רעיון מהפכני!!!

רעיון מהפכני!!!

שעלה לי בעקבות ה- 5 אינהלציות ביום שכתבה עליהן הירושלמית.... סיאפניק נולד לקחת לזמן מה אחד כמה וכמה רופאי CF ולסגור אותם בבית מיוחד בזמן הזה הזה הם יצטרכו לקחת בדקדקנות רבה תרופות 3 או 4 פעמים ביום לאכול כאילו אין מחר להתעמל לפחות 3 פעמים בשבוע לעשות כל יום פעמיים ביום טיפול פיזיו או פעם אחת לפחות ללכת לעבודה לחזור לעשות חמש אינהלציות ביום וגם להכין לעצמם אוכל לכבס את הבגדים של עצמם לנקות את הבית ונראה לי בינתיים שזה יספיק להם נראה איך הם יצאו משם אחרי שבוע....... אם אחרי שבוע הם לא משפרים את הכושר הגופני ובמקביל מעלים 2 קילו לפחות הם מקבלים "צ'ופר" טיפול IV שלוש פעמים ביום למשך שעה מה דעתכם??? תוספות, רעיונות, שיפורים, הצעות, מועמדים אפשריים יתקבלו בברכה

cafesito

New member
בתור התחלה לא צריך להוסיף כלום.

אני מביא את המצלמות לריאליתי הזה, אתם תכינו את הSMSים.

sporTV

New member
פיקליין!

חחחח באמת יש לך המון זמן לחשוב.... אבל רעיון ענק!! איך שרשמת את זה זה נראה כאילו יש לנו חיים קשים.

אם כבר אז ....

חשבתי על חופשה מדהימה חמישה בתי חולים בשבועיים!! כולל אירוח מלא full board מזון גורמה כולל מיני בר חופשי של תוספי מזון בלתי מזוהים צוות הווי ובידור 24 שעות ביממה כולל באמצע הלילה אין צורך להביא כלום, מלתחה מלאה תמתין לכם במקום טיפולי ספא כלולים

LullaBelle

New member
אל תשכחי

הם גם צריכים לנוח, ולישון 7 שעות ביום לפחות. ומי ששורד את זה עולה לשלב הבא - מוסיפים לו לימודים! ובן זוג! וילדים! וחתול! ותחביב!

תחביב?????../images/Emo2.gif את לא מגזימה???

vikvik

New member
אני אוסיף!

ומה דעתכם על סכרת? אינסולין וכו'? ואם כבר להוסיף אז מה עם סטראודים וכל התופעות מסביב ומה עם לישון עם חמצן או לעשות טיפולים וספורט ומה עם ללכת לביקורות?

תשאירי משהו לעונה השנייה....

ספורט וטיפולים לא שכחתי... את היתר נשאיר לתוכנית מיוחדת אולי תוכנית אקסטרים... לאמיצים בלבד..

LullaBelle

New member
לשלב מתקדם =)

ובתור אתגר לרופא שנשאר אחרון - השתלה מדומה =)

ראשגדול

New member
כבר מזמן חשבתי להציע שיעשו מין מחנה אימונים

כמו לרדת בגדול .. רק לעלות בגדול או לשפר תיפקודים בגדול או איך שלא תקראו לזה חודש או חודשיים באיזה מקום נחמד , להתרכז באוכל , טיפולים , ספורט ומי שמעלה הכי הרבה מקבל ... בעצם לא צריך פרס .. הוא מקבל מרווח גדול יותר עד האישפוז הבא הבעיה זה התקציב הגדול שצריך בשביל כזה דבר

sporTV

New member
פעם היה דבר כזה - מדהים!!!

בדבוס....עיירה ציורית בשוויץ. חודש בהרי האלפים בחודשי הקיץ השוויצריים.... אוכל ספורט פיזיו וחברה. עד שנולדו ההדבקות.

ממש לא הבעיה!!!

הבעיה היא הדבקות צולבות והיא הסיבה שלא מקייימים יותר פעילויות כאלה הקייטנות בדבוס בהיו גירסה של ההצעה שלך בעצם לא היה שם אימון אישי אבל עשינו הליכה וספורט כמעט כל יום פיזיו אוכל עדיר קלוריות וממש לא בריא אנשים באמת השתפרו באמת העלו במשקל עשינו בחדר אחד 4 אנשים פיזיו ביחד. כולם משתעלים על כולם - כשאני חושבת על זה עכשיו אני חוטפת חום... כנראה שגם החליפנו ביננו חיידקים, פטריות ושאר מעירין בישין

למעלה