רעיון מגניב!!!

רעיון מגניב!!!

ליאור מהסניף שלי (הוד השרון!) הציע לי היום רעיון ממש מגניב... זה דרך ממש מצויינת לאסוף בקבוקים למחזור או בשביל לקבל את הפיקדון, זה ממש ממש מגניב, ואחרי ההקדמה הנה הרעיון: קושרים בחוט שני פקקים בצורה שלא תפריע לצירים שלהם קושרים את החוט עם שני הפקקים לקצה של תיק, הולכים ברחוב עם התיק לפתע נתקלים בבקבוק, מרימים אותו מחברים אותו לפקק וככה אפשר ללכת איתו בנוח עד לפח המיחזור הקרוב!!! (מצורפת תמונה של הפטנט הנחמד!)

אחד לא ממש מספיק......

כזכור אחד יכול לתלות רק שני בקבוקים! לי כרגע יש משהו כמו 8 כאלה תלויים על התיק עם פקקים בגדלים שונים! ויש לי עוד חוט וסכין בתיק ככה שאם אני אתקל בבקבוקים נוספים ממה שאני יכול לשים על התיק אני אוכל לתלות אותם!

התרשמות ראשונה!!!

כרגע יצאתי לטיול עם הכלבים שלי יחד עם מתלה הבקבוקים שלי, שמתי לב שכשיש לו אותו על התיק אני פשוט מחפש בקבוקים ופקקים על הרצפה! ואז כשיש לי כמה בקבוקים על הגב, האם אני אחזור איתם הביתה? כמובן שלא... אז הלכתי למתקן המיחזור בקבוקים הקרוב לביתי ושמתי אותם שם! הידד!!! רעיון אדיר!!!

Neta558

New member
בנוסף-מחזיק פחיות!

קושרים מקל קטן לחוט וקושרים לתיק. את המקל אפשר להכניס לפחית ולסובב, כך שהפחית תשאר תלויה על החוט, מוחזקת על ידי המקל.

N.D.R

New member
זה רעיון מוכר....

המון מדריכי טיולים בחברה להגנת הטבע מסתבבים עם זה... אבל מה שהם עושים זה לוקחים רצועה ארוכה, מחברים עליה המון פקקים בגדלים שונים ואז מחברים את הרצועה לתיק....

okok4

New member
נכון, כבר לפני בערך שבע../images/Emo79.gif

שנים, בטיולים שלי עם הנוער העובד והלומד אנשים הסתובבו עם זה מחובר לתרמיל. אבל בכל מקרה הרעיון יפה

Neta558

New member
ועכשיו הזמן להפיץ את זה...

בעיקר בגלל מצבו העגום של חוק המיחזור. כתבה מצורפת.

למעלה