רעיון שעלה..

PopPy

New member
רעיון שעלה..

סם (FirstEvil) מעריץ רב"י-אנ"ה כמותנו וקורא פסיבי בפורום העלה הצעה להרים עצומה קטנה שתגיע להפקה בתור מכתב (שעליו חותמי העצומה יהיה חתום בסופו של דבר), עם הצעה לעשות סוג של קרוסאובר (כשתוכנית יוצרת פרק משותף עם תוכנית אחרת), ולהביא את לימור בתור אורחת מיוחדת בשולחן הפרשנים לחלק מהתוכנית. אני אהבתי את הרעיון כי לדעתי זה בדיוק הזמן המתאים לקאמבקון כזה כשהדמות כבר לא "רודפת" את אורנה ואנשים הספיקו קצת לשכוח, וגם להפוך למחווה מדהימה לרק בישראל, שארץ נהדרת נחשבת במובנים רבים היורשת שלה, גם במשבצת שבה היא משובצת, גם ברעיון הכללי ובפורמט וגם באהבה של הקהל, והבאתי אותו לידיעתכם.. ברור שאם אנחנו רוצים שזה גם יגיע לידי ההפקה, צריך שהכל יהיה מוכן עד יום רביעי בערב.. בעד ונגד - לכאן, נוסח סופי והודעה שבה אפשר יהיה לחתום, במידה ותהיה הענות - בהמשך. אבל אנשים, תהיו זריזים!

Woogyman

New member
אני בעד ../images/Emo110.gif

(בעיקר בגלל שהצעתי את הרעיון) יהיה נחמד אם בסיום עונה (שבטח תהיה תוכנית מיוחדת), יביאו את לימור כדמות אורחת לשולחן הפרשנים. צריך לארגן לזה עצומה (אבל לא כאן בפורום, כדי שנמשוך גם אנשים שלא רשומים לתפוז), להדפיס הכל ולתת להם את זה בצילומים הבאים (של התוכנית הלפני אחרונה) כדי שזה יהיה אצלהם בזמן כתיבת התסריט של התוכנית האחרונה. מי מנסח משהו? גם אם לא נראה לכם שנצליח, אין לנו מה להפסיד.

PopPy

New member
אין לי בעיה לנסח את זה..

ואני לא חושבת שיש מספיק זמן בשביל להחתים אנשים מחוץ לתפוז
אבל אפשר לפרסם את זה בפורומים רלוונטיים! ויש גם את פורום קיציס ופרידמן ופורום אלי ומריאנו.. פורומי טלוויזיה למיניהם.. אפשר לקדם את זה לא רע בכלל בתוך תפוז עצמו.

Woogyman

New member
אני יכול לקחת את הקוד ../images/Emo110.gif

של העצומה שעשיתי באתר של מכושפות ולעשות דף מסודר והכל עם עצומה, נפרסם את זה כפרוייקט של הפורום הזה והכל ונתחיל לזרוק לינקים של זה בכל מקום רלוונטי. זה עדיין יהיה פרוייקט של הפורום והכל אבל פשוט לא יצטרכו להירשם לתפוז בהכרח בשביל לחתום.

double O S

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

רעיון מעולה

MC LUBA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחלה רעיון
נ.ב: אני לא שכחתי את לימור..
חחח

LoLo16

New member
הממ... אני דיי נגד... ../images/Emo31.gif

אני חושבת שאורנה צריכה לשים את לימור הרחק מאחוריה. היא לא כמו לובה- לימור פרשה הרבה אחרי השיא. לכן להחזיר אותה סתם יראה מוזר ולא קשור ויחזיר את אורנה כמה צעדים אחורה. לדעתי שקמבאק של לימור צריך להיות בעוד כמה שנים ועם שמעון ושוקי העכברוש.

לוּבּה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרעיוןמצוין!

Human Nature

New member
../images/Emo45.gif |טל| †

(אם פחד מסוים שמה שזוהר אמרה יקרה
). והמף. אני אשמח להציע נסוח מתאים
אני אוהב לנסח דברים
. *מתלהב* *ניגש למלאכה*

למעלה