רעיון מטורף

רובידה

New member
רעיון מטורף../images/Emo3.gif

קראת באתר של דיג'מילה מגרמניה על פסטיבל ריקודי בטן שיערך בדהב סיני ב- 18-24 למרץ. יהיו בו הרבה מורים ומורות מחול שיגיעו במיוחד. הרבה סדנאות. ודהב זה קרוב... במחשבה שניה זה קצת קשה עם ילדים, עבודה אבל זה מאוד מפתה, אם מישהי מתפתה שתספר לנו.

רובידה

New member
רעיון מטורף 2

למה שלא נארגן בארץ פסטיבל דומה? לפני שאתן מרימות גבה, להלן דוגמה מחיי הסלסה: חברים שלי השתתפו בארוע סוף שבוע סלסה. שכרו מלון על גדות הכינרת, הביאו מורים ומורות (מהארץ), ארגנו שיעורים לאורך כל הסוף שבוע למיגוון רמות, וכמובן חגגו כל ערב עם מסיבת סלסה סוערת. (ובסוד- יצא ממש זול, אפילו יותר זול מסוף שבוע רגיל) קחו את הרעיון, תשנו סלסה לריקודי בטן, שכנעו את חברות הפורום והינה לנו סוף שבוע מרגש ובלתי נשכח. אפשר לצרף את הילדים והבן זוג (שיהיה ביביסיטר) ואפשר לא? מה דעתכן, נתארגן לנו לקראת הקיץ הקרב ובא? טוב, בעלי בחו"ל ואני סובלת מנדודי שינה אז תסלחו לי... לילה טוב.

lydiamai

New member
הרעיון הראשון קשה לי ליישום בגלל

הילדים - אבל הרעיון השני ממש מוצא חן בעיני, ואם את רוצה יש לי גם רעיונות לגבי מיקום מתאים (במרכז).

אם כבר בהשוואה לסלסה:

אני "חייתי" את עולם הסלסה כמה שנים טובות ובתחילה אכן היו רק פסטיבלים ארציים עם שיעורים וסדנאות ומסיבות של מורים מרחבי הארץ, אך ב 3 שנים האחרונות יש קונגרס סלסה עם מורים מחו"ל, הופעות וסדנאות של טוביהמורים בעולם. זה קורה עכשיו אחת לשנה אז אין לי יותר מידי מושג מה גודל הקהל של ריקודי בטן בארץ והאם הוא גדול מספיק כדי למשוך מורים מחו"ל אבל סתם כהצעה ורעיון אם כבר אתן מחילטות להפיק ארוע כזה, אני יודעת שהקונגרס של הסלסה רק נהיה גדול יותר משנה לשנה, אולי אותו דבר יכול לקרות עם הריקוד המזרחי...

karnity

New member
בקשה לקבלת מידע....../images/Emo66.gif

רובידה, אשמח אם תוכלי להפנות אותי לאתר שבו מצאת את המידע לגבי הפסטיבל בדהב....בעלי ואני מתים לנסוע לסיני כבר הרבה זמן...ועכשיו זו הזדמנות נפלאה! תודה

רזלה

New member
אני כבר מזמן חולמת

ומציעה את דהב הישראלית שבקירבתה אני מתגוררת - חוף דור-טנטורה - יש את המלון של נחשולים או בית ההארחה של דור - רק צריך לבדוק אם יש במקום אולם מתאים לחזרות וריקודים. אם יש הענות אני אתחיל לבלוש יעל

באלאדיה

New member
רעיון מעולה!!

ומכיוון שמדובר בסוף-שבוע מלא, אפשר לארגן בו גם כל מיני סוגים של פעילויות, הרצאות מלוות בווידאו, סדנאות (גם לילדים), מסיבות, תחרות.. קיץ - נשמע מצוין חוף דור - נשמע מצוין רובידה ורזלה - אם אתן רוצות אפשר להיפגש ולראות איך לממש את הרעיון הזה (יש זמן עד הקיץ), ואם עוד מישהו מתעניין ורוצה לעזור בהפקה.. אולי זה באמת יצא לפועל.. או יישאר בגדר חלום ליל קיץ...

רובידה

New member
בבוקר זה לא נשמע כל כך מטורף

ההיענות מדליקה אותי- אני מתנדבת לפורום ההפקה (זה הרי המקצוע האמיתי שלי...)

אני בעד

אני בעד שני דברים: הנסיעה לדהב (כמובן לא דרך החברה המארגנת מגרמניה אלא ישירות ובתשלום חד פעמי לכל סדנא, מבלי להתחייב לתנאי המלון והפסטיבל שהם יקרים רצח), ואני בעד כל התארגנות ויוזמה שמקדמים את הריקוד המזרחי בארץ. אני מציעה לך, רובידה, להתייעץ עם גליה משרקייה כי הפקה כזו כרוכה בהרבה פרטים, מאגרי מידע, הזמנות ותשלום מראש, תיאום בין גורמים ובעלי מקצוע והרבה מאד ספקים, וכמובן- ניהול אמנותי.את מוזמנת להתייעץ בכל דבר ועניין (כתבי לי מסר אישי). ולשאלתך הקודמת- בדיוק שבוע לפני הפסטיבל בדהב (שאני מגיעה אליו רק כדי לנשום קצת רעש אירופאי) אני בקהיר, אז כך אני שומרת על הגחלת- קהיר, קהיר, קהיר.... חוץ מזה, אני בכלל לא עושה סדנאות, להיפך, אני כל פעם מתבאסת שאני מפספסת, אפילו לסדנאת סאגאטים לא יכולתי להמשיך להגיע. כך שיוצא שאני לומדת הרבה לבד, מצפיה בוידאו, מהתנסות מהרבה ביקורת העצמית (אפשר להתפרנס מלמכור ביקורת עצמית לפי משקל...). מי שמעונינת להגיע לדהב, אז במלון "בדואין מון" יש חדרים לא יקרים, הוא על המים, מרוחק מהעיר, שקט, נקי ויפיפה. אני מגיעה לשם הררבה לחופשות צלילה, מה שנקווה שיהיה גם הפעם. אורית.

רזלה

New member
זה בהחלט מטורף אבל אפשרי

בואו ניצור קשר דרך התיבה וננסה להיפגש. גם לי יש נסיון מה בהפקות, ואשמח לשבת ולגבש רעיון קצת יותר מעשי... יעל

tlingit

New member
count me in ../images/Emo70.gif רעיון נהדר

גם אני אשמח מאד לעזור באירגון של סופ"ש כזה

אני, אני, אני!!!

זה בדיוק בשבילי, להגדיל את המינוס זה הדבר שאני יודעת לעשות הכי טוב!
זה נשמע לי מדהים - כמובן שאני לא אוכל להישאר לכל הפסטיבל (אם בכלל אגיע), אבל לארבעת הימים הראשונים (שחלקם סופ"ש)! נו, בואו! :)

רזלה

New member
תכנית הסדנאות היא לארבעה ימים

בדקתי באתר ויש קובץ pdf שאני אנסה להעלות כאן. בכל מקרה הסדנאות הן בין 19 למרץ עד 22 למרץ ימים שישי-שני. גם לי בא לנסוע (ללא כל קשר לסוף שבוע שנראגן בארץ) - אז אשמח לשמוע על יוזמות נסיעה לפחות לשלושה ימים (חמישי עד שבת או ראשון בבוקר). יעל

רזלה

New member
טעיתי הסדנאות 9 ימים../images/Emo5.gif

הן יהיו עד 27.3 - אני פשוט עיינתי רק בעמוד הראשון של הקובץ נו נו נו!! יעל

למעלה