רעיון מגניב

simple_monkey

New member
רעיון מגניב

רעיון מגניב שראיתי באתר של RATM לכתוב מסרים (פוליטיים) על שטרות כסף!!! תחשבו על זה זה מגיע לאין סוף אנשים, כל מה שצריך זה שטר וטוש לורד, ולכתוב בגדול מה אתם חושבים. אני ישר ניגשתי לעבודה.

dorrn

New member
אכן רעיון מגניב!!

רק חבל שיש חוק במדינת ישראל והרעיון הזה קצת סותר אותו,אבל לא נורא, אני בטוח שלא תתן לזה להפריע לך.

דור/ון........

אתה תורם הרבה לפורום, דעותייך מבוססות ואתה מציג בפיננו הרבה עובדות ושאלות להתמודד איתן - עד כאן הכל טוב ויפה. התגובה הנ"ל הייתה לא במקום, הייתה יכול לתת קישור לנוסח החוק שאוסר את זה, ואולי אף לפתוח דיון האם הרציונאל מאחורי החוק מוצדק או לא... בין זה לבין להגיד לניב (שעד כמה שאני יודע, אתה בכלל לא מכיר) שלא יפריע לו לעבור על החוק, זה כבר עבירה על חוקי הפורום, ויותר מזה - זה תקיפה אישית של אדם שאינך בהכרח מכיר, לא אמחוק את תגובתך, זה לשיקולך האם לבקש סליחה מניב או לא, ואני אשמח אם תציג בפני את החוק שאוסר את זה. יום טוב לך, אלון.

dorrn

New member
תגובה

קודם כל,זה דוררן (סיפור ארוך). בקשר להודעתך,אין לי מושג איפה ניתן להשיג קישור לחוק,אבל ידוע לי בוודאות שהשחתה של שטרות היא עבירה על החוק.כמובן שאפשר להתווכח על ההיגיון העומד מאחורי החוק,אבל זה לא משנה את העובדה שצריך לציית לו עד שהוא ישונה.לגבי האמירה שלי על כך שאין לי ספק שזה לא יפריע לו,היא התבססה על הכתוב בהודעתו שהוא מתכוון להתחיל לבצע את זה מיד.הנחתי שידוע לו, כמו שידוע לרבים אחרים,שהדבר מהווה עבירה על החוק.אם באמת הוא לא ידע על כך,אני מתנצל (למרות שכזכור,אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש..)

למעלה