רעיון נחמד

ac cobra

New member
רעיון נחמד

יש לי רעיון מאוד נחמד לפירסומת של מכוניות מחו"ל : איש בא לקנות מכונית יוקרה בארץ , ומסתכל על המחירים ומקבל "התקף לב" ( לא באמת אבל יענו=שוק) כעבר שעה הוא מוצא בבית מחירון של יגואר באנגליה ומתפלא על המחירים שזולים ביותר מ60 % מהארץ שלנו . האיש עוזב את הארץ טס לאנגליה גר שם שנים ויש לו יגואר . בסוף הוא אומר את המשפט הבא! "בארץ !?,מי קונה מכוניות במחירים של הארץ ?! ( על אותו עיקרון של הפרסומת של הדויטי פרי ) גדול לא???

yaron_z

New member
ודווקא באנגליה...

המחירים די דומים למחירי הארץ- לדוגמה במכוניות משפחתיות ידניות (לא ראיתי בקשר לאוטומטיות) מחיר הלאון והגולף והפוקוס וכל אלה עומד על 14-13 אלף ליס"ט שזה בערך=85 אלף שקל... מחיר הלאון 1.6 הידנית בארץ הוא 84 אלף ש"ח.

ac cobra

New member
תבחר

בין איטליה ( פרארי/מזרטי/למבורגיני) גרמניה (מרצדס ,פורשה , BMW) אבל אם היה לי מספיק כסף בחיים האיתי גר בשוויץ שם המכס הכי נמוך בעולם (עם לא טועה) וגם היא מדינה "נטרלית" ושקט שם ואין את כול הבלגנים גדולים

falou

New member
אם אני לא טועה שוויץ...

... היא המדינה היקרה האירופה. תוסיף לכך את תקני זיהום והרעש המחמירים באירופה פלוס מדיניות אכיפת מהירות אלימה ותקבל מדינה אנטי מוטורית בעליל. אם לחיות איפשהו זה באיזור צפון איטליה, דרום צרפת, צפון ספרד. גן עדן של כבישים, נופים, אוכל ונהגים משוגעים.

Montoya

New member
יש לנו הרבה משותף!

גם אני מת שיהיה לי בית באלפים של שוויץ. גם פרארי בחניה, ויאחט במונטה קרלו, אבל זה כבר לא קשור

מצמץ

New member
ירון צודק אבל

המקום היחיד שאני יכול להעלות (כרגע) בדעתי שהתזה של AC יכולה להתממש זה לגור בצד הגבול הצרפתי ליד ז´נבה (שוויץ), לעבוד בז´נבה ולקבל משכורת גבוהה כמו המשכורות בשוויץ. לחזור הביתה לצרפת עם צ´ק שמן ולשלם במחירים של צרפת, בקיצור להנות משתי העולמות.

The-Viper16

New member
שוויץ זה אחלה מקום

סבתא שלי גרה שם וזה מקום כזה יפה המשכורת שם גבוה תלוי איפה אתה עובד

למעלה