רעיון שעלה לי

שפן1

New member
רעיון שעלה לי

רעיון שעלה לי בראש, הרעיון הוא מי מכיר את הדמות בתמונה. כל יום (בכא"פ אשתדל) אני ישים תמונה רבנית אחרת ואתם תזהו מי הרב המופיע בתמונה מוכנים?

א77

New member
מהר"ם שפירא. דמות שמאד מזכירה

כמדומני את ר"מ זמבא.

מתנדב

New member
רעיון טוב ומעולה...

רק שלא יהיה בעיה של זכויות יוצרים, ובנוסף לכל תבדוק עם אריאלה או איש הרוח אם אין להם התנגדות לזה...

ודאי שאתה נהנה מהרעיון

סך הכל, הענין של הבוקר יושב לך חזק על הלב וכל נושא שיחה אחר ההא פתח מילוט עבורך.

מתנדב

New member
נכון אתה צודק....

אתה חושב שאנחנו לא יודעים שאתה נמצא פה בכמה כינויים? ומנסה לתת גיבוי לעצמך? אתה חושב שאתה נהיה גדול יותר או חשוב יותר מהתגובות שלך? יש לך טעות גדולה, ואני מברך אותך שתחסם במהרה מהפורום כפי שהגעת...

יש לי ניק אחד ויחיד!

קומבינטור ורק בו אני משתמש. בעבר היו לי עוד אבל חדלתי כבר מזמן להשתמש בהם ולדעתי הם כבר נמחקו מהרשומות. עשה טובה, המשך לעסוק בחגי ישראל ואל תטיף לי מוסר נמלה קטנה ומיניאטורית.

יש לי ניק אחד ויחיד!

קומבינטור ורק בו אני משתמש. בעבר היו לי עוד אבל חדלתי כבר מזמן להשתמש בהם ולדעתי הם כבר נמחקו מהרשומות. עשה טובה, המשך לעסוק בחגי ישראל ואל תטיף לי מוסר נמלה קטנה ומיניאטורית.

מתנדב

New member
ממש מעניין, בכל ההודעות האחרונות

מתי שקומבינטור ענה דקה אחרי זה אנחנו רואים את אחד מכאן עונה גם להודעות שלו, ממש פיצול אישיות, או שזה למעשה זאביק? אותה גברת בשינוי אדרת?, נאבעך...

למעלה