רעיון עלה לי לסקר: שיפורים.

כRובי

New member
אנימל...מצטער לאכזב אבל...

יש לו עוד הרבה שיפורים אישיים נדרשים לפני שאזדקק לעניין המשקל... זה "פיין טיונינג" לעומת המכשולים שאני צריך עדיין להתמודד איתם מבחינה מנטלית בכל הקשור למרוצים

*Trinity*

New member
../images/Emo12.gif זה צריך להיות מחזה מעניין...

הדבר היחיד שעשיתי לאופנוע היה לפתוח לו את האגזוז והפילטר. אחר כך לא הבנתי למה לא עשיתי את זה גם ב-350 ומאוחר יותר הבנתי שגם האוטו רוצה. אקיצר, גיליתי את חדוות הנשימה! בעתיד? יש תוכנית שיפורים מיוחדת לקייץ...

111SM

New member
יש לי שאלה לגבי השיפרים 45?

משהו טורח בכלל לשפר את עצמו לא מבחינת רכיבה מבחינת כושר גופני כדי שיצליח לעמוד בקצב האופנוע ולאורך זמן?

45degrees

New member
בטח. לדעתי יותר מאחד כזה על הגריד.

אני למשל - אף פעם אין לי בעיה ש"נגמר לי האויר" מהמאמץ. לא בגלל שאני רוכב לאט מדי, אני דווקא מאוד מתאמץ לרכב ככה לאט
אלא בגלל סיבולת לב ראה גבוהה. אבל, אצלי הידיים מתנפחות כאילו אין מחר. עבדתי על זה למרוצים הראשונים של העונה שעברה - הבעיה ירדה בסדר גודל, אבל החזירה לי את הדלקת המחורבנת בשורש כף היד (פרדי ספנסר שהיה כמה פעמים אלוף עולם ב GP500 פרש בגלל דלקת כזו בדיוק). כך, עכשיו אני לוקח את זה באיזי. אם עוד פעם אגיע למצב שאין לי מספיק יכולת פיזית להשתלט על הכלי - סבב אימונים נוסף. שאלתי לא מזמן אישיות מאוד בכירה במרוצי השטח בארץ, למה הוא לא בא לרכב סופרמוטו. התשובה שלו היתה "אין לי זמן להתאמן גם בסופרמוטו". כלומר - יש אנשים שבתפיסה שלהם מתייחסים ברצינות לספורט. גם אני: התחלתי דיאטת "מרוצים" מיוחדת, המבוססת על 5 אבות המזון: סטייק צ'יפס פיצה קולה וסופגניות

111SM

New member
דלקות נובעות מרצועות או קרעים

מקרוסקופים בשריר כשמותחים או כשלוחצים על אותו שריר ללא חימום או מאמץ ספציפי גדול מידי ללא חיזוק!!! טוב סתם חשבתי על זה קודם כשהיה כתוב על שיפורים של המכונה לפני שמשפרים את עצמנו

KTM620SM

New member
בטח

אהי מכיר איזה אחד, שכמו ש-שחרלרט אומר - "עוד פעם עקצו אותה הדבורים? תראה איך התנפחת!".

medwow

New member
תגיד, עד כמה השפיעה ההחלפה של

הדיסק מ 300 מ"מ ל 320 מ"מ? ההבדל בולט?

KTM620SM

New member
ההבדל בולט ב-20 ממ

וברצינות - לא ממש. שים דיסק קדמי חדש, סט שיפוץ למשאבה ולקליפר, נוזל בלמים חדש ורפידות טובות ותגיע לתוצאות מעולות ברבע ההוצאה אם לא פחות.

למעלה