רעיון פלייזזזז

רעיון פלייזזזז

בשבוע הבא התנדבתי להעביר אצל הבת שלי בגן סדנא לפסח עם חימר פולימרי. מכיוון שהתנדבתי הלביא בעצמי את החימר הפולימרי אני צריכה עלות זולה של עד 1 חבילה לילד (חשבתי לעבוד עם הפרמו מחק או הגמיש שהם יותר רכים מהאחרים). גיל הילדים 3-4 רעיונות מה אני יכולה לעשות?

סערות

New member
ראש קטן או בובה קטנה על עפרון. כמות

של פחות מחצי חבילה לילד. את יכולה לעשות ראש בובה או כלב (כמו שיערה לימדה) פשוט מאד לא דורש הרבה חומר והצלחה בטוחה. הכנו מפרמו מחק לאוסף המחקים שלה

את בהחלט יכולה לקחת את רעיון

קישוט העיפרון ולשדרג אותו לחיות שונות וראשים שונים. זא בערך חצי חבילה לילד. יכולה לעבוד גם עם מערוך (יש לקנות בהכל בדולר מערוכים קטנים בזיל הזול) וחותכנים ולהכין מגנטים. אפשר להכין סימניות עם הפרמו הגמיש ולקשט אותן עם חותכנים קטנים או אחרי האפיה עם נצנצים וכדומה.

ורדה 1

New member
אם ככה, אולי לצפות גביע? ולעשות מזה כוס לאליהו הנביא? בחנויות ששת אפשר למצוא אריזות של 6 כוסיות במחירים זולים מאוד.

מובייל פרפרים מחותכן

או מגנטים למקרר בצורת פרפרים אפשר גם חיפושיות ובאמצע לתקוע את התנין.. או להניח חיפושיות על חלוקי נחל וכל זה ישמש כמחזיק ניירות..

שבלולי1

New member
הייתי ממליצה לגיל הזה לעבוד עם

חותכנים ומערוכים כמובן יותר קל להם מאשדר ממש לפסל דמויוצת אצלי בגן השנה הם בני 4-5 והיה קשה להם להכין תיבה מחימר.... לכן לדעתי המגנטים עם הצורות הכי כדאי

../images/Emo45.gif אם כי נילקי 1 עבדה עם ילדים

בגיל זה עם בצק סוכר והכינה סוכריות של ראשי חיות והצליח לה נהדר. פשוט כדאי לקחת חיות קלות במיוחד כמו הצפרדע, או משהו כזה. שמורכבות רק מ2-3 כדורים וזהו.

נילקי1

New member
../images/Emo45.gif אנחנו הכנו בגן של ילידי 2002

מבצק סוכר את הצפרדע והתרנגול - מתוך סדנאת קישוטי העפרונות של אילאיל ויצא להם משגע!!!ממש בלי עזרה מהגננות (שהיו עסוקות בלהתלהב ולהכין לילדים שלהם...
) לדעתי עם הפרמו אפילו יהיה יותר קל להגיע לתוצאות נפלאות.

שמש א

New member
סקלפי מחק

ממליצה בחום לעשות מחקים. בשבת נפגשתי עם אחיינים שלי והכנו מחקים. לצערי היו לי רק 2 צבעים, אבל כמובן שאם יש הרבה ילדים, צריך יותר גוונים.

סערות

New member
אם זה לפסח אפשר להכין משה כאשר

רק הראש של מוישלה והשמיכה מפימו הוא שכוב בתוך קופסה קטנה וכדי שהשמיכה תהיה מוגבהת אפשר מעט נייר כסף מגולגל.

עינתפ

New member
ראש של צפרדע, 10 המכות.... כוס יין

אפשר מזכוכית או מפלסטיק למרוח דבק ולהדביק חרוזים, נצנצים. זה למעשה מה שחשבתי לעשות בכיתה של הבן שלי (כיתה א') ושוב, התבטל יום המשפחות לפסח....

למעלה