רעיון... תגידו מה דעתכם

סקיפי

New member
רעיון... תגידו מה דעתכם

אמנם רוב השבוע אני לא יכולה להיכנס לפורום (מלבד רגעים קטנים של חסד, כהמערכת של מורשת קורסת) אבל עלה לי רעיון - ואני רוצה לשמוע מה אתם חושבים. מה דעתכם לארגן מפגש של הקהילה - סתם לשבת, לדבר, להכיר אחד את השני, אולי נארגן הרצאה שתיים או משהו... לדעתי זה יכול להיות נחמד. מה דעתכם?

אני בעד. והשאלה הגורלית:

איפה? מה דעתכם על חיפה? אפשר להיפגש במערת אליהו הנביא המיתולוגית או שאולי לטייל בגני הבהאים היפיפיים...

Alucard906

New member
גמני בעד

אני גר בחולון ככה שזו קצת בעיה בשבילי (ובטח לעוד הרבה) להגיע לחיפה... מה לגבי מרכז ארצנו - תל אביב?

אם כבר אזור המרכז

אז אני בעד להיפגש בגבעת אנדרומדה שביפו- רק מהסיבה שהמקום מתקשר למיתולוגיות. אגב, עוד עיר ישראלית חשובה מן המיתולוגיה היוונית היא עכו. מי יודע באיזה סיפור היא מופיעה?

סקיפי

New member
אני לכשעצמי

הייתי מעדיפה את הפארק הלאומי באשקלון, אבל נעשה מה שנוח לכולם. אני מניחה שכדאי לעשות את זה בחופש... מסיימים עודד שבועיים!!! וכמו ששמתם לב - מורשת נפלה, ואני מנצלת את ההזדמנות... אני חושבת שאני יכולה להשיג מרצה בנושאים כמו מיתולגויה כנענית, קמיעות, השבעות, שדים וכו'... מי מתנדב להריץ עניינים? ואם אפשר -האימייל שלי (שלא חסום דווקא): [email protected] למי שמעוניין ליצור קשר. הדס גלות בהר"ן

למעלה