רעיון לתחרות

רעיון לתחרות

צילומים שצולמו ע"י ילדים בלבד, אבל ממש ילדים - מגיל 12 או 10 ומטה. נראה מה העין שלהם רואה... זה יהיה מגניב! :) (אולי זה מה שיגרום להורים לשלוח את הילדים שלהם עם מצלמות החוצה לנשום קצת אוויר רחוב נקי ולעשות משהו יצירתי)

Nimrod H

New member
אחלה אבל איך נדע?

אין לנו דרך לדעת. יתחילו הסיפורים. הבן שלי מחונן, בגיל 4 הוא יצא עם מצלמת SSR ותיעד אריות צדים בטבע בשביל הנשיונל גיאוגרפיק... הבת שלי נולדה עם זום אופטי 8, היא מצלמת בחושך, תוך כדי שינה, תוך כדי הליכה לאחור וכל התמונות שלה בפוקוס... נתחיל לשבור ת'ראש, לא נדע איך לצאת מזה. אבל הרעיון באמת שווה. הלוואי שהיתה לנו דרך לוודא את האמיתות. תודה.

אני חושבת שזה דווקא יותר פשוט

בכוונה מדובר בילדים קטנים. אנחנו הרי יודעים מראש שהתמונות יהיו ילדותיות ולא ממש מתוכננות על עומק שדה, פוקוס, תאורה וידה ידה. מה שחשוב כאן זה הקומפוזיציה והיצירתיות ובכלל, החמודיות... אפשר גם לכתוב בתקנון התחרות שיש לכם את הזכות לדחות תמונות שמעוררות חשד. אז נכון, תמיד יש את הסיכוי שבגלל זה תדחה תמונה מדהימה שצילם בן 6 ורבע, אבל, אני בספק אם בגיל כזה מצלמים ברמת מדהימות של המבוגרים. טוב, אבל לא חובה ;)

../images/Emo45.gif

צודק.....אני נגיד יכולה לצלם תמונה ילדותית אבל טובה מאוד ולומר שזאת אחותי הקטנה.... באמת אי אפשר לדעה בוודאות....

Nimrod H

New member
חהחה למה לא תסתלבט עליי

מ'ני'עשה?! אין לי מושג קלוש במצלמות, התכוונתי למצלמות המתוחכמות האלה נו, איך קוראים להן?? :)))

Red Ninja

New member
SLR - Single Lens Reflex

אפשר גם להוסיף d בהתחלה לDigital SLR הכל ברוח טובה, כן? :)

למעלה