רעיון לפרוייקט

Stan Marsh

New member
רעיון לפרוייקט

עלה לי רעיון לעשות אוסף של כל השירים הנפלאים שהופיעו במשך כל העונות של סאות' פארק. החל מ "a lonely Jew on Christmas" ועד ל "Come and climb my wishing tree" כולל כל מה שבדרך. אין לי בעיה להתחיל לעבור על כל הפרקים שיש לי (שזה בעצם כולם) ולהתחיל לדגום מהם את כל השירים. השאלה שלי היא האם יש שרת שעליו אפשר להעלות כל כך הרבה שירים או שאולי עדיף לצרוב אותם על דיסק ולהעביר בין חברי הפורום, שכל אחד יצרוב עותק לעצמו. מה דעתכם? האם יש לי טעם להתחיל כזה פרוייקט רחב יריעה?

מצויין... יש לי כמעט את כל הפרקים ע

ל דיסקים אז אני יכול להקליט.. רק תגידו עונה ומספר

elcool

New member
זה ממש לא בעיה

אם זה באמפי3 אז אפשר גם את כל השירים שיש בכל בסדרה! אני מוכן לנדב את האתר שלי בנענע בשביל מקום. (אבל תורידו בתורות! שהוא לא ימות לי פתאום ומילים לכל השירים אפשר למצוא בסקריפטוריום

richter

New member
בנענע יש הגבלה לחמש מגה

ככה שאפשר לשים שם בסביבות השני שירים.. שרתים שנותנים יותר מקום גם לא מספקים פיתרון טוב... למשל יש את לייקוס שמספקים חמישים מגה אבל גם יש רק חמישים מגה תעבורה ליום...ובעצם אני לא בטוח אם אפשר להעלות בפעם אחת קובץ שיותר גדול ממגה כך שאם לא מדובר בשרת בתשלום קשה למצוא פתרון אחסון מתאים...לא משהו שאני מכיר לפחות...

richter

New member
ידוע כמובן

אבל כמו שאמרת, האכסון הוא לאתר בלבד עד לא מזמן גם היה מותר לאכסן קבצי מדיה הקשורים לפורום אבל בגלל שזה תפס יותר מידי מרוחב הפס של תפוז הדבר נאסר וכיום מותר לאכסן רק את האתר עצמו...

elcool

New member
אז בוא נעשה אתר!

לא צריך המון דברים, רק נעשה עמוד אחד בינתיים עם לינקים לשירים שנעלה לשם

richter

New member
לאן זה לשם?

כמו שאמרתי, לא ניתן להעלות לשם דבר פרט לאתר עצמו

למעלה