רעיון מטורף

myochay

New member
יש

אריה תוקעת חרב או שזה היה פגיון בדגדגן וביל שמן(מי היה הילד איתם)

Moiraine

New member
התכוונתי על מה שלוגיין כתב.

וחוץ מזה זה לא בדיוק נקרא קרב. מה לעשות, נשאר לנו רק הרעל...

ממ.. מוריין בלי להעליב

אבל אחרי שפגשתי אותך אני לא יודע איך תוכלי להניף להב ואגב יש קרבות נשיים-אושה הזכורה לנו לטוב עם בעלה ועוללה. "חתולת הציד" מהמשתה שנהרגת ע"י חזיר בר מאיג'(?) מורומנט חוטפת גרזן בבטן וקמובן יגריט מדלגת לה עם קשת קרן קטנה ברחבי טירת שחור

Moiraine

New member
לא נעלבתי

אני בכלל לא רוצה לנסות את זה. אבל הייתי רוצה לראות דבר כזה במציאות.

ללא קשר לפנטזיה

קח לדוגמה את קלייב קסלר זוכר? באחד הספרים שלו העלילה נכנסת לתוך שחזור של קרב ממלחמת האזרחים בארה"ב שחזורי קרבות היסטוריים למשל, אינם שייכים לפנטזיה אלה למסורות מקומיות, או חובבי היסטוריה/אגודות היסטוריות. כן, תמיד אלה "פריקים" אבל כמעט תמיד פריקים חיוביים.

מממ..

בניגוד אליכם שהמרחק בין עיר לעיר הוא יריקה אצלינו מוציאים את הראש מאילת ויש המון שטחים לכל מטרה שהיא

esfe

New member
אני מתפלא עליך.

אנו בתור דרומיים ואתה בתור אילתי צריך לדעת יותר טוב מזה. חבורה של אנשים מנסים להרים חרבות ב 50 מעלות בצל? אני אוותר. (
- רק מהמחשבה).

תקשיב דרומי שכמוך

זה עניין של הרגל-יצאתי לטיול רכיבה של יומיים (ואמנם נשרפתי) אבל לא הייה רע כלכך והכוונה שלי הייתה בכלל לעשות את זה בחורף-אין בכלל סכנה שגשם יהרוס משהו (כמו שקרה בבן-שמן) ובכלל הכי כיף להתחמם תוך ניפוף בחרבות

Moiraine

New member
אצלנו ברחובות עוד פחות מיריקה.

באמת אפשר ללכת ברגל לכל הערים שיש בסביבה. זה כמו החי"ש ,שהתאמנו בנגב.

nedisrael

New member
בראנדון, אני מבין מה אתה אומר, אבל

קשה לי להסכים עם דרך המחשבה שלך. שאוש"ק היא סדרת פנטזיה. נכון שהיא כתובה כך שגם אנשים שאינם חובבים פנטזיה יכולים להנות ממנה. אבל לנסות לסווג את שאוש"ק כמשהו שהיא איננה, קצת מוזיל מערכה. אפשר בהחלט לשבור את החומות בין ה"שווקים", אבל זו איננה סיבה לחדות הצעה לקיים RD&D, רק כדי ששאוש"ק לא תיחשב סדרת פנטזיה. לנהוג כך מצטייר בעיניי כצביעות וככניעה למיינסטרים, ועם זה קשה לי להסכים. אני מבין את הכוונה שלך והמטרה היא חיובית, אבל לשלול דברים שהאוהדים הנוכחיים של הסדרה מעוניינים לעשות רק בגלל שהם "יותר מדי פנטסטיים", איננה הדרך.

Tiryon

New member
אנחנו חייבים לעשות מפגש כזה

אני כבר חושב על זה הרבה זמן אפילו חולם על זה.... השאלה היא אם אתם רוצים?

DIDGIN

New member
אני בעד

אבל זה לא צריך להיות רק לאנשי הפורום. עדיף שזה יהיה בשיתוף עם חובבי "משחקי תפקידים חיים", שיהיו מספיק אנשים ליצור "צבא" ולשאוב מנסיונם של אחרים. זה גם יקדם את הסדרה בקרב קהל יעד שעשוי להעריך אותה - שחקני משחקי התפקידים.

myochay

New member
גם אני בעד

השאלה אם למישהו יש כאן קשרים לקהילת משחקי התפקידים החיים. אם לא נראה לי שפשוט נצתרך לפנות אליהם בהודעה בפורום שלהם שם בעמותה לקידום משחקי תפקידים.

DIDGIN

New member
אני יכול

לספר על זה בפורום משחקי תפקידים בתפוז, בו אני כותב כאופן קבוע.

Yanshoofy

New member
מחשבה...

אני חושב שאלברט איינשטין אמר את זה: אני לא יודע באיזה נשק ילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות.

למעלה