רעיון שעלה לי בקשר לפורום.

king kazabubu

New member
רעיון שעלה לי בקשר לפורום.

בדרך חזרה מדני (רדיטס בפורום) אחרי שצפיתי בסרט 11 (לא אהבתי כל כך) עלה במוחי רעיון. התלוננתם על זה שצריך עוד רעיונות של מה לעשות עם הפורום אז הנה אחד. בימי שישי בנוסף לשרשורי סוף השבוע מישהו יסכם את חמשת הפרקים ששודרו באותו שבוע בערוץ שש. כל פעם נחליף או שמישהו יתנדב להכין את הסיכום. מה דעתכם? יש לי עוד רעיון אבל זו כבר השקעה. לעשות מה שנקרא קליפ השבוע. מישהו ימליץ על קליפ שהוא ראה במהלך השבוע והוא קליפ ממש טוב ויתאר למה הוא טוב ויוסיף קישור מאיפה אפשר להוריד אותו. אני חושב שיש לי בדיוק את האדם הנכון להתחיל את זה אבל הוא צריך להסכים כמובן. אז דני מה אתה אומר? מסכים? רוצה לעשות את פינת קליפ השבוע?

Prophet

New member
רעיון גדול !!!

אבל את השני לא כל כך אהבתי... אני מציע שלא נצטרך להתנדב פשוט יהיו מין תורנים שיתנדבו לעשות על אחד מהפרקים ומישהו יעתיק את כל הפרקים ויסכם אותם... יש לי גם רעיון אבל לא משהו מעניין! מה דעתך ודעת כולם שנעשה סיפור בהמשכים ? אחד יתחיל וכל הזמן ימשיכו אותו !

Goggle Girl

New member
הם... סיפור פורומי...

אבל יהיו בעיות. כמו, מאיזו סאגה להתחיל? אלו שלא יודעים את כל הסיפור לא יוכלו להשתתף. וגם אנשים עלולים להתרגז מכך שעלילה שהם התחילו נהרסה לחלוטין ואז במקום גוקו ווג´יטה אנחנו נראה את חברי הפורום משתמשים אחד על השני בקאמה האמה הא ופיינל פלאש o.o;;;

king kazabubu

New member
אני מסכים איתך...

סיפור בהמשכים היינו יכולים לעשות אם כולנו היינו באותה רמת ידע. אבל בגלל שאי אפשר כי לא כולם מכירים את כל הדמויות ואת כל מה שקורה בסדרה אז זה קצת קשה. חוץ מזה... תאר לך שאתה מתחיל סיפור במטרה מסוימת ואף אחד לא ממשיך כמו שרצית... זה יאכזב מאוד. אני לא חושב שזה רעיון מוצלח. אבל אם אתם רוצים לעשות משהו כזה אז תעשו.

REDDITZ

New member
ברור!!!

יש!!! אני כבר אתחיל מהיום כל יום ששי או שבת אני אשים קישור לאחד הקליפים האהובים עלי אתם מוזמנים כמובן לשלוח לי לינקים עם קישורים לקליפים שאתם אוהבים (בפרטי) ואני אראה ואמליץ על פי דעתי

king kazabubu

New member
סבבה אחי... חשבתי ראשון עליך.

מי אם לא אנוכך מספק לי את כל הקליפים שאני רואה???

Prophet

New member
מה דעתכם...

להקים אתר לפורום ??? אני לא מתכוון לסתם אתר רגיל ופשוט אני מתכוון לאתר ענקי שכל אחד מהפורום יוכל לנסות לתרום, לדעתי לא צריך להיות צוות פשוט כמה שיותר אנשים מהפורום יוסיפו כתבות, שירים, מידע, סרטונים, פרקים, סרטים ועוד ועוד ועוד.... זה יכול להיות בקלות ככה האתר הכי טוב בארץ ! כל מה שצריך לצוות זה שכולכם תתרמו חלק קטן ושיהיה מעצב ומנהל ! לדעתי זה רעיון גדול

Goggle Girl

New member
חלום יפה...

גם הקומוניזם היה חולם יפה... תיראה מה יצא ממנו... אני מוכנה לתרום. אבל בוא נתחיל בקטן

king kazabubu

New member
... הפורום זה די אתר

ואפשר לשים בו את רוב הדברים. מאמרים יש, גלריה יש גלריה יחסית גדולה אני חושב... לא? אני מתכוון להוסיף עוד תמונות ביום שישי. פיקים יש, מידע יש בשפע... לדעתי הפורום זה מספיק...

למעלה