רעיון לשרשור!

go beverly go

New member
רעיון לשרשור!

מה הייתם עושים בשביל שאבריל תבוא לישראל?? אני הייתי אהמממ לא עושה כלום, כי אין לי מה לעשות ממש, אבל אם היא תבוא (נחשיק אצבעות ונתפלל) אני אקנה כרטיס על השניה שאני אראה את המודעה שהיא באה! מה איתכם??

speedy123

New member
מה הייתי עושה....

אמממ...... כל דבר שרק הייתי צריכה לעשות.. הקטע הוא שעכשיו אני מעדיפה שהיא לא תגיע לארץ כי... אני פוחדת עליה... אני מפחדת שיהיה פיתאום פיגוע או משהו כזה... עדיף שהיא תישאר בטוחה באירופה מאשר תבוא לכאן ותסכן את החיים שלה. אני אוהבת אותה יותר מידיי בשביל לתת לה לההירג כאן...(חס וחלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

אתה מתכוון אחרי שהייתי מתעלפת?

או אחריי שהייתי רצה בצרחות בכל העולם והשכנה?

אתה יודעים מה הייתי עושה הייתי

זורק עליה נעל וכפכף ועוד הרבה דברים כדי שלא תחזור לישראל לעולם ואל תתכננו שהיא תגיע כי היא לא תגיע

זה סתם מוכיח שיש כאלה שפשוט

משעמם להם, או שאין להם חיים.. ס´תומרת, מי הם שיקבעו לנו את מי להעריץ ואת מי לשמוע?! ולמה לעזאזל הם חושבים שזה כל כך אכפת לנו? זה מעניין ת´ביצה השמאלית שלי.. (שאין לי!
) ככה שכל מי שמנסה להיות מצחיק, וממש לא הולך לא, ובכוונה עושה ´דאווינים´ ("הייתי זורק עליה כפכף.."
) - חסר חיים. אז כל אלו שלא אוהבים אותה - בעיה שלכם, אנחנו כן אוהבים אותה, והנה - אפילו פתחנו פורום שלה, ולא, אנחנו לא שמים עליכם. יומטוב

למעלה