רעיון שהעליתי

רעיון שהעליתי

אם הייתי שם את זה בשרשור למטה לא היו שמים לב אז אני מעלה את זה פה. מה דעתך שנגייס את הפורום הזה, טופסי ועוד פורומים שיש ונחליט על שבוע שלם שכולם יכתבו במהלכו לאגד תחת הנושא :איך ניתן להעלות גלשן לאוטובוס. אני חושב, שאם מספיק אנשים ישלחו מכתב/אימייל או משהו זה יעורר תגובה כלשהי בארגון ויהיה קל יותר להעלות גלשנים. (גם באוטובוסים בלי תא מטען). מה דעתכם? <הרעיון הואו לא לעשות עצומה נגד אגד וכו'...אלא פשוט לארגן פנייה המונית באותה תקופה כדי לעורר עניין>

PinkyRaSta

New member
רעיון יפה, אבל בתכלס.. ../images/Emo210.gif

מה הסיכוי? לעלות גלשן לאוטובוס זה נורא מסוכן, גם לגולש/ת עצמו וגם לנוסעות/ים האחרים/ות. עזוב שגם אם אתה נכנס בלי גלשן זה מסוכן טיחו, יש אוטובוסים <במיוחד אלו שהכיסאות שלהם נמוכים> שאם אתה עומד/הולך באוטובוס בזמן נסיעה אתה פשוט יכול ליפול, תאר לך איך זה עם גלשן. אם האוטובוס ריק והנהג מתחשב ומחכה שהנוסעים ישבו, או לפחות שכולם ינקבו/ ישלמו לפני שהוא מתחיל בנסיעה אז זה סביר.. אבל איפה ראית נהגים כללו? עם קייס זה בטח נוח יותר, אבל איפה נדחוף תקייס כשנגיע לים? פעם חשבתי ליסוע באוטובוס לים כשהייתי נורא נואשת ולא היה לי טרמפ אבל כשאני חושבת על זה זה לא נוח ביאן.

Breakable

New member
לפחות שתיהיה אלטרנטיבה ../images/Emo221.gif

אז נכון, לעלות לאוטובוס אם גלשן זה סיפור... אבל לפחות יש דרך נוספת להגיע לים

PinkyRaSta

New member
עזבי אותךךךךךך ../images/Emo210.gif

ישלי אוטו בלי מלווה עכשו <והיום קיבלתי תפלסטיק קולולולו> רק צריך למצוא איפה לשים תמפתח ולגרום לאבא להאמין בזה.

maorubin

New member
אני מצאתי פתרון נחמד...

נראלי שכבר מצאו אותולפני אבל בכל מקרה... לנעול את האוטו ררק עם המפתח (בלי השלט) ולקחת רק את המפתח לים ולשים אותו בכיס של המכנס.... אם קושרים אותו אין סיכוי שהוא יפול סתם ככה

PinkyRaSta

New member
כה, זה בתכלס מה שגמני חשבתי ../images/Emo210.gif

אבל צריך לשכפל את המפתח.. חוצמזה גם שמעתי שהוא מחליד.. אבל פסדר, זה עם הזמן. וצריך למצוא מכנס גלישה עם כיס/ חורים לתקוע תמפתח. אני גולשת או עם תחתון או עם מכנסון קצר ואין בו כיס או משו כזה. אז אני צכה לקנות, ואני לא מסתדרת עם המכנסי גלישה הגדולים שמגיעים עד הברך+ לא נוח לי איתם, אז צריך להשיג מכנס שהוא גם קצר וגם יש מקום למפתח. אבל קודם קודם צריך טייץ ארוך נגד המדוזות אהההההה

maorubin

New member
ריספקט על המשפט האחרון!

זה חובהההההההההה!! אולי ככה נרגיש פחות את המדוזות...

wl21

New member
אחי יש משהו יותר חמוד

להוציא את המפתח של האוטו מהצרור שהדלת פתוחה ללחוץ על השלט לשים את השלט מהר באוטו במקום שלא יראו ולרדת לים רק עם המפתח ושחוזרים לפתוח את האוטו עם המפתח האוטו יתחיל לצפצף ואז לנתק אז האזעקה זהו

אז מה אתם אומרים+הקפצה

* לא להתייחס. הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה & עכשיו להתייחס. אז מה אתם אומרים על הרעיון? אם אני מארגן את זה אני צריך לדעת שיש לי פה שיתוף פעולה מלא, אחרת אין טעם לארגן משהו כזה בלי תמיכה כי הכוח הוא אצל הציבור. אז, לארגן את זה או לא?

maorubin

New member
לנסות זה לא מזיק....

אני מוכן לשתף פעולה... כי אני מכיר את התקופה הזו שאתה כל כך רוצה ללכת לים ואין איך.... מבאס נורא..!

PinkyRaSta

New member
תקבל שיתוף פעולה ../images/Emo210.gif

תפרסם בפורמי גלישה נוספים כשזה באמת יצא לדרך. טופסי, אינטרסרף וכו'..

-עדכון- פניתי לאגד.

כתבתי להם דרך ה"צור קשר" שבאתר על הבעיה. לפי התשובה שאקבל נראה איך נפעל. עדכון בהמשך. (אולי כדאי שהשרשור הזה ינעץ?)

-עדכון- (קצת מאכזב)

מהר מהצפוי קיבלתי הודעה לאימייל מאגד, כולי מצפה כבר לתשובה ואז אני רואה, "עקב שדרוג המערכת בלה בלה בלה..." קיצר, הם לא קיבלו את הפנייה שלי. אז אני אחפש דרך נוספת ליצור איתם קשר.

Ben Dor

New member
לך על זה אני איתך!

למרות שהיום נסעתי לים באוטובוס עם גלשןןן תאכלו קאקי!!!

אודלינה

New member
הנה ../images/Emo67.gif סתם... כיף לך!

אבל בטח הנסיעה קצרה לא? כמה זמן הייתה הנסיעה? כי אצלי הם מרשים רק אם זה איזה 10 דקות נסיעה.

אודלינה

New member
אני יודעת וחוויתי את זה על בשרי

פעמים רבות. אני דיברתי על הנסיעה של מור.. כמה זמן הייתה הנסיעה שלה, כי הם מרשים לעלות עם גלשנים רק אם הנסיעה קצרה, 10 דקות ככה.

למעלה