רעיון לפינה חדשה

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
רעיון לפינה חדשה

ראיתי בפורום אחר פינה נחמדה. הם קוראים לה "פינת האימייל". כל מי שקיבל משהו נחמד באימייל כמו: בדיחה, סיפור, תמונה מצחיקה וכו' מוזמן לשתף את יתר חברי הפורום בזה... זה יוצר אחלה שרשור ורעיונות חדשים.. מה דעתכם?

flowers girl

New member
סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל זו לא צריכה להיות פינה. פשוט כל פעם כשמישהו מקבל משהו נחמד באימייל הוא יכול לשים אותו. כמובן שאם יש כבר באותו עמוד הודעה עם משהו חמוד/מצחיק שמישהו קיבל באימייל, אתם לא פותחים הודעה חדשה, אלא משרשרים אליו את הדבר החדש. אז יהיו לנו קצת שרשורים ארוכים, מה רע לשם שינוי

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifנצל"ש- מאמרים חדשים בפורום.

אנשים
המאמרים התחדשו
יש לנו שני מאמרים שחברת הפורום השווהההה LCA כתבה.. אחד על לעבור את יום ההורים בשלום, ואחד על איך להבריז כמו שצריך
שני המאמרים נמצאים למעלה, במאמרים, בטיפים
אז כנסו ותגיבו

BiGuy3000

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

די הרבה זמן לא הייתי פה...
התמכרתי לקארטינג
אני הולך מחר, וגם בסופ"ש...
זה בטח יפחת כשיחזרו הלימודים...
ואני שוב בדילמה
כן, עוד פעם עם הילדה שאני אוהב...
אתמול קיבלתי בשורה ששינתה הכל. תמיד חשבתי שהיא שונאת אותי, ואתמול חבר שלי דיבר איתי, אחרי דיבור קטן איתה, בו הם דיברו קצת על האנשים מהכיתה... מסתבר שלא
היא לא שונאת אותי
אנ'לא יודע אם מחבבת או אוהבת, אבל היא לא שונאת אותי
ה-ל-ל-ו-י-ה
אני בענניייייייים
אבל אני נטול אומץ לחלוטין
היא עכשיו מחוברת לאיסיקיו, במצב של occupide, ואני פשוט-לא-מצליח-לדבר איתה
אני לא מצליח לגרום ליד שלי לכתוב לה "היי, מה קורה
"
אני מפחד
לא משנה. סתם, משלים חלק מהזמן שלא הייתי פה...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאוי, לא..

עכשיו שוב התאהבת בה
חבל.. נראה לי אתה צריך לעזוב ומהר שלא יהיו לך הבעיות שהיו לך פעם קודמת... אבל אם אתה בכל זאת רוצה להתחיל משהו איתה, אתה פשוט חייב להתגבר על הכל. אין יותר מה לעשות חוץ מזה.. נראה לי ששההודעה איתה כבר פתוחה על המסך, והידיים שלך רועדות, קצת לפני שנוגעות במקלדת, אתה צריך לדמיין אותה ואותך מתנשקים, חברים, אוהבים.. מאוהבביייייםםםםם
תחשוב שאם אתה לא כותב לה הודעות, לא אומר לה היי, לא מדבר איתה ולא יוזם כלום, שום דבר מהדברים האלה בחיים לא יהיו.. טוב נו, הם יהיו. בחלומות שלך. אתה חייב לשלוח לה הודעה, להתחיל להתכתב, לדבר איתה.. אולי ככה יצא ביניכם משהו.

BiGuy3000

New member
הממממ, ../images/Emo51.gif

אני אשקול הכל...
עכשיו הכל נוטה לכל הצדדים
אני מנסה לשכוח, אבל תמיד זוכר, וכשאני מפנה זמן, לנסות ליזום ולעשות משהו, הכל משתנה
אני משתגעעעעעעעעעע
אני הולך להתעמל
רק זה עוזר לי...

LCA

New member
גייייייייייייייייייא!

מה קורה, אח שלי? שמחה לשמוע שהילדה שאתה מחבב לא שונאת אותך... אתה צריך לאזור אומץ ולפנות אליה. אם זה באייסי או פנים מול פנים...

יערה13

New member
been there, done that

גיא, תקשיב טוב טוב טוב טוב: אתה לא מסוגל לכתוב לה הודעה, פור גאד סייקס!!! תשלט על עצמך!!!!!!! אתה במצב נואש, ואני הייתי הרבה יותר נואשת ממך, ואני לא רוצה שתדרדר לנו פה... מילא, אם היית אומר לי, אני לא מסוגל לדבר איתה כי יש לי פחד במה אבל לפי מה שהבנתי אין לך, ויש לי עצה אלייך בתור שחקנית: זה בדיוק הפתרון!!! לא הבנת? אוקיי אני אסביר את עצמי יותר טוב: לשחקן יש את היכולת הרגשית לעמוד מול קהל ולהצחיק אותו ולהעציב אותו ולרגש אותו, הוא יכול לגרום לקהל לאהוב את הדמות שלו או לשנוא אותה. הכל תלוי באיכות של השחקן. אתה אמרת שאתה אוהב לעשות קומדיות, אז לך על זה!!! יש לך את האומץ לבוא ולגרום לקהל לצחוק, כמו שלי יש את הכוח לבוא ולבכות דמעות אמיתיות מול הקהל,לא משנה כמה שאני מתרגשת... אני מקווה שהבנת מה שבאתי להגיד פה, ואם לא אתקצר לך: נכון לא כל בנאדם שחקן, אבל אתה שחקן, אז תבחר כבר את הדמות שמתאימה לך!

999999

New member
הדבר שתמיד עובד------->

תכתוב לה "מה קורה?" ואז תגיד לה "אופס זה לא היה מכיוון אליך" ואז היא תענה משו בסגנון "חחח טוב" ואז תגיד לה "אם שאלתי אז בכל זאת ממצב?"

BiGuy3000

New member
הממממ, אחלה רעיון...../images/Emo8.gif

כבר פניתי אליה, אבל היא עברה לaway לפני שהספקתי לסיים את ההודעה...
לא נורא. יהיו עוד הזדמנויות. בכל מקרה, יערה, כשחקן מנוסה, אני מכיר את כל העניין הזה, של משחק (
), אבל תודה שהזכרת לי לנסות ולהשתמש בזה...
תודה לכולכם

יערה13

New member
לפחות למישהו יש פה אהבה...

ולא סתם אקס אידיוט ודפוק שמשחק בך כמו בבובה...

למעלה