רעיון מדהים! ../images/Emo62.gif
טוב תקשיבו יש לי רעיון למשחק חדש אני לא יודעת אם זה היה פה או לא אבל פשוט היה לנו משהו בביצפר שפשוט זה הזכיר לי אתכם וחשבתי שחייבים לשים את המשחק פה (כמובן שהמשחק לא הלך אחד לאחד ככה
). אז ככה כל הילדים שירצו להשתתף ירשמו את השם שלהם בשירשור הזה+הכינוי שלהם+הגיל שלהם. ההרשמה פתוחה מעכשיו עד למחר ב-00:00 זאת אומרת חצות! עכשיו המשחק הולך ככה: אני מחלקת אתכם לקבוצות של שמונה אנשים( או יותר אם יראה לי לנכון שבקבוצה מסיומת יהיו יותר ) ואני ייתן לכם כל שלשה ימים כל מיני משימות למינהם שקשורות לשמייניה/חידות היגיון/סתם חידות וכל סופ"ש יהיה משימת בונוס שלא קשורה לשמייניה (לדוגמא: עיצוב באנר או משהו). לכל קבוצה יהיה ראש קבוצה שישתנה כל כמה זמן. עכשיו את כל התשובות והדרכים לפתרונות אתם כותבים בקומונה שלכם (הקומונה שלכם צריכה להיות סגורה שרק לכם ידועה הסיסמא וגם לי שאני אוכל לבדוק אתכם). עכשיו החוקים: -אסור להכנס לקומונה של קבוצה אחרת -אסור למחוק שום הודעה מהקומונה של הקבוצה! -אני לא אמורה לנחש שמצאתם פתרון אתם צריכים לשלוח לי במסר להכנס לקומונה שלכם + הסיסמא של הקומונה. -חובה אבל חובה להנות! **אם באמצע יהיו עוד הרבה ילדים שירצו להשתתף הם יפתחו לעצמם קומונה והם כמובן צריכים להודיע לי אבל הם חייבים לקחת בחשבון שיהיה הפרש נקודות בינם לבין שאר הקבוצות!** אופן הניקוד: כל קבוצה מתחילה עם 100 נק' על כל משימה יקבע מראש ניקוד מקס' ואני יחליט כמה נק' לכל קבוצה מגיע. ילדים שיהיו מעוניינים לעזור לי לשפוט להודיע לי במסר! (**השופטים לא יהיו משוחדים ולא יפעלו לפי אינטרסים אישיים!!!!!!**) מקווה שתהנו במשחק ושתרצו להשתתף---> מיכל/מרסית/מרסיתוש איך שבאלכם! (אם יש איזשהם אי הבנות או שאלות נא לפנות אליי!!!!)
===>במקרה מוטי! מוטי לשלטון!!!! כל מי שרוצה להשתתף שיגיב לשירשור זה עם הפרטים: שם+כינוי+גיל!
טוב תקשיבו יש לי רעיון למשחק חדש אני לא יודעת אם זה היה פה או לא אבל פשוט היה לנו משהו בביצפר שפשוט זה הזכיר לי אתכם וחשבתי שחייבים לשים את המשחק פה (כמובן שהמשחק לא הלך אחד לאחד ככה