני אמשיך ואנסה להחתים כמה שאפשר..........

ארסנד

New member
ברכות על הפורום החשוב הזה

ואל תקחי ללב את הדברים הקודמים שנכתבו כאן , אם אינני טועה יש אפשרות למנהלי תפוז לבצע סוג של קידום מכירות לפורום חדשים ע"י חשיפה שלהם לגולי תפוז בעמודים הראשיים שלך תפוז אם יש לך יכולת לבדוק ולבקש שיעשו זאת , תבורכי בקשר לקידום ענין החתימה על כרטיס אדי , לדעתי צריכים להכריז עם יום "מבצע הקש בדלת" של נערי חטיבות ביניים ותיכונים ביום מסוים מוגדר שיוכרז גם במהדורות החדשות מראש וכך יעברו מבית לבית עם עלונים מתאימים לקידות ענין החתימה על כרטיסי אדי מקווה שיהיו עוד רעיונות בברכה ארסד וישילד

puptits

New member
דעתי הצנועה

לאחרונה חתמתי על כרטיס אדי ומסיבה אחת פשוטה: קיבלתי חידוש רשיון נהיגה (פעם ב 5-10 שנים זה בא) אומר לך בכנות שאם זה לא היה מגיע עם החידוש רשיון, לא יודע אם הייתי חותם... אף אחד לא אוהב להתעסק ב "כאשר אמות..." את אותו "שובר החתמה" צריך לשלוח בכל הזדמנות, מכתבי תשלום חשבונות, דוח"ות משטרה, המכתבים המטופשים מהבנקים. כל דבר שהוא בא בשגרה, רק שהעין תראה את זה. זה כבר ייחתם לבד כי לדעתי, אין לציבור התנגדות לתרומת איברים, כולנו מכירים בחשיבות אך לכולנו בעייה בלחשוב על המוות ותוצאותיו.

למעלה