רעיון לתחרות חדשה

sela v

New member
רעיון לתחרות חדשה

התחרות החדשה שאני רוצה לערוך, היא יומני מסע. ויומני מסע אלה, יוכלו לשמש את המטיילים לאותם מקומות. שאמח לקבל משוב בנוגע לתחרות הזו, ואני אנסה כנראה להריץ אותה בקרוב.

nuki d

New member
רעיון מצויין

זו יכולה להיות גם הזדמנות לכל מי שרוצה לפרסם את רשמיו מהטיול וזה גם יכול לתת מידע לתרמילאים לפני טיול. רעיון מצויין, אני בעד!!!

sela v

New member
אני מקווה

בקרוב להתחיל את התחרות. אני בטוח שכמעט כל מי שמבקר בפורום יהיה לו סיפור. חשבתי לעשות את זה כך. הסיפור יהיה XXXX מילים, חשבתי על 2000, מה דעתכם זה הרבה מדי? חוץ מזה כל סיפור יהיה רק על מדינה אחת, ככה שאני אארגן את הסיפורים שכתבתם אוכל, להכין במאמרי הפורום, עצות למדינות שונות, והכל יהיה מרוכז ומסודר. אני אנסה בימים הקרובים, לארגן פרס/ים לתחרות, ולחשוב על עוד כללים לתחרות, אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע.

liti

New member
לדעתי מעט מידי,

יש לי יומן מסע בעברית ובאנגלית שכתבתי אחרי שחזרתי ממסע רכבות בן 3 חודשים באירופה וקשה לי להאמין שאצליח לתמצת אותו, מה גם שהוא על כל הטיול ולא על מדינה אחת. כיוון שעברו כבר כמה שנים מאז נראה לי בעייתי לשחזר את כל המידע ולכתוב יומן נפרד לכל ארץ, מה גם שבמסע כזה ההתמקדות היא בחוויה של המסע ולא ספציפית בארצות (אם כי כמובן שיש אזכור גם להן). (אגב, מאוד מקווה שאצליח למצוא אותו לאחר שכמה מחשבים נשרפו לי בדרך- אבל אני משוכנעת שיש לי גיבוי).

יאאא אני רוצה

באתר שלי יש חלק של יומני מסע יש שם כבר כמה ולחלק גם מצורפות תמונות.... אם בא לך אשמח לפרסם אותו, אור

sela v

New member
בעיה

אם רוצים שזו תהיה תחרות, צריך גם לבחור את הזוכים. אם תפרסמי סיפור באורך 100 עמודים. דבר ראשון, יהיה קשה להשוות אותו לסיפור בן 3 דפים, ויותר קשה, אני מאמין שרוב האנשים יתעצלו לקרא כל כך הרבה חומר.

בעיה

אם אתה מגביל מילים ז לא יכול הליות יומן מסע שלם אולי תעשה תחרות של ספור אחד ספציפי או משהו כזה אור

דמיקולו

New member
בלי קשר לתחרות....

תמיד נחמד וכיף לקרוא מה אחרים עשו בטיולים שלהם, ארועים יוצאי דופן, מפגשים עם תרבויות אחרות, אנשים מיוחדים שפוגשים בדרך, מטיילים ממדינות שונות שחוברים יחדיו לטיול ולאחר מכן לא נפגשים יותר.

למעלה