רעיון נחמד

smile2life

New member
רעיון נחמד

אולי, כדי להפוך את הפורום למקום מפגש יותר אינטימי ופחות רישמי חברי הפורום, שיחפשצו בכך, יעלו תמונות שלהם בשרשור מיוחד - ודודו (REBURN), מנהל הפורום יפתח לשם כך גלריה. אני אהיה הראשון: מני דרבנר בן 28 ת"א יליד קנדה (עליתי בגיל שנה לארץ. נפצעתי במסגרת שרותי הצבאי ואת היכרותי עם עולם המדיטציה עשיתי לפני כמה שנים במסגרת טיפול פסיכיאטרי לטיפול בהלם הקרב. הטיפול היה טיפול תרופתי משולב עם ביו פידבק ושיחות זן.

smile2life

New member
עוד אחת

V||מדליק אותי:
בחורות ספונטניות בחורו8ת חכמות בחורות יפות בחורות מדברות בחורות יוצרות בחורות מודטות בחורות גולשות עם חבלים (סנפלינג) בחורות חיות
דוחה אותי
בחורות מתוכננות בחורות יפות רקדניות טיפשות שתקניות בחורות מתות.

REBURN

New member
אין עלייך

הוסיף על עצמי מחר בצהרים כמה מילים אצלם תמונה והעלה בסוף ארכז את כול מה שעלו חברי הפורום גלריה מעניינת של חברי הפורום כול אחד יכתוב את מה שהוא מעוניין כמה משפטים והעלה גלריה של כול החברים אהבתי מאוד כבר מחכה למחר להסיף תמונה וכמה מילים

REBURN

New member
טוב רק על עצמי לספר ידעתי

ניסיתי להעלות כמה שיותר מהר התלהבתי מהרעיון
טוב שמי דודו
אני בן 28 הגעתי לעולם המופלא של רוחניות ומדיטציה לפני שנים רבות ליתר דיוק כ-7 שנים מיד לאחר השחרור שם חוויתי הארה זמנית באבט"ש במקום מדהים על קצה הר בטבע שהמדיטציות שם היום מדהימות וזה עוד לפני שהתחלתי ללמוד מדיטציה (למכירים מעלה לבונה מקום מדהים
) לאחר השחרור למדתי את הקורס הראשון של שיטת סילבה דבר מדהים וחשוב כשלעצמו
ומספר קורסים קטנים בדמיון מודרך לאחר כמה שנים של חיפוש עצמי בשנים האחרונות למדתי מספר טכניקות בינהם זן(תרגול עם חברים) ויפאסנה ולאחרונה מ"ט כול הקורסים היו חוויתים ובכול קורס היו דברים מיוחדים ששווה לדבר עליהם חוויות מדהימות במדיטציה לראשונה חוויתי במהלך הקורס הראשון שלי שעברתי בתרגול ויפאסנה בחצבה אספר עליהם בהמשך בבלוג אישי שוב זהו תקצירון מהיר עלי (השאיפה היא ליצור גלריה של חברי
הפורום דבר נחמד וחמים ליצור אווירה טובה ונעימה
) כול אחד יעלה סקיצות
להתרשמות שלאחריה נעלה בדרך יפה את תקצירי חברי הפורום
ליצור יחס אישי

smile2life

New member
אזור חבל בינימין מדהים

רק חבל לי שהישראלים שגרים שם עהורסים את הטבע עם התיישבות לא ידידותית לסביבה

REBURN

New member
זה כבר דיון מתאים לפורום אחר

הייתי בתקופה שלא היו פיגועים, אינתיפאדה המקום היה מושלם הטבע ללא שינוי הייתי מודט בהתבננות בטבע כאשר מדובר על מקום גאוגרפית ממקום כ-100 ק"מ מנתב"ג והייתי רואה את המטוסים נוחתים רואה ערים שלמות פשוט מושלם ואני לא מעוניין להכנס לפולטיקיה לזה אני משאיר את פורום פופוליטיקה

smile2life

New member
מסכים איתך אחי

ובנימה אישית - את דרכי בתפוז התחלתי בתור מנהל פורום מרצ. אני סתם חובב טבע.

VVolverine

New member
טוף...

אם אני נחשב לחבר פורום... דימה שבלב (קוראים את זה כמו מה שבלב). בן 15 יליד ברה"מ, רוסיה. עליתי לארץ בגיל 4 שנים. רק כשהגענו לארץ חיינו בקיבוץ, וזה השריש בי הרבה דברים, אחרי זה מעבר לת"א הרועשת ואז קריית שמונה. עולה לכיתה יא'. בעקבות רצון לאזן את עצמי התחלתי תרגילי נשימה (ואח"כ בכלל התברר שאלו תרגילי הרפייה), בינתיים אני מרוצה מהתוצאות ורק היום עברתי משבר קשה ביתר קלות, אני לא יודע אם זה בגלל תרגילי ההרפייה או בגךך משו שונה. אני מקווה להישאר עם התרגילים האלו במשך זמן מסויים, ואולי יותר מאוחר לעבור למדיטציה. *התמונה היחידה שלי* אני דיי מלוכלך ועייף אבל זה 3 ימים אחרי שיצאנו לשטח (טיול שנתי). אז בלי להתייחס לפוזה וקשה

REBURN

New member
אתה לא חבר בפורום

אלה חבר חשוב בפורום
במדיטציה אין מתחילים ומתקדמים כולנו שווים=== כאחד עברת דרך יפה ומורכבת מקווה מאוד שתתמיד בהרפייה ובשלב מסויים תלמד טכניקה למדיטציה אתה מבורך בפורום ונחמד לשמוע צעירים שמתמידים בעלי כוונות טובות בהצלחה
בבגרויות

אינקה

New member
../images/Emo20.gif הרפיה ספונטאנית היא מדיטציה

ואפילו טכניקה חזקה מאוד. ניתן להסביר את הפעולה שלה כהפסקת הזרמת האנרגיה למיינד ולפעולותיו, ומשום כך גם אי-פעולה, אי-מאמץ וביטול קרמה. זוהי צלילה ספונטאנית לתוך האינסוף והיא אפשרית משום שבאופן רגיל אנו משקיעים כל הזמן מאמץ בלתי טבעי כדי להתנתק ממנו. האינסוף (הטאו, מצב המדיטציה וכו') הוא אחדות מושלמת ולכן הרמוני וחסר מאמץ לחלוטין. ההפסקה של המאמץ מחזירה אותנו אליו באופן טבעי. מה שמפריע לנו בהפסקת המאמץ אלו התניות ובעיות שונות ולכן יש טכניקות שונות כדי להתמודד איתן. אבל הרפיה ספונטאנית זו לא רק טכניקה אלא דרך רוחנית שלמה, ואם דימה הגיע אליה לחלוטין בכוחות עצמו ובאופן ספונטאני, אישית אין לי ספק שזו הדרך שלו. הוא יצטרך לחפש לו טכניקות אחרות רק אם יאבד את דרכו. אבל אני מאחל לו להתמיד בדרך המדהימה והספונטאנית שמצא ולא להצטרך שום דרך אחרת.

REBURN

New member
אשרייך

לא אנסה להסביר את דברי יותר מידי לא כול הרפייה היא מדיטציה נכון שכול הרפייה תורמת לאדם מהתרשמות מכול כתביו של הבחור הנחמד זוהי מסקנתי האישית מדיטציה מלבד הרפייה היא התבוננות ויש האורמים מעבר להתבוננות טכניקות למדיטציה "מקלות " "מחדדות" "ומשפרות" את תרגול המדיטציה נכון שאין חובה לטכניקה אך הטכניקה עוזרת ותורמת רבות לכך זוהי הסיבה שהם קיימות לעזור ולתרום לנו מאחר ודבר טבעי קשה לחלק מאיתנו והיא מגשרת בדרך נעימה ותורמת כאשר לכול טכניקה יש מהות מאחריה ודרך חיים משולבת בה אישית אין לי כוונה להרחיב את דברי בנושא זוהי דעתי האישית בלבד

אינקה

New member
../images/Emo20.gif תיאור מצב העירות בשינה העמוקה

ללא חלומות, משמש לעיתים קרובות כדי לתאר ולהסביר מהו מצב המדיטציה. מבחינה מדעית זהו מצב של גלי טתא במוח, אך מכל הבחינות האחרות זהו מצב בו מתקיימת עירנות תודעה ללא תנועת מחשבה וכמובן ללא מאמץ. ישנן דרכים רבות להגיע למצב זה, אבל גם כשכל בדרכים מובילות לרומא, אף אחת מהן אינה רומא עצמה. יש דרכים רחבות ובהן צפיפות רבה, ישנן מתעקלות ובהן נוף נהדר, ישנן אחרות. אבל לזה שביתו האמיתי נמצא ברומא, הדרך האמיתית היא התחושה שהוא מתקרב לבית. זוהי הדרך הספונטאנית וחסרת המאמץ, כאשר מרגע לרגע הרגלים הפוסעות הופכות להיות קלות יותר ויותר והלב מתרגש בציפייה. מאחר ומצב המדיטציה הוא המצב הראשוני שלנו, זהו ביתנו האמיתי ומשכן האושר שלנו. כאן, מעבר לסיבוב... רק אם נלך לאיבוד נצטרך להסתכל על שמות הרחובות. אבל אם לא נתבלבל וניתן לרגלים לקחת אותנו בעצמן, סביר מאוד שנגיע בביטחה.

KEiN

New member
עכשיו אני.....

אני נמרוד בן 16 וחצי, מראש העין- נולדתי בקליפורניה ארה"ב, {עליתי לארץ בגיל שנה} התחלתי להתעניין בכל הקטע ה"רוחני" מכלפניי שנה בדיוק (השנה הכי ארוכה בחיים שלי [לטובה])--- קראתי פה ושם, לא משהו רציני, אני מעדיף לחשוב לבד, ולא להיצמד לתכניקות מסויימות אלה הרפיה "ספונטנית" (כמו שכינו אותה למעלה)- זורם, ומשפיע ע"י פאסיביות...! מנהל פורום חלומות צלולים גם כשנה, וזייהו נראה לי...

REBURN

New member
היי נחמד מאוד ../images/Emo140.gif

התחיל לעבוד על דף חברי הפורום בקרוב והציג להתרשמותכם

ד ס ו ש

New member
גמני רוצה

רק היום הצטרפתי לפורום אז אני מקווה שאני לא נדחפת או משהו כזה... אני הדס, אבל אני מעדיפה דסי (בהזדמנות אני אסביר..), אני בת 15.5 (23.2.88) ילידת ישראל.. אני גרה בקיבוץ גבים שזה בנגב אני מאוד אוהבת מוזיקה ישראלית, אני אוהבת יותר מכל דבר אחר את הים, אוהבת אופטימיות ושמחה, ולהיות עם החברים שלי.. הגעתי לכל עולם הרוחניות והמדיטציה מתוך סקרנות מסויימת, מתוך צורך ברוגע פנימי, וגם בגלל (מביך לי לספר..) שיש לי עבר של הפרעות אכילה, שבמהלך ההחלמה אני לומדת לאהוב את עצמי ולקבל, כך שהרוחניות, הקבלה, ההתרגעות, כולם עוזרים לי בצורה בלתי יאומנת ביכלל נכנסתי אל הפורום כדי ללמוד עוד כמה טכניקות של מדיטציה, וכמובן לחלוק ולשמוע חוויות של אחרים.. אוהבת, דסי נ.ב המחשב עושי לי בעיות ולא נותן לי להעלות תמונות... אז כשתהיה לי תמונה אני אעלה אותה...

ד ס ו ש

New member
מצאתי תמונה!!

הנה.. וגם שכחתי להוסיף שאני ילדת שטות לא קטנה אז תתחילו להתרגל לשטויות שלי..

smile2life

New member
דסי בורכת

אדם חכם (סיני או בן לעם אחר - ממש לא חשוב) טען פעם שהצורך הוא אבי ההמצאות. עצם העובדה שאת מחפשת שקט נפשי ובכל הגעת לחש אחר מדיטציה כבר מראה שניחנת ביכולת מדהימה לחפש מזור לנפש - ואין כמו מדיטציה, שנעשית בצורה מתאימה לצרכים ולגוף שלך, בכדי למצוא קצת שקט נפשי. אפשר לקרוא לזה באלף ואחד שמות כמו "נירוונה", :סמהאדי", "שלום", רוגע",PEACE" ולחפש צידוקים בכתבים דתיים או ציטוטים יפים של בודהא = כאשר האמת הפשוטה היא שבודהא - גם הוא חיפש בסך הכל פינה לנוח. למדוט משמעו לתת לעצמך עוד נקודת מבט על ואל תוכך וסביבתך. זאת ניתן לעשות בכמה טכניקו שכולם טובות וכולן מתאימות, והכל תלוי למה את מתחברת. בדף הקישורים תוכלי למצוא מידע על טכניקות שונות. עוד הסברים על שיטות והמלצות על טכניקות תוכלי לקבל בעמוד המאמרים של הפורום. לכי לפי האינטואיציה שלך ואל תפחדי לנסות דברים חדשים מכיוון שמדיטציה, בד"כ, לא יכולה להרע לך אם את מפעילה שיקול דעת ומקשיבה לגופך. בחירה נעימה וחיפוש מוצלח. אנחנו כאן אם ךתזדקקי לעוד עזרה.

למעלה