רעיון לשיפוטכם

עמית ע

New member
רעיון לשיפוטכם

זה כמובן מצריך רצון של הלהקות ומישהו שירים את הפרוייקט, ולכן בואו נדבר רק במישור התיאורטי: פסטיבל מחווה למוסיקה המתקדמת הישראלית בשנות ה-70 (זינגלה, ארבע עשרה אוקטבות, קצת אחרת, ששת וכו'), בביצוע הרכבי המוסיקה המתקדמת העכשווים: סימפוזיון, סוסיתא, אגרול, טרספס, רייט און טיים, וכו'. מה דעתכם?

HelterSkelter1

New member
רעיון מעולה לדעתי

זה יכול להיות מצויין. אולי אפשר אפילו לנסות ולהביא כמה מהחברים המקוריים של הלהקות (גרוניך, שם טוב, עדי וייס, יוני רכטר וכו'), אבל קודם צריך בכלל להרים את כל העניין
. 204 ו Stampede בלייב זה אחד החלומות שלי

RamiSun

New member
אני בעד, יכול להיות מעניין

לא יודע אם זה כל כך ראלי, כי מדובר על קהל יעד מאוד מאוד מצומצם והלהקות צריכות להשקיע הרבה מאוד, וכנראה ללא תמורה ממשית. זה לא כמו המופע של אגרול נגיד שלו יש פוטנציאלית קהל רב. תיאורטית...אני כבר לא יכול לחכות לביצוע של אגרול ללידי אוף שאלוט...

עמית ע

New member
לדעתי דווקא יש פוטנציאל כלכלי

אבל א' - קטונתי, זו שאלה שיש להפנות לאנשים שהתנסו בהפקת ארועים כאלו; ו-ב' - לא זאת המטרה. זה אמור לשרת שתי מטרות אחרות: קודם כל, להשמיע שוב שירים נפלאים שכבר מזמן לא מושמעים - לא בהופעות של האמנים האלה ולא ברדיו; ושנית - קידום הלהקות החדשות שיבצעו את השירים. המחשבה שלי היתה על מאורע חגיגי חד-פעמי. אני חושב שדווקא מאורע מסוג זה יכול לגרום להתעניינות של כלי התקשורת ולקבל חשיפה בעיתונים ואולי אף טלוויזיה, כי בכל זאת מדובר באמנים שרשומים על נכסי צאן ברזל של המוסיקה הישראלית.

Slim Jim

New member
חוצממושל יש עוד מישהו שירצה...

להפיק דבר כזה? מה שאני יודע,אגרול ארגנו את ההופעה האחרונה שלהם בצורה טובה. רשמו פרטים של אנשים שמעוניינים וכו. רק השאלה מי באמת יכול לקחת את זה על עצמו? אולי גם מיו רקורדס יכולה לעשות משהו בנדון. אבל יש פוטנציאל אדיר לאירוע כזה!

רעיון מעניין ביותר

אולם באמת נשאלת השאלה האם להקות אשר כבר יש להן חומר מקורי ושוקדות על פיתוח הז'אנר הספציפי שלהן יוכלו להשקיע את הזמן והמאמץ להופעת קאוורים מסיבית כזאת. מצד שני להקות חדשות וללא ניסיון אולי לא יוכלו לעמוד במשימה, ולכן יהיה צריך מפיק אנרגטי מאוד ובכל המון אמביציה (ירון ברבי, מושל, לא חסרים לנו כאלה)...

jester789

New member
מעניין שאתה אומר את זה

כי הרעיון הזה החל לצאת לפועל בשבועות האחרונים. לא נכנס לפרטים בשלב הזה, וגם יקח עוד זמן. ההתנהלות היתה חשאית לגמרי עד עכשיו, ושאר הפרטים יישארו כך עד לשלב מאוחר יותר, אז שאלות מפורטות יכובדו ולא ייענו נכון לעכשיו. אריק ורעיה

RamiSun

New member
טלפתיה פרוגרסיבית?

או במקרה הזה... טלפתיה רגרסיבית...
סתם..............

הודעות כאלה לא יעזרו לשמור את זה

חשאי.... מתברר שיצאתי טמבל בהופעה הקודמת שלי הא
בברכת "סוד זה דבר ששני אנשים יודעים אם אחד מהם מת" (סכויות שמורות לליאת מפורום נענע)

N e k e v a

New member
גילגלתי

את הרעיון הזה [בצורה זו או אחרת] במחשבותיי שלי לא אחת. אפילו העליתי אותו [בערך. השיח נסוב סביב מופע חד-פעמי של '14 אוקטבות' חמושים במוסיקאים צעירים, להוטים וחדורי מוטיבציה] בפני אבנר קנר ויוני רכטר במסגרת עבודתי לשעבר, שם העבירו כתות-אמן לא אחת. שניהם הגיבו, בהתאמה, בחיוך מנומס ובתודה. יוני [כן, אני קוראת לו יוני] הוסיף, מצידו, שזה לא כ"כ ריאלי ושלהרים ערב שכזה הוא בעייתי [מאי-אלו סיבות עליהן נמנע מלפרט] ולא בטוח אם בר-ביצוע. את השיח המרנין שניהלנו סיכמו השניים ב:"אבל תודה רבה, נחמד לדעת שהעשייה הישנה שלנו מעניינת מישהו, ועוד ברמה של הופעות מחודשות". ענוותנים חמדמדים. מכל מקום, ערב קונספט שכזה עשוי להיות נהדר. עם או בלעדי ההם מהקליקה של פעם. -אייקון של אני בעד-
?

למעלה