|רעיון רעיון|

שייני

New member
|רעיון רעיון|

שמעתי פה טענות שונות על שירים מסוימים שלא הוכנסו לצימאון ובכלל להופעות. זה באמת חבל, ישנם שירים מדהימים ביופיים שלא מוכנסים משום מה להופעות ואחת הסיבות היא חוסר זמן.. ולכן לדעתי צריך להקים פסטיבלים שלומאיים ומשתים ("משתה" ביחיד, כמו שאחשוראש עשה פעם)
המשתים יערכו כמה ימים (פעם בשנה ) וכל מה שיהיה בהם זה שלמה שלמה ושלמה. ככה כל השירים שקיימים יכללו במאורע. בתור חברי הפורום יש לנו תפקיד חשוב ומחושב!
למלא את זמנו של שלומק´ה ע"י קיום סדנאות, מסאג´ים, נפנוף עלי דקל על מלכינו היקר.. ושירת שירים בצוותא עם הזמר (במהלך ההפסקות בין הופעה להופעה) הכוונה הכללית היא משהו כמו פסטיבל ערד רק לא.. פשוט כל ההופעות הן של שלמה!! זה יכול היה להיות מושלם שלמה, ככה תקבל מסאג´ים ופינוקים בחינם ע"י צוות הפורום המיומן (רום, אתה כמובן על הקפה המשובח) כמובן שהלינה היא באחו הירוק והפורח
בשקי שינה. אני ישנה עם שלמה! נגעתי בריצפה! לפרטים חייגו 400 400 400 400 400 400 400 1

רציני20

New member
או שאין גבול כזה....או שאין הגדרה

אני מעריץ אותו כבר 10 שנים ורק עכשיו התחלתי להבין מה אני באמת מה מרגיש כלפיו.... אמא....אני נהייה לא שפוי...שלמה אני אוהב אותך !!! ההההצצצצציייילווווו
שלמה אני רוצה להקדיש לך שיר: "האהבה הישנה זו שברחה לי,מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפים,היה עוד משהו פשוט להתגעגע."
---יש רגשות שאנחנו לא שולטים בהם...האהבה זה מן רגש כזה...
אני צריך עזרה דחוף....המצב הולך ונהייה גרוע יותר....
לפרטים ניתן לפנות ל...ניר

גם לי יש רעיון

אחלה רעיון, אני בעד. גם לי יש רעיון משלי לשלמה- סיבוב הופעות של נאמר 5 הופעות בלבד, אבל כל הופעה בת 6 שעות שבמהלכן הוא ישיר איזה 60 שירים הכי הכי הכי הכי יפים מכל כל כל אבל כל התקליטים שלו מהראשון עד האחרון. אם הוא יתנהג יפה נרשה לו הפסקה אחרי 3 שעות. זהו.

למעלה