רעיון לשרשור.

ToNsAkaGMan

New member
רעיון לשרשור.

בעצם כמה :) והכל בקשר לדרגון בול וי. קודם כל , למישהו יש כבר תמונות\קטעי וידאו מהפרקים? (אמרו שהסדרה תתחיל ביוני) והרעיון המרכזי. מה לדעתכם הולך להיות שם? (DBV) , אני מקבל כאפות כבר המון זמן בקשר לזה. ולפי דעתי הפרקים שם יהיו מדהימים כל אחד ואחד

king kazabubu

New member
../images/Emo31.gif בפעם השבעים מליון

שאני הולך להגיד את זה. אני רוצה שתבינו כבר, לא הולך להיות דבר כזה דרגון בול וי... זה שטויות! כשסיימו את ג'י טי החליטו שזהו.. לא ממשיכים יותר.. אם היו רוצים להמשיך אז היה מידע על זה באתרים אמינים קצת יותר מכל אתר ישראלי... ואני מדבר על אתרים כמו פוג'ו או אתרי אנימה גדולים יותר שהיו מודיעים על זה. אז אני מציע לכולם לשבת ולהרגע... כי לא יהיה דרגון בול וי

קרייטון

New member
אמרו לך..

שאתה צריך ליהיות יותר אופטימי? *רץ ובוכה* אני רוצה המשך יותר יפה מג'יטי!!

bebi vegeta1

New member
יאללה מה עשיתם מGT אני מודה Z יותר

יפה GT זה נחמד יש דברים יפים כמוני(BEBI VEGETA) ודרגון סאגה וכמובן סופר 17... אין סיכוי שמישהו יגיד שSSJ4 זה חרא... אני מודה טוריאמה באמת חסר אבל GT זה לא מעפן...

king kazabubu

New member
סופר סייאן 4 זה חרא...

הנה אמרתי את זה... כשאני אומר שג'י טי הייתה סיום גרוע אני מתכוון בכמה מובנים.... 1. דחסו יותר מדי מידע למעט מדי פרקים. 2. הפריזו בכח של סופר סיאן 4. 3. בלבלו עובדות בטירוף. 4. הרעיון של ג'י טי היה לאסוף את כל הכדורים מהיקום... היו צריכים למשוך את זה יותר לדעתי ולתת יותר על בבי וטספורוג'ין... 5. הרעיון של 7 הדרקונים היה ממש טוב... אבל עדיין לא ממצה... דחסו יותר מדי שם... בקיצור ולעניין.. תמיד אמרתי, הרעיון של ג'י טי היה יפה מאוד... אבל ביצוע גרוע בטירוף.

king kazabubu

New member
אגב, הסיבה לרעיון שאני חושב שSSJ4

זה שטויות בא מהעובדה שוג'יטה גם השתנה לזה... ואז זה היה קטע מטומטם קצת. למרות שהייתה לו כוונה טובה ויפה.. עדיין הרס לי.

bebi vegeta1

New member
אני מסכים רק על דבר אחד דחסו יותר

מידי וכן היו צריכים להתמקד על בבי וטספורוג'ין אבל SSJ4 זה לא חרא והסיבה למה אני חושב שזה לא חרא אני מודה למרות שבד"כ זה מוגזם אבל אני חולה על וג'יטה אבל ממש ואני מבין את זה שהגאווה שלו נפגעה בגלל שקקרוטו הפך לSSj3 והוא לא שקקרוטו יותר מוכשר וכמה שהוא יעמול בכל פעם שהוא יעבור אותו אז קקרוטו יעבור אותו שוב... ניסו לעשות מעין איזון שיטיב עם וג'יטה וקקרוטו לדעתי זה הדבר היפה פה עזוב את הKI הבאמת מוגזם אבל תחשוב על זה ניקח גם את גוג'טה תחשוב על זה ככה שווג'יטה הציע את זה... תראה את אותו קטע מול הקטעים שקקרוטו מבקש לעשות פיוז'ן עם וג'יטה ותבין בדיוק למה אני מתכוון GT זה לא חרא SSJ4 זה לא חרא SSJ4 נועד כדי לעשות סיום לתחרות שתכלס הייתה בכל Z... GT זה ניסיון להמשיך את טוריאמה למרות שGT פחות טוב מZ אבל עדיין הוא נחמד לא יותר מזה לא שהוא גרוע...

למעלה