רעיון (ספוילר?)

רעיון (ספוילר?)

אולי גם לדמבי יש הרורקס (איך שכותבים את זה) והוא עשה את זה כשהוא הביס את אדון האופל הקודם (השם מוזכר בצפרדעי השוקולד בארי פוטר 1 כשהם מחפשים רמז לאבן החכמים). או לחילופין או יחזור כמו שולדי חזר, הרי הוא היה הקוסם הכי חזק יותר אפילו מולדי אז חייבת להיות דרך כל שהיא אולי אפילו ישחזרו את אבן הכחמים בשביל זה!!! (אגב איך מסמנים ספולר?)

Pink Stuff

New member
לא הגיוני בכלל../images/Emo58.gif

למה שדמבלדור ירצה לפצל את הנשמה שלו ע"י ביצוע רצח? ולמה שהוא ירצה בכלל להיות בן אלמוות? הוא, בניגוד לדמבלדור לא מפחד ממוות. זה מוזכר ביותר מספר אחד.

lgmtk

New member
../images/Emo45.gif והוא אמר!

there are worse things then death. לא מדויק, אבל הכוונה מדויקת.

1בלובלו

New member
../images/Emo58.gif

גם אני חשבתי על זה אבל זה לא כל כך הגיוני בגלל הסלידה שיש לדמבי מההורקרוסים במהלך כל הספר . אבל אני מסכימה בדבר אחד: דמבי הוא קוסם גדול מדי כדי למות! אני באמת מאמינה שדמבי נשאר בחיים כנראה שלא באמצעות הורוקרוס אבל באמצעות דבר אחר. כל הספר ה5 וה6 דמבי בצורה שלא אופיינית לו משתחצן! כן הוא באמת משתחצן! על חוכמתו הרבה והכוח הגדול שלא ועל כך שאין אחר כמוהו. מדמות כמו דמבי שאמורה להיות ענווה כפי שראינו בספרים הקודמים אני מאמינה שהדברים האלו שנאמרו בדרך כלל כלפי הארי! באו לרמוז להארי שאין לו מה לדאוג, שהוא תמיד "נוחת על הרגליים" בנוסף לכך יש את התאוריה שדמבי התחנן לפני סנייפ שכן! "ירצח אותו" ומפה יוצא שדמבי וסנייפ תכננו את העניין ביחד על מנת לגרום לדמבי להיראות מת כלפי אוכלי המוות שיוכל להמשיך ולחפש את ההורוקרוסים ללא הפרעה ולהסיר את ה"חשד" מעל סנייפ. וזה יסביר עוד 2 נקודות בספר שלכאורה לא נראות מובנות: 1- ה"ריב" של דמבי וסנייפ שיתכן והריב נסב ברצון דמבי שסנייפ ישתמש בקללות שאין עליהם מחילה נגדו כדי למנוע מדרקו לעשות את זה ולא כפי שחשב האגריד "בדיקות בתוך הבית שלו" 2- למה סנייפ לא הרג את הארי! הרי בתוך משרד הקסמים הסיבה היחידה שמאלפוי ובילאטריקס לא הרגו את הארי הייתה הנבואה אפילו וולדי ניסה להרוג אותו! כל ההגיון הוא שסנייפ ניסה לגונן על הארי ולא "להגן עליו לפי פקודת אדון האופל" כפי שטען שהרי אין לוולדי שימוש בו יותר ואפילו בילאטריקס אמרה את זה בתחילת ה6 שרמזה שעל סנייפ להרוג אותוובסוף ה5 שניסתה להרוג אותו בעצמה

למעלה