רעיון!

דפוקה!!!

New member
רעיון! ../images/Emo62.gif

קודם כל, וואו! ביומיים האחרונים הגיעו איזה שלוש חמודים קטנטנים ששומעים "ניו מטאל", לימפ, בלינק, לינקין פארק, וכל החרא הזה שתמיד תמיד שנאתי (לדעתי זאת בכלל לא דרך טובה להתחיל לשמוע רוק אבל לא חשוב..). אותם "ניו מטאליסטים" (לא רוצה לקרוא להם בשמות מעליבים...) שמגיעים לכאן, מבקשים בדרך כלל ביקורת על המוזיקה שהם שומעים והמלצות ללהקות רוק נוספות. הודעות כאלה גוררות אחריהן המלצות מבלבלות כשכל אחד ממליץ משהו אחר, העלבות, ודברים כמו "המוזיקה שאתה שומע היא חרא, תתחיל לשמוע בלה בלה ובלה" כשבסוף כל התגובות האלה (שתופסות המון מקום בפורום) בדרך כלל ה"ניו מטאליסטים" בורחים ולא יוצא כלום מהודעת השרשרת האלו. והינה החלק של הרעיון: בתוך הפורום יהיה קישור למתחילים בתחום הרוק והמטאל שבו יהיו שמות של סגנונות, שמות של להקות ששוה להתחיל איתן ושאר ירקות. אז מה אתם אומרים?. (אם הרעיון דפוק אתם בטח מבינים למה...)

epitaph

New member
הרעיון לא דפוק...

אבל לי די קשה לראות את זה כי לכול חד יש טעם משלו ולהביא רשימה של להקות שאיתן שווה להתחיל לשמוע רוק (אנחנו מנסים לחנך כאן מישהו?) זה קצת (אבל הרבה קצת) יומרני.

דפוקה!!!

New member
אז למה הודעות כאלה ממלאות חצי

מהפורום? (כלומר,הודעות על להקות ששוה להתחיל איתן)

epitaph

New member
ומה הסיבה...

שהודעות כאלה לוקחות חצי מהפורום?...הסיבה היא בגלל שאין הסכמה כללית ולכן לבוא ברשיה לאנשים ולומר להם "עם זה תתחילו לשמוע מוזיקה איכותית" (ומי אנחנו שנקבע בשביל אחרים מה זה מוזיקה איכותית? הרי ברוק ומטאל יש כמה וכמה זרמים ותתי זרמים) זה ממש לא מתאים.

Zed off

New member
יש לי רעיון יותר טוב...

למה שלא כל אחד יקבל כרטיס מגנטי מיוחד שישלח על ידי מנהלי הפורום, ויתקין במחשב שלו קורא פס מגנטי שמחובר און ליין לשרת של תפוז, וכל פעם שהוא יעביר את הכרטיס השרת אוטומטית ידע מי המשתמש ואיזה להקות מומלצות צריך לשלוח לו לאימייל,יחד עם זה הוא ישלח לו לתיבת הדואר גם תחתונים תואמים,ובימים קרים במיוחד תה פריחת האלמוגים נו באמת!

Zed off

New member
אם לא הבנת...

דיי צחקתי עליך שהרעין שלך הוא לא "בר ביצוע" כמו הרעיון הדימיוני שאני כתבתי...די לפנטז...

דפוקה!!!

New member
בטח שהבנתי ../images/Emo13.gif

אבל פשוט הצחיק אותי מאוד מה שכתבת, אז מה אם זאת היתה ירידה מכוונת אליי? אי אפשר כבר לקחת דברים בצחוק?

Sham 69

New member
את לא יותר טובה מהם ..

וגם המוזיקה שאת שומעת לא יותר טובה מהמוזיקה שהם שומעים .. (אביב גפן וכו´) אז במקומך לא הייתי כותב את זה ..

דפוקה!!!

New member
אני לא שומעת רק אביב גפן u know...

אם כבר נוגעים בנושא הזה, אני כל כל כל כך שונאת את ההיפים האלה ששומעים רק אביב גפן ומתיחסים אליו כמו אליל נוער, אייייי אותם "ילדי אור הירח" כל כך מפגרים... אני מכירה אחת שאוהבת אביב גפן כמו כאלה שאוהבים להקות בנים והיא חושבת שהיא רוקרים מגניבה (איי הטמטום, הטימטום) בכל מקרה, עם כל הכבוד אני חושבת שאני הרבה יותר טובה מכאלה ששומעים לימפ ביזקיט ולינקין פארק... אולי אני לא מטאליסטית מגניבה כמוכם אבל משו ברוק אני קצת מבינה. בברכת קור רוח וחג ט"ו בשבט נעים דפוקה!!!

theAMP

New member
אחי...

אולי פשוט תגיד שאתה לא אוהב את המוסיקה שהיא שומעת או לפחות שהיא לא טובה לדעתך... בישבילי. זה סתם יעשה אותי שמח לראות שיש פה כבוד, בסדר?

גם היא לא בדיוק מכבדת אנשים...

כשהיא אומרת שהיא יותר ובה מאלה ששומעים לינקין פארק... אני יודע שהוא לא שומע לינקין פארק...אבל למה שהוא יכבד אותה כשהיא לא מכבדת אנשים?

theAMP

New member
למה לא?

למה לרדת לרמות כאלה רק בגלל שמישהו אחר כן יורד אליהם...

theAMP

New member
u see

i´m wearin´ u down, baby u´ll be respectin´ all kinds of music on this planet in no time... (מה, מותר לי לחלום, לא? איזה ענק אם כולם יאהבו הכל...)

דפוקה!!!

New member
אתה אפילו לא יודע מה אני שומעת...

וטוב שכך כי אם הית יודע הית יורד עליי ממש חזק...

Sham 69

New member
כתבת כמה פעמים פה ..

את הלהקות שאת שומעת ואולי יש להקות שאני לא יודע שאת שומעת .. בכל מקרה, מה את שומעת?

דפוקה!!!

New member
לא זכור לי שכתבתי אף פעם אבל שיהיה.

Pink Floyd System of a down Blur Lacuna coil The eagles Radiohead יש לי כמה שירים של צ´ילדרן אוף בודום וכן: גם אביב גפן ומוניקה סקס אז קדימה: תתחילו עם קללות ואיומי רצח למיניהם. אוף עזבו, אתה צודק אני באמת לא יותר טובה מההוא.

ארף

פינק פלויד וסיסטם. פעם חשבתי שאני היחיד ששם את שתי הלהקות האלה בסביבות ראש הרשימה שלו, אבל נראה שזה שילוב קלאסי מוזר כזה. מעניין shine

למעלה