רעיון לפרודיה...

KaZaA

New member
רעיון לפרודיה...

כפי שכולם יודעים - עם ישראל אוהב פיספוסים... אז למה לא לעשות לנכים ששובתים במשרדי הממשלה מצלמה נסתרת... מביאים בכיר מממשרד ראש הממשלה שמבטיח להם בעל פה לענות לדרישותיהם וכאשר הם מתחילים לשמוח - להכניס לחדר את יגאל שילון שיגיד להם שהם משתתפים בתוכנית שלו!!! מצחיק לא??? ובכן המציאות לפעמים מצחיקה יותר מהתוכניות של יגאל שילון... בא לי לבכות...

actress

New member
זה כבר ממש ממש דבר מגעיל!!!!!

איזה דבר מטומטם להגיד ועוד לצחוק על האנשים הנפלאים האלה הנכים ששובתים בקור?????? די הפעם זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב אני הייתי אצלהם באתי להעביר להם את הזמן ואני חושבת שלמתוח אותם עבר כל גבול ולא חשובה אם זה פארודיה או לא זה דבר כ"כ מגעיל ואני חושבת שהבנאדם שעומד מאחורי זה ובמקרה הזה זה את/ה וזה לא בדיוק מעניין אבל אתה כ"כ נבזי ומרושע ותלמד להכיר את האנשים האלה לפני שתדבר כאלה דברים מגעילים!!!!!! אני בד"כ לא מגיבה כאלה דברים אבל לעשות כזה דבר כבר ממש ממש מגעיל

IDO201

New member
סליחה!!!!

סליחה אתה לא מתבייש? לעשות כזה דבר לאנשים שכל חטאם היה שהם נולדו נכים אתה יכול רק ללמוד מהם הם שבתו בשלג בגשם בקור ובחום ואתה רק יושב בבית אתה לא יודע מה זה שביתת רעב לדעתי אתה צריך להיתביש ולמחוק את מה שכתבתה ולחזור בך

למעלה