רעיון מגניב

Tabasco

New member
רעיון מגניב ../images/Emo108.gif

תחשבו איזה מגניב זה יהיה אם יעשו 16 סטים של הישרדות, ואז בסוף יעשו הפיינל של כל המנצחים ויראו מי המנצח הכי טוב שהיה!!! נכון מגניב?????????

HoNeY14

New member
רעיון נחמד אבל...../images/Emo118.gif

זה יקח עוד הרבהההההה זמן וגם לאנשים יש דעות כבר על אחרים זה לא בדיוק נטרלי

Boran

New member
סורי בייבי אבל...

זה לא רעיון מקורי שלך
גם לא שלי. הרבה זמן כבר (מאמצע העונה הרביעית ככה) מדברים באתר של סי.בי.אס על "אול-סטאר סורבייבור". לא צריך לחכות כ"כ הרבה זמן עד הישרדות 17- כולם (חוץ מאלה שהועפו ראשונים
) אמרו שהם היו עושים את זה שוב בלי להניד עפעף. ובכן, מה הבעיה לעשות אול-סטאר סורבייבור, שהכסף ייתרם למטרה שיבחר המנצח (וכולם ישמחו עם זה), שישתתפו בו בין השאר ריצ´, רודי, קולבי, קלרנס, לקס, איתן... הגנרל למי שמכיר... לא חובה רק המנצחים. יש מספיק אנשים ששיחקו את המשחק באופן מרתק שהיינו רוצים לראות באול-סטאר סורבייבור.

Optimus_Prime

New member
הם פיספסו את ההזדמנות

אחרי הישרדות 4, הם היו צריכים לקחת את כל אלו שעלו לפיינל פור מ1-4 ולשים אותם ב16.. ככה היינו מקבלים את 16 המובחרים. אולי בהישרדות 5 זה באמת מה שיהיה, אני לא יודע עוד, אבל אם כן זה הישרדות הישרדות! תארו לכם לראות את ריץ´ עף על ההתחלה.. ואגב, תוסיפי בחתימה my mom always says

Boran

New member
לא פספסו את ההזדמנות

זה לא מה שיהיה בהישרדות 5 זה מה שבטוח, כי היה תהליך הירשמות נורמלי להישרדות 5. אבל- קים ג´, קלי (עונה 1)... לא היו מעניינות במיוחד. גם טינה לא, ואני מתכוון מהבחינה של האסטרטגיה. להזכיר למי שאוהב אותה, הסיבה היחידה שהיא ניצחה זה בגלל שהיא הייתה נחמדה. ומה עם קלרנס? קלי (3)? יש הרבה דמויות שיזכרו הרבה זמן, וכן גם ג´רי, שלא העפילו לפיינל 4, והיינו שמחים לראות אותם באול-סטאר בדיוק באותה מידה שיש כאלו שהעפילו לפיינל 4 ולא היה מעניין לנו את הסבתא לראות אותם באול-סטאר... ו... בקשר לריצ´ארד, זה באמת יהיה מעניין. הרי כולם ראו איך כל השאר שיחקו, יכלו מראש להכין מעין אסטרטגיית-נגד להאסטרטגיה שלהם, או לחילופין להגיד "או, עם ריץ´ אני רוצה ברית". כי אחד הקטעים המרכזיים בהישרדות הוא שאף אחד לא ראה את השאר עד שהם נפגשו, ולא דיבר איתם עד שהם ירדו מהסירות, או אוטובוס או ווטאבר. my mom always says

shira245

New member
הנה ה12שלי(לא כולל מהישרדות 4)

-סוזן -ר´יצרד -אליזבת -ג´רי -לקס -קלי(3) -ברנדון(כי יהיה מעניין עם שני הומואים) -איתן -ביג טום -קולין -סיילס -גרג בחרתי 12 כי 6 בכל קבוצה זה מספיק. במקום שכל 3 ימים יעיפו מישהו\הי יעיפו כל 6 ימים. את מי לא שמתי- קולבי-משעמם טינה-כנ"ל קים J-כנ"ל קלי(1)-כנ"ל השאר-מישהו זוכר אותם בכלל???..

Boran

New member
האול סטאר שלי- כולל הישרדות 4 ../images/Emo13.gif

אוקיי, הנה ה-12 שלי: 1.ריצ´ארד (1) 2.קולבי (2) 3.קלי (3) 4.לקס (3) 5.קלרנס (3) 6.תמי (4) 7. קאת´י (4) 8. ג´ינה (4) 9. רוברט (4) 10. ג´ון (4) 11. רודי (1) 12. מייקל (2) מצטער שלא הכנסתי את איתן, פשוט... הוא היה נחמד וחביב וזה... אבל יותר מדי נשאר מתחת לרדאר, וזה ל-א ה-י-ה מ-ר-ת-ק כמו דרך המשחק של האנשים שבחרתי לי. כנ"ל לגבי טינה. ולמי שתהה- הבעיה עם סיילס- הוא הרבה, הרבה יותר מדי תכמן.

Ivan Pedroso

New member
האול סטאר שלי (כולל 4 ולא כולל 1)

מייקל 2 ג´ף 2 רוג´ר 2 אליזבת 2 קים פ 3 קלרנס 3 קלי 3 לינדסי 3 שרה 4 (!!!!!!!!!!!!!!!!!) שון 4 רוב 4 פיטר 4

Boran

New member
איזו נקמה?

אנשים שיהיו באול-סטאר בטח יהיו ביניהם מנצחים, או מקומות שנים. מה יש להם להתנקם בריצ´?

Outlast

New member
לדעתי צריך לעשות "אול-סטאר",

אבל של כל הלוזרים...
כל מי שעף ראשון, שני, שלישי ורביעי, או בקיצור- אלה שלפני המיזוג. ככה גם נוכל להכיר אותם יותר (
דרק
), המשחק יהיה יותר מעניין ולא נצטרך לראות שוב את אותם אנשים שכבר ראינו מספיק. חח... יכול להיות טוב.

jerri

New member
הסירו דאגה מלבכם - בורנט מפתח

משחק כזה - הכוונה היתה למסות אותו כבר בהשרדות 5 לאור התדרדרות הרייטינג של השרדות, אבל כנראה שזה ידחה להשרדות 7 או 8. והכוונה היא ליצור שבט של "המנצחים" לעומת שבט של כל אלו שהגיעו למקום השני או לחילופין אלו שעפו ראשונים. אני יודע שמחלקת השיווק של CBS לוחצת על יצירת שבט של המנצחים לעומת שבט של "בחירת הקהל" - כדי להגדיל מעורבות של צופים בסדרה.

mishmesh

New member
גם אני חשבתי על זה לא מזמן.

זה יכול להיות ממש מגניב
הרי 12 המתמודדים כבר מכירים את המשחק טוב מאוד, הם מכירים בערך אחד את השני, רובם יהיו טובים ביצירת בריתות, והם גם יסתדרו טוב עם התנאים. הבעיה היחידה היא שהם כבר ידעו מה זה לא כמעט לא לאכול במשך 39 ימים, כך שמבחינת האוכל הם כבר יהיו רגילים.

Tabasco

New member
תשמעו... ../images/Emo108.gif

אם אני חשבתי על זה לגמרי בכוחות עצמי, עוד לפני ששמעתי שבורנט חשב על זה גם- כנראה שאני באמת גאון
סתם! אל תיקחו אותי ברצינות...

למעלה