רעיון קטן...

ליטן א

New member
רעיון קטן...

אולי זה מה שירים את כמות הדיונים פה בפורום... שירשורי "דרג את הפרק"... כל כמה ימים בוחרים פרק אקראי, רנדומלי לחלוטין, של סימפסונס (או פיוצ'רמה), וכל אחד כותב מה הוא הכי אהב בפרק, וכמה הוא נותן לפרק הזה, מבחינת דירוג (מ-1 עד 10). בסוף כל שבוע (או שבועיים), מלקטים את כל הפרקים שהוזכרו באותו זמן, ועושים סקר - איזה מבין הפרקים הכי אהבת. וככה עושים טורניר של המון פרקים, עד שמגיעים ל"אלוף האלופים", הפרק הטוב ביותר...

hermis1

New member
futurama S05E10: The Farnsworth P

לדעתי בין המוצלחים של כל העונות

hermis1

New member
השם של הפרק (שלא נכנס בהודעה)

S05E10: The Farnsworth Parabox

amihaic

New member
לדעתי three houndred big boys

היה הרבה יותר מוצלח, ואחד המוצלחים של העונה החמישית... אבל תבחרו כבר פרק, ונוכל להתחיל לדרג אותו.

amihaic

New member
Parasites Lost (ספוילר!! ספוילר!!)

הוא בשלישיה הפותחת של הפרקים הטובים של כל הזמנים בפיוצ'רמה לפי הגולשים של CGEF. ספויילר קטן: לפי מיטב ידיעתי בפרק האחרון של פיוצ'רמה פריי עושה עסקה עם הרובוט שטן כדי שייתן לו סוג של כשרון לנגן בהולופונר (אותו כלי מוזר שעושה מוזיקה והולוגרמות שהוצג בפרק המוזכר לעיל) כדי להרשים את לילה.

Kazuya

New member
טוב ראיתי את הפרק...

לדעתי פרק ממוצע- הרעיון של העלילה היה מצויין אבל זה עוד פרק ממוצע של סימפסון\פיוצ'רמה עם בדיחות פה ושם אהבתי את הבדיחה של "Only a Crazy Lobster would do it" ציון בסולם Kazuya
7.5 (מתוך 10)

amihaic

New member
beats a hard kick ion the face

ציטוטים נבחרים: farnsworth: "budha, zeus, GOD. one of you guys do something!" "satan, you owe me one!" ... "good news everyone, i'm still technically alive..." zoidberg: "in my experience, boxes are usually empty, or maybe with a little of cheese stuck to the top, and one time pepperoni! what a day that was. GIVE ME THE BOX!!!" hermes (hands leela the gun): "here leela, take this, and use it to shoot everybody" leela: "right, if they try to look in the box" hermes: "whatever..." golden bender: "oh, this is aweful! somwhere there's an more evil bender than me. i do my best damnit!" farnsworth: "now now, perfectly symmetrical violence never solved anything." ציון כללי 7/10

hermis1

New member
עוד ציטוט אגדי של ד'ר זוידברג:

הד"ר והחבורה עוברים ליד קבצנית שמתחננת "can you spare a dime. i need shoes for my child" ד"ר זוידברג משיב בכעס:"!!!DAMN YOUR SPOILED CHILD, I NEED NEW SHOES"

זוידברג

New member
מועמד בטורניר:

FUTURAMA S3E14 Time keeps on slippin הקטע ההורס עם הכדורסלנים והקפיצות בזמן והסיום המרגש (ההודעה של פריי ללילה בשמיים). דוז פואה. א פרפקט טן.

sideshow

New member
מועמד של סימפסון...

"Lisa the Iconoclast" ("ליסה מנתצת מיתוס")07.16 במהלך ביקור במוזיאון, ליסה מגלה שג'בדיה ספרינגפילד, מייסד העיר, הוא למעשה פיראט שניסה להרוג את ג'ורג' וושינגטון. עליה להחליט מה לעשות עם התגלית שלה. בינתיים, הומר מקבל את תפקיד כרוז העיר במצעד השנתי. אורחים: פיל הרטמן (ז"ל), דונלד סאת'רלנד בתפקיד בעל המוזיאון, מארשה וולאס (עדנה קרבאפל) דעתי: סיפור מעניין, כתוב היטב. אינטראקציה טובה בין הומר וליסה. השתתפות של כמעט כל הדמויות בסדרה. דירוג: 9/10 אהבתי את הבדיחה של בארט על ליסה: "אני רוצה לעזור לך, ג'ורג' וושינגטון?! -אפילו החלומות שלך מרובעים".

ליטן א

New member
ה-פרק של הסימפסונים, לדעתי ../images/Emo26.gif

"תיקי ספרינגפילד" (וכבר ציינתי את זה בעבר פה בפורום) בפרק הזה הומר פוגש חייזר (שמסתבר בסופו של דבר שמדובר במר ברנז), ומנסה לשכנע את כל העיירה בזה, וסקאלי ומולדר באים לבדוק על מה כל המהומה. כל העלילה נמשכת בתור סיפור שמספר לאונרד נימוי (קפטן ספוק), כחלק מתוכנית טלוויזיה. עם שני שחקני "תיקים באפילה", דיוויד דוכובני והשניה, ששכחתי את שמה, ועם לאונרד נימוי, בתפקיד עצמו מהקטעים הטובים שהיו שם: סבא סימפסון רודף אחרי הצב שגנב לו את השיניים התותבות שלו הומר צורח Ahhhhhhhhhhhhh, ורץ בשדה, תוך שהוא רושם עליו "!Ahhh"... הומר עושה בדיקת אלכוהול, בשביל לדעת אם הוא כשיר לנהוג באוטו: "רגיל... שתוי... בגילופין... בוריס ילצין!" סקאלי להומר: "עכשיו אני אעשה לך בדיקה במכונת האמת. על כל שאלה תענה בכן או בלא, ותענה בכנות. האם אתה מבין?" -הומר: "כן". *בום* (המכונה מתפוצצת..) הציון שלי: 10/10: גם העלילה, גם הפארודיות, גם הקטעים הקטנים, הבדיחות הקטנות, הכל. פרק מושלם.

Kazuya

New member
ממש פרק ענק ../images/Emo6.gif

עוד ציטוט ממנו שלא כל כך מתקשר לסיפור של העלילה... Homer: I saw this in a movie about a bus that had to speed around the city, keeping its speed over fifty. And if its speed dropped, the bus would explode! I think it was called... "The bus that couldn't slow down." אני נותן לפרק : 9/10

KrustyGirl

New member
פרק שאני ממש אוהבת

Deep Space Homer הומר נשלח לחלל בשל הרייטינג הנמוך של שידורי שיגור מעבורות (חשבו שאדם ממצוע בחלל יביא רייטינג- וצדקו) הומר עובר משימות מול בארני בשביל לראות בנאסא מי יטוס לחלל, בארני מנצח אך מתמכר לאלכוהול שוב. הומר , טס לחלל ועושה טעויות מאוד טיפשיות, אבל בסופו של דבר מציל את המצב. Scientist:Well, Homer, I guess you're the winner by default. Homer: Default? Woo hoo! The two sweetest words in the English language: de-fault!De-fault!De-fault Ant 1: Protect the queen! Ant 2: Which one's the queen? Ant 3: I'm the queen! Ant 1: No you're not! Homer: Nooo! [his head smashed the colony, and the ants float free] Ant 1: Freedom! Horrible, horrible freedom! Buzz: You fool! Now we may never know if ants can be trained to sort tiny screws in space. Kent: We're just about to get our first pictures from inside the spacecraft with "average-naut" Homer Simpson, and we'd like to -- aah! [Camera shows a close-up of an ant floating in front of thethree astronauts] Everyone: Aah! ציון: 9/10 כי יש גם קטעים (בהתחלה) לא ממש מעניינים. אבל כשהומר בחלל, אין על זה
אגב, לא נראה לי שזה יעבוד ככה שכל אחד יציע פרק.. זה לא יגמר לעולם... צריל לעשות לפי עונות או משהו, לא?

sideshow

New member
צודקת. אז אני מציע ש

נסיים את השבוע כפי שעשינו עם פרקים מכל העונות. ומשבוע הבא נתחיל שרשורים חדשים לפי סדר העונות 1-12 של סימפסון (כי 13-14 טרם שודרו בארץ). בקשר לפרק שהצעת אני מדרג אותו 8/10. משהו שם חסר. אנ'לא יודע בדיוק מה. כמו-כן. היה נחמד עם היו קצת יותר סצינות בחלל. זו אגב היתה הפעם הראשונה שבארני ניסה להיגמל מהאלכוהול. (בפעם השניה, בעונה יותר מאוחרת, הוא נגמל לגמרי, אבל אז התמכר לקפה.)

למעלה