רעיון שעלה

hockeyguy

New member
רעיון שעלה

עלה לי רעיון מצויין -הקמת אתר ליגת רולר הוקי של הנוער (אפשר גם בוגרים אבל לא נראה לי שיש מספיק אנשים ומידע). באתר תהיה טבלה של הליגה, משחקים אחרונים, מבקיעים, מבקיעים מובילים של הליגה, וחדשות. אפשר אפילו תמונות. כל מה שצריך זה: *מישהו שיודע לבנות אתר מושקע *כמה אנשים שיהיה להם כמה מספרי טלפון על מנת לשאול תוצאות משחקים ביום שבת. * כמה אנשים שיתנדבו ללכת איזה פעם בחודש לצלם כמה תמונות מאיזה משחק כדי לשים בעמוד הראשי או לצד פירוט משחקים או משהו. אבל זה לא הכרחי. מה אתם אומרים? אני יכול להיות המדווח על תוצאות משחקים של רעננה וכפר סבא למשל.

hockeyguy

New member
עוד משהו

אפשר גם דף מידע על כל קבוצה. למשל: -מאמן -סגל שחקנים -הקבוצה נוסדה ב... -תארים מה שתרצו זה יכול להיות אתר מצויין במיוחד לליגה לא מתוקשרת כמו זאת שלא יודעים כמה כמה יצא ואיזה משחקים היו ומה מצב הטבלה זה פשוט מגוחך. כשהתמונה של הטבלה עומדת לך מול העיניים זה נותן אלנמט חדש למשחקים זה כל הפאן. לראות את הקבוצה עולה מקומות... את היריבה מפסידה לקבוצת תחתית...

טורין

New member
אני בעד!

אני יכול לדווח על משחקים של נתניה ויריבותיה(ז"ל)
אמנם אין לי מושג בבניית אתרים או בצילום תמונות. כבר אני יכול לספק מידע חשוב על הליגה: פאשה מאמן את כל הקבוצות(חוסך עבודה לא?)

hockeyguy

New member
כמה דברים

קודם כל, נתניה היא לא הקבוצה היחידה בליגה...קודמות לה צורן כפר סבא ורעננה לדעתי. דבר שני, הוא שפאשה ממש לא מאמן את כל הקבוצות אז רואים שאין לך ידע. יש את ארקדי ומקס.

טורין

New member
אז ככה

קודם כל ההודעה הקודמת הייתה בגדר בדיחה! דבר שני יש גם את אנדרי שמאמן בליגה. עוד משהו אנחנו(נתניה) ניצחנו את צורן המהוללת 0:7 השנה במשחק אימון! ושנה שעברה היינו בגמר לפני רעננה שניצחנו בחצי גמר ולפני צורן שגם לא עלתה. נכון שכ"ס תפשו עלינו יום באותו גמר בגלל שהיו חסרים לנו שחקנים. אז אל לך למהר ולהגיד מי קודם לנו כי אין לי מושג מאיפה אתה מביא את זה! וגם לא אמרתי שאנחנו הקבוצה היחידה בליגה חלילה! כמו שאמרתי זה היה הומור... יש לנו כבוד למתחרות שכמה מהן לא פחות טובות מאיתנו. ושכחת את רשל"צ שהולכים השנה חזק על התואר- הם שילבו 3 קבוצות שונות לאחת.

טורין

New member
הרבה לא יודעים את זה

אבל ברשל"צ יש איזה 10 קבוצות חלקן די ותיקות ואת כולם מאמן אנדרי! הוא שילב 3 מהטובות יותר...הם קשוחים. אפילו פאשה אמר לנו לפני המשחק איתם שהם משחקים מלוכלך והוא צדק! בגללם הקפטן שלנו הפסיד שבוע של אימונים שבל פציעה שספג! יש להם 4 רביעיות חזקות. ד"א יש לי חשד שקוראים לך שירן..האם אני צודק?

טורין

New member
איך זה בתור "חסר ידע"??

וטעיתי התכוונתי 3 רביעיות חזקות ולא 4.

power play

New member
באסה

עדיין לא ראיתי קבוצה בארץ עם 4 ליינים (חמישיות של קרח או רביעיות של רולר).

טורין

New member
3 ליינים זה מספיק בהחלט!

אני לא יודע מה הולך על קרח אבל ברולר 3 ליינים זה יותר ממספיק! אם היו 4 ליינים זה היה יותר מידי לדעתי-אחד מהם לא היה משחק בכלל.

power play

New member
ברולר מתעייפים פחות

זה נכון שהליין האחרון לא ישחק המון זמן אבל לפעמים הוא דרוש כדי לתת לליינים אחרים לנוח

טורין

New member
לדעתי אתה טועה

אולי אתה שוכח שברולר משחקים פחות זמן וגם ככה הליין השלישי בקושי משחק.

AvihuSorotzky

New member
אתה מאוד טועה...

תאמין לי שכנראה אתה ממש לא יודע מה זה הוקי קרח. הוקי קרח זה המשחק הכי קשה פיזית בעולם כולו ואת זה אני אומר לך לא מתוך ניסיון אלא גם מתוך ידע... תבוא פעם אחת תעשה אימון קרח ואז תראה מה זה.

טורין

New member
סורי, דיברתי על רולר

הזמן של השליש משתנה כל הזמן 20 דקות מקסימום(כמו בקרח) אבל כמו שאמרו כאן, קרח יותר מעייף.

למעלה