רעיון עלה לי לסקר: שיפורים.

45degrees

New member
רעיון עלה לי לסקר: שיפורים.

כמעט כל אופנועי הסופרמוטו בארץ משופרים. חלקם משופרים מאוד, חלקם משופרים קלות. מעניין אותי לדעת - 1. מה לדעתכם השיפור הכי חשוב שעשיתם באופנוע שלכם? 2. מה לדעתכם השיפור הכי חשוב שהייתם רוצים לעשות לאופנוע שלכם? אני אתחיל: 1. מאוד קשה לי להחליט על שיפור אחד ויחיד שהוא הכי חשוב, אבחר במנוע - ההסבה ל 660. 2. אוהלינס סופרמוטו בשני הכיוונים.

הרושמת

New member
45, לך לישון, ו-----

ותחלום על אופנועים

45degrees

New member
לכי את לישון ../images/Emo13.gif אני עסוק בתיכנונים

השעות הקטנות של הלילה תמיד מוציאות ממני את המיטב - אין מחסומי עירנות על המוח - כל הרעיונות הטובים נולדים בלילה... מה התשובות שלך לגבי השיפורים?

כRובי

New member
1. השיפור הכי טוב שעשיתי לאופנוע

היה הגבהת הכידון, בעזרת מתאמים, ב-2.3 ס"מ. עלות השיפור: 10 שקלים, 10 דקות עבודה של שחרלרט, 5 דקות נסיעה עם קטנוע להביא זוג ברגים מתאימים ו....זהו. לא שינוי יחס העברה, לא החלפת הדוד, לא הכיוונון העדין (מלאכת מחשבת!) של הקרבורטור על ידי ערן סטאריק, לא הורדת המשקל מהאופנוע ולא ולא ולא... 2. השיפור שהכי ארצה להוסיף לאופנוע? אולי מערכת בלימה חזקה יותר מלפנים...משהו מפגר עם איזה שישיית בוכנות בקליפר. (למרות שזה לא קריטי, אני די מרוצה מהנוכחית, אבל תמיד יש מקום לשיפור
)

medwow

New member
גם אצלי. הגבהה של הכידון ב 20 מ"מ

והורדה של המשולשים ב 10 מ"מ, שינו לי את האופנוע. גם החלפת הדוד מהדוד המקורי והכבד לזה של ה SC. בעתיד? מערכת הבלימה

emoshe1

New member
היכן אני משיג מתאמים ל-XR 650

כדי להיפטר מתנוחת הרכיבה הלא מתאימה לי? הצעות/עזרה יתקבלו בברכה

Dr XR

New member
תמתין כמה ימים

אני מתכוון לייצר כמה סטים של מתאמים לכידון לXRים. כשיהיו מוכנים אצור איתך קשר.

green machine

New member
השיפור הכי טוב שעשיתי לאופנוע שלי

שנתתי לשפיצר לרכב עליו
סתם, אין לי סופרמוטו ואני לא מכיר את שפיצר.
תגידו, אכפת לכם שיגיעו 2 ג'ילרות 200 (קטנועים, לא עלינו) לאחד האימונים שלכם ונתאמן בין המקצים של הסופרים?

הרושמת

New member
אני הנמכתי אותו ../images/Emo3.gif אבל עכשיו זאת

המגרעת, והשיפור יהיה להגביה אותו חזרה

../images/Emo45.gifאכן מנוע וסביבתו

אני מאידך לא הלכתי על קיטי שיפורים שיגרתיים אלא על ממש ייצור קראנק חדש וקל יותר ביטול חלקים נעים . וזה ללא כל קשר לקיט שיפור "רגילים" כגון גל זיזים חם , מנוע מוגדל , קרבוקטור אקסוטי . לגבי מערכת הפליטה גם כאן אני הולך למשו ממש לא שגרתי - בנייה עצמית כן לגבי המיתלים שווה ? כלכלית בטח שלא , יהיה חזק יותר מהגרוטאה שלך
לא חושב . יחודי יותר ? בוודאי !!! עוד מעט רכיבת אנדוו אז צריך להתכונן

45degrees

New member
ייחודי יותר מ VBMF? העמדת אתגר

גדול עכשיו...
כמו שאמרו בסרט קצין וג'נטלמן (אם אני לא טועה): Your mouth is writing checks your body can't cash
יאללה - תסיים כבר שנוכל להתבונן ביצירה.

MexMex

New member
השיפור הטוב ביותר שלי...

העברת הסוויץ' במוח, שגרמה לי להפסיק לרכב כמו בשטח, ולהבין שהסיפור על אספלט, במיוחד עם סליק, בכלל לא דומה ואפשר להשכיב, ולהשכיב ולהשכיב.... השיפור הבא? עוד סוויץ' שצריך לעבור, הפעם הרבה יותר קשה, יאפשר לי לחבר החלקת כניסה להחלקת יציאה, כתנועה אחת שוטפת... כל השאר זה כסף. אם באמת רוצים, יכולים... בוקר
M.

sm animal

New member
בשבילך כרוב...

השיפור המשמעותי ביותר שביצעתי הוא דיאטה שהשילה מגופי 4 ק"ג!

45degrees

New member
../images/Emo45.gif יש כמה מתחרים שאם תוריד מהם 4

קילו אפילו האופנוע לא ירגיש הבדל
אני כבר הורדתי כמה - שום הבדל

למעלה